Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Bu falın bir de isimlisi var bana eski sevgilimin ilk adı çıktı ama dünyada bir o yoktur herhalde o isimde:) bir ara bayagi sarmıştık kızlarla toplandigimizda başardık hep.yaş için olanı da yaptım 22 çıktı ama sanmıyorum ufukta birseyler yok çok erken henüz zaten.kız erkeği bilmiyordum şimdi öğrendim bi de onu deneyeyim bakalım

Aaa isimli nasıl oluyo yazar mısın özelden

Nasıl oluyor isimli? Değişikmiş=)

kızlar tanıdığınız iyi kalpli biri varsa bana görücü gelsin evde kalcam galiba

Duahla bakılıyor demkssin ya hanhi dualar okunuyor nklihormusun.

26 yaşında vleneceğim çıktı
niyeyse hangi fala baktırsam 26 yaşında evleneceksin diye çıkıyor bakalım

Hiç çarpma olmadı ya bana evlilik yok ya da annem her zamanki gibi tüm aksesuarlarımı ele geçirdiği için yüzüğü etkiledi ne bileyim ama evlilik olmaması daha makul gibi :)

Ben bunu daha önce yapmıştım 26 çıkmıştı bana da. şu an 28 yaşındayım ve evlenmedim hala..

Isimlisi nasil oluyor bu falin? Anlatabilirmisin

kızlaar ben de denedim bugün kaç kez ama bir türlü o yüzük bardağa çarpmıyor dediğiniz şekilde yapıyorum ama olmuyor benim için de deneyebilir misiniz kaç çıkacak çok merak ediyorum

ben de yapmıştım bunu. 27 çıkıyordu hep.
27 yaşındayım ama evlilik durumu yok hiçbir şekilde.
yanından bile geçmedim. =)

25 çıktı bana iki kere. Seneler önce de yapmıştım 24-26 arası çıkıyordu. Bakalım 2 yılım var hiç umut yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…