- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.603
Aaa isimli nasıl oluyo yazar mısın özeldenBu falın bir de isimlisi var bana eski sevgilimin ilk adı çıktı ama dünyada bir o yoktur herhalde o isimde:) bir ara bayagi sarmıştık kızlarla toplandigimizda başardık hep.yaş için olanı da yaptım 22 çıktı ama sanmıyorum ufukta birseyler yok çok erken henüz zaten.kız erkeği bilmiyordum şimdi öğrendim bi de onu deneyeyim bakalım
Aaa isimli nasıl oluyo yazar mısın özelden
Yazdı da ad soyad yazarsan bakarım dediği için yazamadım ben:) çünkü isim vermek istemedi baktıracak kişi:))yazdıysa arkadaş benimlede paylaşır mısın lütfen :)
Bu falın bir de isimlisi var bana eski sevgilimin ilk adı çıktı ama dünyada bir o yoktur herhalde o isimde:) bir ara bayagi sarmıştık kızlarla toplandigimizda başardık hep.yaş için olanı da yaptım 22 çıktı ama sanmıyorum ufukta birseyler yok çok erken henüz zaten.kız erkeği bilmiyordum şimdi öğrendim bi de onu deneyeyim bakalım
Duahla bakılıyor demkssin ya hanhi dualar okunuyor nklihormusun.arkadaşlar ben bu fala yaklaşık 6 yıldır bakıyorum. bu iş basit değil duasıyla ve konsantrasyonla bakılır. çocuk falıda aynı şekildedir. baktıklarım içinde evlenenler doğru şekilde çıkmıştır. evlilerede kısa süredir bakıorum onlarınkide dogru. isteyerek inanarak konsantrasyonla ve yüzük altın olmalı sahibi evli veya nişanlı olmalıdır. taşlı değilde sade yüzük olmalıdır. kolay gelsinn
Bu falın bir de isimlisi var bana eski sevgilimin ilk adı çıktı ama dünyada bir o yoktur herhalde o isimde:) bir ara bayagi sarmıştık kızlarla toplandigimizda başardık hep.yaş için olanı da yaptım 22 çıktı ama sanmıyorum ufukta birseyler yok çok erken henüz zaten.kız erkeği bilmiyordum şimdi öğrendim bi de onu deneyeyim bakalım
Merhaba. 5 sene once yaptiniz 22 cikti shimdi merak etdim gercekten 22 yasinda mi evlendiniz?3 kez yaptımm 3.de de 22 cıktıı