Orjinali pandülle yapılır enerjisini önce temizleyip sonra sizden başkasının dokunmadığı sizin emrinizde bir pandülle yapılır evet ise hangi hareketi hayır ise hangi hareketi yapacağına pandül karar verir aranızda anlaşana kadar ona sormalısınız ve biraz su dolu cam bir bardakta olmalıdır evet veya hayır cevabı almadığınızda ise birdaha o soruyu en azından o sefer sormamalısınız.Sonrasında suyu toprağa dökmeniz uygundur.Pandül taşı için ise erkek beyaz kuvars tercih edilse de tümünü gördüğünüzde dokunarak hangisini seçerseniz o sizi seçmiştir ve doğru taştır.Yüzük ise illa ki :)) altın olmalıdır nötr element olduğu için temizlemeye gerek yoktur yani negatif dolmaz sizin taktığınız başkasının dokunmadığı bir yüzük olmalıdır ve o bile akan sudan geçirilmelidir işlem öncesi ve sonrası der ,susarım.
Merhaba, pandül ve sizin aranızda bu şekilde bi enerji alışverişi oluşmuşsa ve bu sistem oturmuşsa artık elbette olur önemli olan evet e hayır a ne kadar zaman sorularına ne şekilde karşılık aldığınızda o şeklin doğru olduğuna emin olduğunuzdur taşınız ametist ise her kullanımda arındırmaya ihtiyaç yok fakat başka birşey ise en azından kullanmadığınızda toprakta tutmanızı öneririm negatifi topladıklarından size evinize negatifi yansıtmaması için.bir de arzu ederseniz yaşadığım bu boyutta bu zamana göre diye de detay katabilirsiniz başlarken sorularınıza.Olacak olanın sizin için en iyisi olup olmadığını en iyisi ne ise onun olması için ne yapabileceğinize dair sorular daha faydalı olabilir sonuçta geleceği öğrenmenin mantığı merak gidermek değil en iyisiyle değiştirebilmek için olmalı tabi "bana göre" :)) hakkınızda herşeyin en iyisi olsun,atanacaksanız da en mutlu olacağınız şehir çıksın sevgiler :))merhaba
benimde pandülüm var.size bir şey danışmak istiyorum ben şöylede kullanıyorum ne kadar doğru bilmiyorum. bir şey bir urum için kaç ay kaldığını soruyorum ve bardağa kaç kez çarparsa o sayıyı baz aluoyrum.sizce olabilir mi bu şekilde?
misal benim bu şehirden ayrılmama kaç ay var ise o kadar kere çarpsın diyorum.ve her seferinde aynı cevabı veriyor.
sizin fikrinizi merak ettim.
Bana da bakabilir misiniz rica etsemarkadaşlar ben bu fala yaklaşık 6 yıldır bakıyorum. bu iş basit değil duasıyla ve konsantrasyonla bakılır. çocuk falıda aynı şekildedir. baktıklarım içinde evlenenler doğru şekilde çıkmıştır. evlilerede kısa süredir bakıorum onlarınkide dogru. isteyerek inanarak konsantrasyonla ve yüzük altın olmalı sahibi evli veya nişanlı olmalıdır. taşlı değilde sade yüzük olmalıdır. kolay gelsinn
Sorunuzu sormadan önce kendinizi tanıtın,adınız soyadınız,anne baba adınız doğum tarihiniz,detay verin,evet hangisi hayır hangisi bi alıştırma zamanı geçirin sonra sorun yeniden.Bardak cam olacak,yüzük yuvarlak düz alyans.İçme suyu bardağın yarısına kadar.Sonra o suyu içmeyin :)Ben yaptığımda yüzük hiç hareket etmedi, harbiden bildi yani kısmetsizim..
Sorunuzu sormadan önce kendinizi tanıtın,adınız soyadınız,anne baba adınız doğum tarihiniz,detay verin,evet hangisi hayır hangisi bi alıştırma zamanı geçirin sonra sorun yeniden.Bardak cam olacak,yüzük yuvarlak düz alyans.İçme suyu bardağın yarısına kadar.Sonra o suyu içmeyin :)
en azndan evlenecek miyim diye sorduğunuzdda hayır şeklinde hareket lazım aranızda irtibat sorunu var, hakkınızda hayırlısı olsun,herkes evlenmek ya da çocuk sahibi olacak diye bir kural yok,nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun hayatınız ama sözler çok önemli,sürekli kaderimde yok kısmetimde yok diyorsunuz inanarak,kendiniz kendinizi engelliyorsunuz.Hep olumlu konuşun,kısmetimde kaderimde bugünümmde ve geleceğimde benim için en iyisi neyse o var diyin mesela..negatif negatifi çeker :) bugün hıdırellez bir sürü ritüel var birini yapın dileklerinizi iletin,hayatınızdaki herşey sizin mutluluğunuz için çalışsın.Suyu miktarına kadar aynen böyle yaptım, hem çocuğa hem evliliğe baktım, hiç hareket etmedi... Kaderimimde yok demekki....