• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac yasinda adet kanamanizi gördünüz ?

bende orta ikinci sınıfın yaz tatilinde olmuştum.annem yanımda deildi benimde ama annem kadar yakın bitanecik ablam vardı yanımda bana büyük destek oldu açıklamalar konuşmalar felan beni çok rahatlattı.canım ablam.benimde ilk başta sancım olmadı ilerleyen zamanlarda kabus olurdu bana o aylar .işte öyle böle atlattık şimdi kızım ikinci sınıfa gidiyo daha var ama heralde ben ondan çok heyecanlanacam ne söyleyeceğimi bile şaşırırım gibime geliyor.kızı olupta bu günleri yaşayanlar varmı paylaşırlarsa sevinirim. daha çok erken ama olsun.herkese ii geceler

canim iyi aksamlar.....Şeniz
benimde iki kizim var henüz kücükler ama yinede büyügü 8 yasina girecek....eger o günleri burada kk´de yasarsak bende sizlerle paylasirim dertlerimizi.....yerimseniben
sanada iyi gecelerŞeniz

ya cok hos anıları olan var gulmekten oldum burda benimki biraz gec geldigi icin bilgiliydim lise 1 de oldum butun arkadaslarım olmustu ve benimki hala yoktu hatta ben hic hasta olmicam diye korkuyodum cocukluk işte okuldan geldikten sonra fark etmiştim ve hemen bi pet koydum benimkidebole isteesırnaşık şeysırnaşık şey

ben baya geç oldum :roflol: 16 yaşındaydım ve lisedeydim. fakat tam olarak ne yapmam gerektiğini bildiğimden 1 sene boyunca kimseye söylemedim. takiii annem beni paltomun altında pedle yakalayana kadar. çok utanmıştım çooook. sanki çok kötü birşey yapıyormuşum gibi hissetmiştim. sonra annem beni karşısına aldı ve güzel güzel konuştu bende rahatladım ama o ağrılar yüzünden her defasında hastanelik olurdum :mymeka:

bende 16 yaşında okulda olmuştum. ılk olmama gore okadar çok olmuştukı eteğimden çıkmış.okadar utandığımı bılmem .eve nasıl gıttığimi bılmıyorum.ınsan bılsede yınede kendını çok tuhaf hıssedıyor.

11 yasinda oldum duyun vardi o gun bir gun olacagini biliyordum amma cok korkmusdum anneme soylemisdim.Amma benim bir arkadasim var babasina yanina gedib kan geldiyini oleceyini soylemisdisırnaşık şey

15 Yasinda Gordum Aslinda Gec Olunca Bende Korkmustum Acaba Bend Sorunmu Var Diye Ama Normalmis

Sen 15 arkadaşım ben de tam 16 yaşımda oldum ama hep üzülürdüm niye olmuyor diye..Sonra bir gün dua ettim allahım ben de artık olayım diye yalvardım sonra bir rüya gördüm gece denizler falan böyle güzel bir rüya herhalde duam kabul olacak dedim ve bir hafta sonra ilk kanı gördüm sevinçten havalara uçmuştum sırnaşık şey

11 YAŞINDA OLMUŞTUM İLK ADETİMİ.BU KONUDA ÇOK BİLGİLİYDİM VE BİRANÖNCE ADET OLMAK İSTEDİĞİM İÇİN HİÇ KOKMADIM ÇOK TA MUTLU OLDUM..AYYY O ZAMAN Bİ HAVALANDIM Kİİ SORMAYINN.ADET OLDUM GENÇ KIZ OLDUM DİYE HAVALAR 1500 DÜ YANİ.

