bende orta ikinci sınıfın yaz tatilinde olmuştum.annem yanımda deildi benimde ama annem kadar yakın bitanecik ablam vardı yanımda bana büyük destek oldu açıklamalar konuşmalar felan beni çok rahatlattı.canım ablam.benimde ilk başta sancım olmadı ilerleyen zamanlarda kabus olurdu bana o aylar .işte öyle böle atlattık şimdi kızım ikinci sınıfa gidiyo daha var ama heralde ben ondan çok heyecanlanacam ne söyleyeceğimi bile şaşırırım gibime geliyor.kızı olupta bu günleri yaşayanlar varmı paylaşırlarsa sevinirim. daha çok erken ama olsun.herkese ii geceler
Bende orta bire gidiyordum.. Saniirm 11 yaşindaydim..tam 10 kasimdi..hiç unutmuyorum.. Alt komşumuza oturmaya gitöiştik.. Gelince wc ye gigim..aa bir de ne göreyim kilodumda kan(şaşkin ve ürkrkbir halde anneme seslnedim (geldi..vesöyledim kilodumda kan var ama ben hiçbiş yapmadim anne diye ağlamaya başladim.. Oda ne tokat suratimda patladi..demek o biradetmiş:))9burda arkadaşlarin çoğuda ben gibi tokadi yemiş..hiç unutmam o animi.. şimdi11 yaşinda bir kizim var hep erken adet olmasin diye dua ediyorum.. Biliyor ama insan genede kötü oluyor..ne kadar geç olsa o kadar iyi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?