Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 ay önce orta 2 ye yeni başlarken oldum12,5 yaşındaydım sabah okulun ilk günü için erkenden kalktım karnım ağrıyordu tuvalete gittim kan vardı. heralde yara vardır belki o kanamıştır diye anneme söylemedim. ondan 1 ay+ 1hafta sonra adet olduğumda anladım ama anneme söyleyemedim. utandım. ondan 3 ay sonra bir daha adet oldum. bir süre 3 ayda bir gelmeye basladı . daha sonra 35-37 günde bi olmaya başladım ama annemin haberi yok bi ara şüpelendi ama yalan söyledim inanmış gibi gelmedi bana:78: sizce söylemelimiyim şimdi ye kadar annemden bunun dışında hiçbişey saklamadım!!!
yardıcı olur musunuz lütfennnAblalarım meraba ben daha hiç olmadım 6. sınfa gidiyorum nedense olmayı çok istiyorum çantamda küçük bi çanta var cil durum için 1 ped 2 günlük iç çamaşırı parfüm felan işte ablam 7. sınıfta olmuş ben arada sırada ne olur nolmaz orkıd deo fresh yaprak aldım ondan takıyorum hiç hissedilmiyo bile çok iyi
yardıcı olur musunuz lütfennn
Ne için yardımcı olalım canım anlıyamadım :)
5.sınıf bitti ben adet gördüm :) 1 hafta anneme söylemedim gittim pedimi aldım cok güzzel sakladım cokta güzel idare ettim :)
Meraba ablalaım ben daha olmadım 6 ya gidiyorum ne hikmetse olmayı çok istiyorum sizce doğrumu çok istemek ablam annem 7 de olmu şbenim bi gün sanıım akıntım oldu orkid deo fresh almıştım kullandım valla süper harika kokuya ya bide ben küçük bi çantaaya orkid.com dan öğrendiğim şeyleri koyuyorum 2 günlük ped 1 platinum gece parfüm kolanya ıslak ve kuru mendil koydum hem kednim hem arkadaşlarım için çok işe yaradığını duymuştum daa
erken olmussun ne güzel erken olup kurtulmayı bende istiyorum boyum iyi genetide boyumuz çok uzun zaten :) hangi pedi tercih ettin sen ya ben annem ablamgil felan orkid platinum dan kulanıyo gece ve kokuyu emiyo ama haşır huşır ediyo ya annen nasıl anlamdı inanamadım doğrusu nasıl sakladın yani şuan kaç yaşındasın ? çok mu saru sordum nee