• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac yasinda adet kanamanizi gördünüz ?

çok hevesli gördüm seni olduktan sonra o iğrenç ağrılarla canından bezceksin :37: bu yüzden çok günaha girdiğimi düşünüyorum :50: olması bi dert olmaması ayrı bi dert sen bu ağrısız günlerinin tadını çıkar nasıl olsa bi gün o ağrılarla tanışcaksın

Sanrm haklısın acaba sen kaç yâşında oldun ne hissettin nasılsdı

Sanrm haklısın acaba sen kaç yâşında oldun ne hissettin nasılsdı

13 yaşındaydım ben hissettiğim tek şey bu ağrılar ağrısız geçen tek bi ay bile yok :37: pazar günü hastanelik oldum iğnemi yedim rahatladım :37:

Ablalarım meraba ben daha hiç olmadım 6. sınfa gidiyorum nedense olmayı çok istiyorum çantamda küçük bi çanta var cil durum için 1 ped 2 günlük iç çamaşırı parfüm felan işte ablam 7. sınıfta olmuş ben arada sırada ne olur nolmaz orkıd deo fresh yaprak aldım ondan takıyorum hiç hissedilmiyo bile çok iyi.

BURADA Kİ YAZILAR ACAİP GÜZEL VE KOMİK,GÜLMEKTEN YERLERE YATTIM.
YA BEN 13 YAŞIMDAYIM.DAHA ADET OLMADIM AMA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM.ÇANTAMA GİZLİ BİR YER YAPTIM;ORADA 1 GÜNLÜK PED ISLAK MENDİL,KURU MENDİL FİLAN VAR. "ABLAM HER ZAMAN OLURKEN AĞRILARI OLUYOR."
2 ARALIK 2013 GÜNÜ BİZE BİR SUNUM YAPTILAR,ORADA PED FİLAN VERDİLER,BİRDE GENÇ KIZLARA ÖZEL EPİLASYON SETİ İNDİRİMİ VARDI.HER GECE NEREDEYSE DUA EDİM O KADAR SABIRSIZLANIYORUM.
"CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM." :23

Ablalarım meraba ben daha hiç olmadım 6. sınfa gidiyorum nedense olmayı çok istiyorum çantamda küçük bi çanta var cil durum için 1 ped 2 günlük iç çamaşırı parfüm felan işte ablam 7. sınıfta olmuş ben arada sırada ne olur nolmaz orkıd deo fresh yaprak aldım ondan takıyorum hiç hissedilmiyo bile çok iyi.

BURADA Kİ YAZILAR ACAİP GÜZEL VE KOMİK,GÜLMEKTEN YERLERE YATTIM.
YA BEN 13 YAŞIMDAYIM.DAHA ADET OLMADIM AMA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM.ÇANTAMA GİZLİ BİR YER YAPTIM;ORADA 1 GÜNLÜK PED ISLAK MENDİL,KURU MENDİL FİLAN VAR. "ABLAM HER ZAMAN OLURKEN AĞRILARI OLUYOR."
2 ARALIK 2013 GÜNÜ BİZE BİR SUNUM YAPTILAR,ORADA PED FİLAN VERDİLER,BİRDE GENÇ KIZLARA ÖZEL EPİLASYON SETİ İNDİRİMİ VARDI.HER GECE NEREDEYSE DUA EDİM O KADAR SABIRSIZLANIYORUM.
"CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM." :23

canım merak etme olursun çok da stes yapma

Back