kaç yaşında hamıle kaldınız

22 yaşında hamile kaldım.bence tam zamanı ve yaşıydı benim için.erken anne olmak süper

canım ben de hamileyim ve 24 yaşındayım senin gibi. bana da herkes erken dedi. hiiiç takmıyorum isteyen istediğini desin. daha geç olsun istemezdim zaten. Allah nasip ederse 25 yaşına girdiğiimin ilk haftasında bebeğimi kucağıma alacağım:Saruboceq::dance:

22 yasındayım ilk baslarda erken diye düşünüyordum 21 yasında okuldan geldim birden jet hızıyle ewlendim ve 4 aylık ewliyken hamile oldugumu ögrendim :)

22 yaşında evlendim 1 ay sonrada hamile kaldım tamamen kendi isteyimle iyikide hemen hamile kalmışım

bende 22 yasında ewlndm 1 ay sonra hamile kaldım kendi istegimle ama sonu gelmedi 5 aylık düşük yasdım simdi aradan bi sene gecti ama hala cocuk yok bakalım istiyoruz insalah en yakın zmanda olur:teselli:

26 yasında evlendım.28 yasında hamıle kaldım.29 yasına gırdıkten 8 gun sonra anne oldum.martta ben 30 bebegım 1 yasında olacak ınsallah

hiçde erken değil ben 21 yaşımda hamile kaldım 22 yaşındayım bu haziran ayına doğurucam erken yaşta doğurmak her yönden daha avantajlı bence hiçde erken değil kendine güveniyosan üstesindende gelirsin canım

valla erken anne olmak çok daha güzel (her açıdan) vücut daha dirençli oluyo, hamilelik sırasında daha az sorun çıkıyo gibi. (dawn sendromu için bile yaşa bakıyolar önce) çocuk büyürkende az yaş farkı daha iyi birbirini daha iyi anlıyosun paylaşımlar daha fazla oluyo. ben 29 yaşındayım keşke 20de doğursaydım ama bu yaşta da güzel. allahım nasip ettiya şükür. allah isteyene istediği kadar versin inşallah :Saruboceq:

ya arkadaşlar ne kadar çok genç anne varmış aramızda . bende bütün kadınlar kariyer peşinde bebek yapan yoktur bu devirde diye düşünürken :sm_cool:
ben 29 umda hamile kaldım. aslında 28 in son ayında. 29 unda hamile kalan anne adayı az galiba aramızda . eğer çok az isek bizi koruma altına alın

umutsuzbahar yanlız değilsin bende 29 unda hamileyim :)

hiç erken degil canım tam zamanın derim ben 20 yaşında hamile kaldım 5 yaşında oglum var şimdi 26 yaşındayım allah nasip ederse 2. istiyoruz allah herkesin gönlüne göre versin amiiiin

26 yaşında hamile kaldım şimdi kızım 7 aylık bende çok geç kalmışım üzgünümm ikinci ne zaman olur bilinmez ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…