kaç yaşında hamıle kaldınız

31 yaşında hamile kaldım ama bebeğim gelişme göstermiyor çok üzgünüm keşke erken evlenip çocuk yapsaydım okul iş derken 29 da evlendim1yıl istemedik sonra istedik olmadı tedavi olduk oldu ama....

dur bakalım canım ya hemen karamsar olma.artık herşeyin çaresi var..Allah yanında olsun..yaşında gayet müsait....

19 yaşında hamile kalmıştım,ikinciye de 26 yaşında hamile kaldım ve şimdi 21 haftalık hamileyim.

neden erken olsun arkadaşım bende yeni hamileyim 6 haftalık 24 yaşındayım bence tam zamanı yanii

25 yaşında evlendim, 28 yaşında hamile kaldım, kızım 29 yaşıma bir aya kala geldi, şimdi altı aylık.:teytey:

26 yaşındayım ve hamileyim.bazen geç kaldıgımı düşünüyorum bazen iyi oldu gezdim tozdum diyorum.ama ikinci bebişimide 30 dan önce dogurmak istiyorum ama nasıl bakarım iki bebege orasını bilemicem:))birazda zorlu geçiyor hamilelik...

25 yaşımda hamile kaldım....halada hamileyim :) inşallah eylülde kısmetse bebemi kucagıma alcam...

19 yaşımda evlendim 21 yaşındayım 7 aylık oğlum var erken anne olmakda güzel 45 lerde torunumda olur dermişim

24 yasında evlendim 6 ay sonra hamile kaldımm hayırlısıyla önümüzdeki ağustostaa doğum yapıcam oğluşum gelio:)

ben 20 yaşındayım hamileyim banada çok küçüksü diolar.16.haftamdayım ama bebeğim belli olmuyo desem yeridir.hamile olduguma inanmıyolar:))

ben 21 yaşında hamile kaldım. şimdi 33 haftalık olduk. benim için çok erkendi ama pişman değilim

27. yaşımda hamile kaldım... erken olduğunu düşünüp üzülmüştüm bende... :) şimdi ise çok mutluyum ::

ben 19da hamileyim cokta memnunum doktorum en iyi yaslar 18 19 20 21 22 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…