Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne Bir sohbahar akşamıydı. Elimde kitaplarla telaşla eve dönerken , kocişkoma çarpıştım ve kitaplar düştü. Sonra bi baktım tam evlenmeli herif ve evlendik şimdi çok mutluyuz , bebemiz var hdjdjd yani nasıl bir soru anlamadım.
Evde kalmadınız merak etmeyin. Ben 29 da evlendim 31 de anne oldum. Keşke daha geç evlenseydim. Hatta hiç evlenmeseydim de olurmuş ama bebeğimi istiyorum. Çok bilinmeyenli denklem.
NraBir sohbahar akşamıydı. Elimde kitaplarla telaşla eve dönerken , kocişkoma çarpıştım ve kitaplar düştü. Sonra bi baktım tam evlenmeli herif ve evlendik şimdi çok mutluyuz , bebemiz var hdjdjd yani nasıl bir soru anlamadım.
Evde kalmadınız merak etmeyin. Ben 29 da evlendim 31 de anne oldum. Keşke daha geç evlenseydim. Hatta hiç evlenmeseydim de olurmuş ama bebeğimi istiyorum. Çok bilinmeyenli denklem.
Ne cahilce bir cevap... “Evde kalmadınız merak etmeyin” dünyanız bu düşünceyi üretecek kadar dar demek ki...Bir sohbahar akşamıydı. Elimde kitaplarla telaşla eve dönerken , kocişkoma çarpıştım ve kitaplar düştü. Sonra bi baktım tam evlenmeli herif ve evlendik şimdi çok mutluyuz , bebemiz var hdjdjd yani nasıl bir soru anlamadım.
Evli olup olunmadigini merak ediyorsan anket acsaydin keske. :) Evli degilim ben.Kaç yaşında aşık oldunuz? Evlendiniz mi? Ben 29 yaşımdayım, ilk defa 28’imde aşık oldum. Peki siz? Ve nasıl oldu biraz bahseder misiniz?
Neyi niye sorduğunu söylemiyo. Sonra tırı vırı amaç anket yapmak mı anlamadımValla yaş 29 diye belirtip , geç kaldığını söyleyen sen . Ama ben telaşlanma diyince cahil olan ben okey cahilim. Çok şükür..
Hayır bir de aşk hikayesi istemiş bende yazdım sonra da umut tohumları ektim. Kimseye iyilik yaramıyorNeyi niye sorduğunu söylemiyo. Sonra tırı vırı amaç anket yapmak mı anlamadım
Peki dert?Kaç yaşında aşık oldunuz? Evlendiniz mi? Ben 29 yaşımdayım, ilk defa 28’imde aşık oldum. Peki siz? Ve nasıl oldu biraz bahseder misiniz?