Kacak elektrik

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
Merhaba kizlar benim sorunum su etrafimda kacak elektrik kullanan sahislar var ve ben sikaywt etmek istiyorum nereye sikayet edebilirim ve kimin sikayet ettigi belli oluyormu

Kendi bağlı olduğunuz elektrik dağıtım şirketine diye biliyorum ben.

Ama gidebilecwk durumda dwgilimki ararsamda kim oldugumu soylerler diye dusunuyorum ben korkmuyorum esimin akrabalari ona laf soylerler kesin yoksa umrumda degil

Onlar kullanırken kim olduklarının bilinmesinden
Onların kullandıgı elektirigi
Bize gelen faturaya kaçak elektrik kullanımı diye kesmelerinden korkmuyor utanmıyorlarsa
Sizde korkmayın.

Haklisiniz gercekten tahammul edemiyorum ben isinamadigim halde dogalgaz parasi oduyorum onlan ne elektrik ne dogalgaz binlerce insanin hakkina giriyorlar zaten adreslerinide tam bilmiyorum ama sokak ismi apartman isminden bulurlar galiba

Söyleyin lütfen çünkü onlar yüzünden devlet bize kitliyor faturayı. Dün haberlerde adamlar kaçak elektrik ile sera kurmuşlar aylık 1 milyon TL'LİK kaçak elektrik kullanmış şerefsizler. İnşaAllah o kaçak kullandıkları elektrikler bi taraflarında patlar.

Son düzenleme:
Haklisiniz gercekten tahammul edemiyorum bendirek m isinamadigim halde dogalgaz parasi oduyorum onlan ne elektrik ne dogalgaz binlerce insanin hakkina giriyorlar zaten adreslerinide tam bilmiyorum ama sokak ismi apartman isminden bulurlar galiba
Direk o çevrede arama yapıyorlar.
Çünkü birbirlerini teşvik edebiliyor bazı insanlar.
Bak yakalanmıyoruz sizde başlayın diye.

Hicbisey olmuyo gul gibi yasiyolar bizde enayi yerine koyuyolar yok adreslerini ogrenicem bu arada sadece prizlwrden yapiyolarmis saatlerden degil nasil anlayacaklar

Hicbisey olmuyo gul gibi yasiyolar bizde enayi yerine koyuyolar yok adreslerini ogrenicem bu arada sadece prizlwrden yapiyolarmis saatlerden degil nasil anlayacaklar
Uydurma o.
Sayaçtan gelir ana elektrik kablo takmadan kaçak elektrik alamaz.
Ya hu bunlar işi biliyorda elektirik firması bilmiyor mu
Düşünsenize kaç tl ceza kesecekler işlerine gelmez mi firmanın

Valla ben onlarin yalancisiyim oylede bu fatirayi kesenler hicmi anlamamis daha oncedende yillarcaa kullanmislar

Valla ben onlarin yalancisiyim oylede bu fatirayi kesenler hicmi anlamamis daha oncedende yillarcaa kullanmislar
Anlayamazlar .
Tüm elektirik kaçak degildir yada kullanılmayan mesken zannedebilirler.
Neyse siz bu işi ehline bırakın.
Hatta çok faklı birine aratın.
Uzak bir insan olsun kendinizde tedirgin olmamış olur
Hepimizin de hakkını korumuş olursunuz

Back
X