• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac yasinda adet kanamanizi gördünüz ?

11 yasindaydim.. o gün okuldan eve geldim ve ne göreyiiiimmm *soook*
o anki panikle agladim odama ciktim ablama dedim iste böyle böyle..
ben agliyorum görseniz bise oldu sandim korkudan böyle ..
ablamda gülüyo resmen kapiyi acti diger ablama diyo ki "adeti gelmis" filan
haha simdi bende gülüyorum ama o zaman cok korkmustum ya
annemde kizmisti bu yasta niye geliyo felan filan
ama ben ne yapayim ki sanki ben gel dedimde geldi töbe töbe =D

ben çok geç oldum ya sanki kutuplarda yaşıom lise 2 ye başlarken olmuştum hatta kurban bayramının ilk günüydü hiç unutamam şuan 20 yaşıma girdim ve hala uzuyorum :))

11 ay önce orta 2 ye yeni başlarken oldum12,5 yaşındaydım sabah okulun ilk günü için erkenden kalktım karnım ağrıyordu tuvalete gittim kan vardı. heralde yara vardır belki o kanamıştır diye anneme söylemedim. ondan 1 ay+ 1hafta sonra adet olduğumda anladım ama anneme söyleyemedim. utandım. ondan 3 ay sonra bir daha adet oldum. bir süre 3 ayda bir gelmeye basladı . daha sonra 35-37 günde bi olmaya başladım ama annemin haberi yok bi ara şüpelendi ama yalan söyledim inanmış gibi gelmedi bana:78: sizce söylemelimiyim şimdi ye kadar annemden bunun dışında hiçbişey saklamadım!!!

ben daha 3 gün önce gördüm adet ama benim adetim ağrısız bide karne tatiline denk geldi iyi zamanlama :D
12 yaşındayım orta 1 e gidiyorum

5.sınıf bitti ben adet gördüm :) 1 hafta anneme söylemedim gittim pedimi aldım cok güzzel sakladım cokta güzel idare ettim :)

11 ay önce orta 2 ye yeni başlarken oldum12,5 yaşındaydım sabah okulun ilk günü için erkenden kalktım karnım ağrıyordu tuvalete gittim kan vardı. heralde yara vardır belki o kanamıştır diye anneme söylemedim. ondan 1 ay+ 1hafta sonra adet olduğumda anladım ama anneme söyleyemedim. utandım. ondan 3 ay sonra bir daha adet oldum. bir süre 3 ayda bir gelmeye basladı . daha sonra 35-37 günde bi olmaya başladım ama annemin haberi yok bi ara şüpelendi ama yalan söyledim inanmış gibi gelmedi bana:78: sizce söylemelimiyim şimdi ye kadar annemden bunun dışında hiçbişey saklamadım!!!

tabiiki söylemelisin bunda saklanacak utanılacak bir şey yoki.. eger söylemeye utanırsan bi kagıda yaz okul için cıkarken ya da bir yere cıkarken annenin görecegi yere koy cık :) ama kesinlikle saklama cünkü gercekten saklanacak hiç bişey yok

bunda korkacak sıkılacak birşey yok annenle paylaşmalısın arkadaşım.. bende ilk 5. sınıfa giderken 27 mart 1995 te olmuştum ama korkmadım teneffüste olmuştum sonra öğretmenime söyledim izin vermişti eve gitmiştim :-) hatta ozamanlar arkadaşlarım 'Sen genç kız oldun biz daha çocuğuz diyorlardı:-))))) '

ah ah anılarım canlandı...13ün içindeydim ben de...arkadaşlar oluyodu ben de istiyordum ama olunca da çok üzülmüştüm kendimi en caresiz hissettiğim gündü..sanki tüm masumiyetim gitmiş, böyle kötü bi insan olmuşum gibi..5 yıl dolmuş hey gidiii...

