• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç yaşında hamıle kaldınız

eee hani nerde diğer 29 luk anne adayları . yoksa sadece bu kadarmıyız kaydirigubbakcemile5
kesin ... kesin.... bize koruma şart lülülülülülü

canım bende 28 yasındayım.gecen sene hamileydim.amahamileliğimin 5,5ayında bebeğimi kaybettim.senağlama:dance:şimdi tekrar hamileyim.sağlıklı dogsunda .yas sorun değil.hem artık kadınlar calıştıkca anne olma yasıda artıyor.inşallah bu bebeğimi sağlıkla elimi alayımda daha iknci bebeğide düşünüyoruz.:bbo:35-40 a kadar yolu var.laelaelaelaelae

Kendını ne zaman hazır hıssedıyorsan o zaman..
Erken yada gec cok gorecelı bı kavram.. herkes kendını aynı yasta hazır hıssetmıyor..
ben 20 de hamıle kaldım.. hazırdım ve esımde... ıyıkı olmus Allaha cok sukur..

çok geçmiş olsun salihas. allah bunda sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
size bişey itiraf edeyim mi :utangac:
daha önce ben bayanların bir arada toplandığı forumlara girmezdim . tipik bayan muhabbeti işte der geçerdim. Ama hamile olunca bir iki bişey öğrenmeye girmiştim. şimdi her gün mutlaka uğrar oldum :)
sanal da olsa bir iki merhaba demek bir kaç güzel dilek alıp vermek bir iki bilgiyi paylaşmak güzel . heleki böyle hassas dönemlerimizde. bu yüzden ben böyle birbirine uzaktan destek olmaya çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

çok geçmiş olsun salihas. allah bunda sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
size bişey itiraf edeyim mi :utangac:
daha önce ben bayanların bir arada toplandığı forumlara girmezdim . tipik bayan muhabbeti işte der geçerdim. Ama hamile olunca bir iki bişey öğrenmeye girmiştim. şimdi her gün mutlaka uğrar oldum :)
sanal da olsa bir iki merhaba demek bir kaç güzel dilek alıp vermek bir iki bilgiyi paylaşmak güzel . heleki böyle hassas dönemlerimizde. bu yüzden ben böyle birbirine uzaktan destek olmaya çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

aynen canım bende senin gibiydim.ama basıma gelen kötü olaydan sonra tanıdım burayı ve öyle cok bilgi sahibi oldumki .ve dediğin gibi insanlarla birşeyler paylaşmak mutlu ediyor insanı.hersey gönlümüzce olsun.

ben 20 yaşındayım ve hamile kalmak istiyorum maddi manevi hazırız ve çok istiyoruz....
inşallah genç anne ve baba olacağız....

Valla ne diyim hayırlı olsun sivribiber . istiyorsanız eğer allah tez zamanda isteğinizi kabul etsin . ben daha bu sene hazır olabildim ancak kaydirigubbakcemile4

bende 24 yaşındayım ve Allah şükürler olsun hamileyim yeni öğrendim..erken bi yaşmı aslında hayır tam ideal olan bu..

benim 9 hafta bitiyor 10 hafta olacak 2 gün sonra :) budaaaa 2,5 ay yapıyor. sanırım yolun %25-30 u bitmiş oluyor :ecrin_bebek:

Bence erken yada geç hesabı yapmayın ben 21 yaşındayım ve 11 hafatalık hamileyim bunu zevki bir başka gene de siz bilirsiniz fakat hç bu konuya kafanızı yormayın sağlıklı mutlu günler dilerim size :)

slm anneler anne adayları benim oğlum 24 üme 2 ay kala dünyaya geldi şuan haileyim ve 29 uma 2 ay var allah hepinizin gönlüne göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin yüce rabbim

[B21imde evlendim
22 yaşımda hamile kaldımmm
prensesim doğduktan 2 ay sonrada 23 üme grcem inşşşşş[/B]

Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir duygu ben hiç ummadığım belki de istemediğim bir zamanda hamile olduğumu öğrendim. Ama şuan çok mutluyum varlığını bile hissedemedim ama bebeğimin olduğu duygusunu bilmek bile gerçekten bir başka düşünmeye sevk ediyor insanı. Kaç yaşında olursanız olun Allah tüm anne adaylarına sağlıklı doğum ve bebek nasip etsin. Geç veya erken demek ki doğru zaman bebeklerimizin olduğu zamanmış Allah bizlerden onları ayırmasın:dance::Saruboceq:

bende haimeyim ve 26 yaşındayım. Ama hala kendimi anne olmak için küçük görüyorum. Halbuki annem 19 unda doğurmuş beni :) Sanırım bu nun nedeni hayatla ilgili endişelerimiz, kriz vs... canım. Tabi bide annenin babanın gözünde hep çocuk kalmak var :))

filiz_onur;5578748[COLOR="Red" .!.:
]bende haimeyim ve 26 yaşındayım. Ama hala kendimi anne olmak için küçük görüyorum[/COLOR].

24 yasina giricem haziranda su an 26+2 hamileyim ayni endise bendede var kendimi kucuk goruyorum ona bakamam gibi geliyo etrafimda cok SIK hasta olan bebekler var aynisi bende olurum diye odum kopuyor...

Anne olmak için çok normal bir yaş.

Bende 24 yaşında anne olmuştum.Birden onu
hatırladım.Güzel yıllardı.

Back