bizim sınıfta bir arkadaşımız vardı biraz safcaydı ilk o anlatmıştı 10 yaşındayken ama inanmamıştım o saf olduğu için oluyordum dedim ablam anlattı ona da inanmadım sonra beklemeye başladım 14 yaşında ilk regl oldum çok ağladım kendimi banyoya kapatmıştım neden diye ama annem sen artık genç kız oldun vs birçok konuşmadan sonra büyüdüm diye ablamların muhabbetine katılacağım diye çok sevinmiştim hatta bana uzunca bir süre sütyen kullandıramadı ablam ilk 19 mayıs ta gösteri yürüyüşünde taktım yani biraz inatçıyımdır da

bende annemlere azcik uzaga bi tanidiklarimiza yatiya kalmistik
sabah kalkkinca pijamamda leke gordum wv gittim ne gorum kan
ped ariyorum yok
gittim tanidigimza sormak istedim utandim ondan sonra utana utana anneme sordum gulmeye basladi
e o zaman 13 yasindaydim o gun unutulmaz sanirim

orta 2 kaç yaş oluyo 13 müü ozaman oldum iştee ya baya erkenmiş yaa :((( sabah uyandım kii ey gidi anneme demiştim oda sevinmişti hemen telefondaki yengeme anlatmıştıııı biliyonmıuuuu bizim kızzz.. ..... :):):)))

ben de orta sondaydım.sevinmiştim evde yakalandıgım için.ya dışarda bi yerde olursam diye korkardım
arkadaşlarımın çogu oldugu için dışlanma gibi bişi oluyodu
hava atar gibi :) gıcık olurdum neyse sanki olduk sonunda :))

İlk kanamam 13 yaşında oldu..Bu konuyla ilgili bilgim vardı hazırlıklıydım çünkü önümde 2 örnek vardı(abla ve anne) ancak yinede rengi kahverengi olduğu için korkmuş ve iç kanamam var diye ağlayıp durmuştum tüm gün:1no2::1no2:..Çocukluk işte:utangac::roflol:

12 yaşındaydım, mahallemizde yaşça benden büyük komşumuzun kızıyla daha önce konuştuğumuzdan biliyordum başıma gelecekleri, zaten öğrenir öğrenmez gidip ona müjde vermiştim.......

Bende orta bire gidiyordum.. Saniirm 11 yaşindaydim..tam 10 kasimdi..hiç unutmuyorum.. Alt komşumuza oturmaya gitöiştik.. Gelince wc ye gigim..aa bir de ne göreyim kilodumda kan:((şaşkin ve ürkrkbir halde anneme seslnedim:((geldi..vesöyledim kilodumda kan var ama ben hiçbiş yapmadim anne diye ağlamaya başladim.. Oda ne tokat suratimda patladi..demek o biradetmiş:))9burda arkadaşlarin çoğuda ben gibi tokadi yemiş..hiç unutmam o animi.. şimdi11 yaşinda bir kizim var hep erken adet olmasin diye dua ediyorum.. Biliyor ama insan genede kötü oluyor..ne kadar geç olsa o kadar iyi:))

Bende orta bire gidiyordum.. Saniirm 11 yaşindaydim..tam 10 kasimdi..hiç unutmuyorum.. Alt komşumuza oturmaya gitöiştik.. Gelince wc ye gigim..aa bir de ne göreyim kilodumda kan:((şaşkin ve ürkrkbir halde anneme seslnedim:((geldi..vesöyledim kilodumda kan var ama ben hiçbiş yapmadim anne diye ağlamaya başladim.. Oda ne tokat suratimda patladi..demek o biradetmiş:))9burda arkadaşlarin çoğuda ben gibi tokadi yemiş..hiç unutmam o animi.. şimdi11 yaşinda bir kizim var hep erken adet olmasin diye dua ediyorum.. Biliyor ama insan genede kötü oluyor..ne kadar geç olsa o kadar iyi:))

bende 5.sınıfı bitirdiğim sene olmuştum aynı senin gibi bende suratıma tokatı yedim.Geçen sene mayıstada jhübile yapıp menapoza adımı attım

ben ilk adetimi 12 yaşımda gördüm:1no2:herkes gibi bende çok utandım:utangac: ve anneme bile söyleyemedim..ped alacak paramda yoktu cesaretimde.annemden istemeye cesaretimde yoktu.sürekli iç çamaşırı değiştirip kirli olanı gizlice çöpe atıyordum..çamaşırım bitince söylemek zorunda kaldımkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

Back