- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elini sabitledikten sonra Yüzük hareket edene kadar bekliceksin canım..uzun sürebilir beklemen ama hareket ediyor mutlakasanırım ben evelenemicem bardağın kenarlarına falan çarpmadı kızlar evde kaldım
Sen doğru biliyorsun Grey_ ileri geri dik bi şekilde erkek, daireyse kız derler :)Walla balım benim bildiğim daire çizdipi zaman kız olur.. Senin kızın olcak diye tahmin ediyorum. :))
Canım rica etsem benim için yaparmısın ben bi türlü yapamadım daElini sabitledikten sonra Yüzük hareket edene kadar bekliceksin canım..uzun sürebilir beklemen ama hareket ediyor mutlaka
Ben yaptığımda 27 çıkmıştı. Seneye 27 yaşında olacağım ve nikahımız da o zaman olacak inşallah :)Bu konu 2010 da açılmış. Merak ediyorum o zamanlar evlilik yası çıkanlar gercekten o yaslarda evlendilermi ? Konuyu takip ediyorlarsa keske bi yazsalar. Üzerinden 5 yıl gecmis sonucta. Bizde annemle yillardir yapariz bunu merak ediyorum suan gercekten yaslar tutuyormu
hadi ya ne guzel cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah. O zaman umut var kendi adimada sevindimBen yaptığımda 27 çıkmıştı. Seneye 27 yaşında olacağım ve nikahımız da o zaman olacak inşallah :)
Teşekkürler.. :) Şimdi bir de kaç çocuk diye niyet edip bekledim. Önce bayağı sabit durup, bir anda harekete geçti yüzük ve ard arda 3 kere vurdu bardağa ve durdu. Ay çok ilginç ya..H
hadi ya ne guzel cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah. O zaman umut var kendi adimada sevindim
bende de hep 3 çıkıyordu. kız oğlan kız :)Teşekkürler.. :) Şimdi bir de kaç çocuk diye niyet edip bekledim. Önce bayağı sabit durup, bir anda harekete geçti yüzük ve ard arda 3 kere vurdu bardağa ve durdu. Ay çok ilginç ya..
Ama herkesin kendi yapması gerekiyor diye biliyorum ben..bende de hep 3 çıkıyordu. kız oğlan kız :)
herseyi allah bilir tabi ki ama insan etkileniyor işte. acaba baska evlilik yaşı tutan arkadaslar varmı ?
benim de bu yıl evleneceğim çıkıyor hep ama acaba beyin gücünden mi etkileniyor diye de düşünüyoum bir yandan. birde beni hiç bilmeyen bir başkası yapsa o zaman da aynı yas cıkarsa çok sevinicem valla :)
ama biz bütün sülaleye yaptık isimlerini söyleyerek hepsinde de evlilik yaşları doğru cıktı. ürkütücü gercektenAma herkesin kendi yapması gerekiyor diye biliyorum ben..
Uzun süre bekle canımYa bir şey soracağım bu yüzüğü indirdiğimizde elimizi sabit tutuyoruz dimi sallamıyoruz? Ben baya tuttum ileri geri gitti ama çarpmadı evlenemicem galiba
Tamam bir beklim bakalım, sağol canımUzun süre bekle canım