Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

Bana 26 yas ve dort cocuk çıktı ıkı kız ıkı erkek oh masallah hadi insallah :KK70:

Ayyy ben de yaptım şimdi 28 çıktı tam da planladığım gibi :) annem de yaptı evlendiği yaş çıktı. Kaç çocuğum var dedi 3 kere vurdu. Ayyy heyecanlandım :)

Kızlar aşk olsun bızden hbrsız bır topık yapmışsınız:)))) nasıl oluyo su bardak olayı bı detaylı anlayjn yaw:))

altın taşsız düz bi yüzük yok bende onun yerine herhangi bi yüzükle yapamıyomuyuz:KK45:

Bu konu 2010 da açılmış. Merak ediyorum o zamanlar evlilik yası çıkanlar gercekten o yaslarda evlendilermi ? Konuyu takip ediyorlarsa keske bi yazsalar. Üzerinden 5 yıl gecmis sonucta. Bizde annemle yillardir yapariz bunu merak ediyorum suan gercekten yaslar tutuyormu :KK66:

Bu konu 2010 da açılmış. Merak ediyorum o zamanlar evlilik yası çıkanlar gercekten o yaslarda evlendilermi ? Konuyu takip ediyorlarsa keske bi yazsalar. Üzerinden 5 yıl gecmis sonucta. Bizde annemle yillardir yapariz bunu merak ediyorum suan gercekten yaslar tutuyormu :KK66:
Ben yaptığımda 27 çıkmıştı. Seneye 27 yaşında olacağım ve nikahımız da o zaman olacak inşallah :)

H
hadi ya ne guzel cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah. O zaman umut var kendi adimada sevindim :KK66:
Teşekkürler.. :) Şimdi bir de kaç çocuk diye niyet edip bekledim. Önce bayağı sabit durup, bir anda harekete geçti yüzük ve ard arda 3 kere vurdu bardağa ve durdu. Ay çok ilginç ya..

Teşekkürler.. :) Şimdi bir de kaç çocuk diye niyet edip bekledim. Önce bayağı sabit durup, bir anda harekete geçti yüzük ve ard arda 3 kere vurdu bardağa ve durdu. Ay çok ilginç ya..
bende de hep 3 çıkıyordu. kız oğlan kız :)
herseyi allah bilir tabi ki ama insan etkileniyor işte. acaba baska evlilik yaşı tutan arkadaslar varmı ?
benim de bu yıl evleneceğim çıkıyor hep ama acaba beyin gücünden mi etkileniyor diye de düşünüyoum bir yandan. birde beni hiç bilmeyen bir başkası yapsa o zaman da aynı yas cıkarsa çok sevinicem valla :)

bende de hep 3 çıkıyordu. kız oğlan kız :)
herseyi allah bilir tabi ki ama insan etkileniyor işte. acaba baska evlilik yaşı tutan arkadaslar varmı ?
benim de bu yıl evleneceğim çıkıyor hep ama acaba beyin gücünden mi etkileniyor diye de düşünüyoum bir yandan. birde beni hiç bilmeyen bir başkası yapsa o zaman da aynı yas cıkarsa çok sevinicem valla :)
Ama herkesin kendi yapması gerekiyor diye biliyorum ben..

evlenme kısmını değil de çocuk kısmını uyguladım
anneannene yaptım ilk yuvarlak döndü sonra ileri geri sonuç doğru bir kızı bir oğlu var
anneme yaptım iki kere yuvarlak döndü sonuç doğru iki kızı var
kendime yaptım ilk ileri geri ikinci yuvarlak döndü. sonuç kısmen doğru bir oğlum var ikinci yolda kız olursa o zaman bende de kesin doğru :)

Ya bir şey soracağım bu yüzüğü indirdiğimizde elimizi sabit tutuyoruz dimi sallamıyoruz? Ben baya tuttum ileri geri gitti ama çarpmadı :KK70: evlenemicem galiba :KK70:

X