• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac yasinda adet kanamanizi gördünüz ?

bende orta 2 nin şubat tatilinde oldum..korkmadım çünkü ablalarım olduğu için onlar anlatmıştı ama alışmak çok zor olmuştu ammaannnn hala da alışmış değilim yani.......

12 yaşımda ama biliodum annem anlatmıştı daha önce o yüzden pek korkmadımm sadece karın ağrım wardı

12 yaşında oldum ilk defa..Aslında bir gün olacağını biliyordum..Ama daha çok erken diye düşünüyordum..ilk önce ne olduğuna anlam veremedim...Rengi garipti malum..Sonra annem söyleyinceee şok olmuştum:1shok:..ağlamıştım...Çocukluk işteeeeyerimseniben

14 yasindaydim korkmadim cunku annem anlatmisti....
ama cok fena bi usutmeyle beraber geldi tam bir hafta yatmistim..........

12 yaşımı doldurduğumda olmuştum ilk
korkmadım hiç annemle sürekli konuşuyorduk, hatta annemi bırak komşularla da konuşurdum, çok utanmazmışım ben:roflol:
karın ağrım falan da hiç olmadı, rahattım yani

ben 16 yaşındaydım biraz geç oldu yani bayağı büyük olduğum için hazırlıklıydım:))))

11 yasina girmeden biraz daha once...:-((
hiç hazirlikli degildim, çok korkmustum, boyle seyleri de anlatmamislardi bana
çok aci çekmistim :-(
hiç unutmicam

12 yaşındaydım daha önceden bildiğim halde kendimi çok kötü hissetmiştim kimseye söyleyemedim o an sadece ağladığımı hatırlıyorum sessizce kimse anlamasın diye bir gün sonra annem pijamamı görmüş sepette öylelikle anladı şu an bunları yazarken o günlere döndüm :utangac:

orta ikinci sınıfın şubat tailinde ozaman bide ramazan bayramı vardı
çok utanmıştım başta okuldan bilgi kitap ve ped vermişlerdi daha öncesinde
sonra 6ay hiç olmadı
utangaç smiley

benim zamanimda bir sey anlatilmazdi ,
sismandim ve altan patladim sandim
saflik iste,

süpersin yaa:roflol::roflol:

ben 16 yaşındaydım biraz geç oldu yani bayağı büyük olduğum için hazırlıklıydım:))))

bende geç olmuştum 15 yaşındaydım.
bana hem annem daha önce anlatmıştı hem de o yaşta zaten biliyorduk herşeyi.
çok panik olmadım.ağrı falan da olmadı..

keşke hep o yaşlarda kalsaydım yaa

ıyyyyyyyyyyy:))) çok komk ti yaa................artık babamın benim sevmeyeceğini düşünmüştüm ona çok üzülmüştüm hatta oda bilo sanmıştım ne alakaysa?? sırnaşık şeysırnaşık şey

ben 13 yasinda olduumm 12 kasim depreminde
anneme soyledim aksamada hungur hungr agladimm
ucgun surdu aglamam

neyse beni bosverinde benim halamm
ilk regl oldugunda bas bas bagirmisss annemlere yengeeeee kosuun benim kizligim gittiiiiiiiiiiiiiiii
evde kaldiiiimm beni kimselerr almazzz
babam duymasin beni keseer oldururrr diyee
annemle yengem halaa anlatirda gulerler:roflol:
tabii sonra anlatmislar annem diyo iki tanede caktim agzina diyoo
babamlar falan duyacak diye korkmuslarr neyse sonra anlatmislar
oda sakinlesmis

12 yaşındaydım annem önceden benimle konuşmuştu bilgim vardı ama yinede kan görünce korktum

Orta 1'i bitirdim yaz tatilindeydi tam gününü de hatırlıyorum 11 Temmuzdu.Annem evde yoktu ben dışardaydım eve bi geldim çamaşırımda leke vardı sonra ablamdan ped istedim verdi koydum ve dışarı çıkıp arkadaşlarla gezdim.Önceden annem anlatmıştı şakkıdı

bende 12 yyaşında olmuştum ilk 1 temmuzdu o gün göle gitmiştik ailece piknik yapmaya benim altımda beyaz bi şort vardı sudaydım hep gece eve geldik bide ne göreyim çok korkmuştum iyiki o gün olmamıştı rezil olurdum bide beyaz şortla:)

13 yaşında oldum önce yengeme söyledim..........
10 gün sonra anneme söyledim......
ama hiç korkmadım................

12yaşında idim.biraz bilgim olduğu için çok fazla paniklemedim.çok utanmıştım.allahtan ablam var ona daha rahat söyleyebilmiştim.....

Bende ilk onüç yaşındayken oldum,sabah kalktım ıslaklık hissediyodum baktımki olmuşum.İlk önce çok korktum,sonra yavaş yavaş alıştım.

bende orta ikinci sınıfın yaz tatilinde olmuştum.annem yanımda deildi benimde ama annem kadar yakın bitanecik ablam vardı yanımda bana büyük destek oldu açıklamalar konuşmalar felan beni çok rahatlattı.canım ablam.benimde ilk başta sancım olmadı ilerleyen zamanlarda kabus olurdu bana o aylar .işte öyle böle atlattık şimdi kızım ikinci sınıfa gidiyo daha var ama heralde ben ondan çok heyecanlanacam ne söyleyeceğimi bile şaşırırım gibime geliyor.kızı olupta bu günleri yaşayanlar varmı paylaşırlarsa sevinirim. daha çok erken ama olsun.herkese ii geceler

Back