13 yaşındaydım 11 yıldır bu iğrenç ağrıları çekiyorum hani evlenince geçiyodu:36:

12 yasındaydım..hatta diğer kuzenlerime nazaran erken oldum diye(1yıl erken olmuştum) bayağı bi sansasyonel olay olmuştu :53::23::41: küçük teyzem okadar çok konuştu ayıpladı büyüklendi kendi kızı 9 yaşında adet gördü.:6:

Ablalarım meraba ben daha hiç olmadım 6. sınfa gidiyorum nedense olmayı çok istiyorum çantamda küçük bi çanta var cil durum için 1 ped 2 günlük iç çamaşırı parfüm felan işte ablam 7. sınıfta olmuş ben arada sırada ne olur nolmaz orkıd deo fresh yaprak aldım ondan takıyorum hiç hissedilmiyo bile çok iyi :27:

6. sınıfın yaz yaz tatilinde olmuştum evde tek başımaydım tuvalete gittim aman allhım buda ne olmuştum yoksa adet mi olmuştum evet olmuştum :)

Ablalarım meraba ben daha hiç olmadım 6. sınfa gidiyorum nedense olmayı çok istiyorum çantamda küçük bi çanta var cil durum için 1 ped 2 günlük iç çamaşırı parfüm felan işte ablam 7. sınıfta olmuş ben arada sırada ne olur nolmaz orkıd deo fresh yaprak aldım ondan takıyorum hiç hissedilmiyo bile çok iyi :27:
yardıcı olur musunuz lütfennn

Ne için yardımcı olalım canım anlıyamadım :)

Meraba ablalaım ben daha olmadım 6 ya gidiyorum ne hikmetse olmayı çok istiyorum sizce doğrumu çok istemek ablam annem 7 de olmu şbenim bi gün sanıım akıntım oldu orkid deo fresh almıştım kullandım valla süper harika kokuya ya bide ben küçük bi çantaaya orkid.com dan öğrendiğim şeyleri koyuyorum 2 günlük ped 1 platinum gece parfüm kolanya ıslak ve kuru mendil koydum hem kednim hem arkadaşlarım için çok işe yaradığını duymuştum daa :39:

5.sınıf bitti ben adet gördüm :) 1 hafta anneme söylemedim gittim pedimi aldım cok güzzel sakladım cokta güzel idare ettim :)

erken olmussun ne güzel erken olup kurtulmayı bende istiyorum boyum iyi genetide boyumuz çok uzun zaten :) hangi pedi tercih ettin sen ya ben annem ablamgil felan orkid platinum dan kulanıyo gece ve kokuyu emiyo ama haşır huşır ediyo ya annen nasıl anlamdı inanamadım doğrusu nasıl sakladın yani şuan kaç yaşındasın ? çok mu saru sordum nee :1:

Meraba ablalaım ben daha olmadım 6 ya gidiyorum ne hikmetse olmayı çok istiyorum sizce doğrumu çok istemek ablam annem 7 de olmu şbenim bi gün sanıım akıntım oldu orkid deo fresh almıştım kullandım valla süper harika kokuya ya bide ben küçük bi çantaaya orkid.com dan öğrendiğim şeyleri koyuyorum 2 günlük ped 1 platinum gece parfüm kolanya ıslak ve kuru mendil koydum hem kednim hem arkadaşlarım için çok işe yaradığını duymuştum daa :39:

erken olmussun ne güzel erken olup kurtulmayı bende istiyorum boyum iyi genetide boyumuz çok uzun zaten :) hangi pedi tercih ettin sen ya ben annem ablamgil felan orkid platinum dan kulanıyo gece ve kokuyu emiyo ama haşır huşır ediyo ya annen nasıl anlamdı inanamadım doğrusu nasıl sakladın yani şuan kaç yaşındasın ? çok mu saru sordum nee :1:

çok hevesli gördüm seni olduktan sonra o iğrenç ağrılarla canından bezceksin :37: bu yüzden çok günaha girdiğimi düşünüyorum :50: olması bi dert olmaması ayrı bi dert sen bu ağrısız günlerinin tadını çıkar nasıl olsa bi gün o ağrılarla tanışcaksın

Back