Güler misin ağlar mısın insan sinirden gülerŞimdiki nesil çok başka.oğlum üç yaşında evde bi şeyi kırsa yüzeme bakıp onu neden oraya bıraktın bak kırıldı diyor.kızamıyorum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güler misin ağlar mısın insan sinirden gülerŞimdiki nesil çok başka.oğlum üç yaşında evde bi şeyi kırsa yüzeme bakıp onu neden oraya bıraktın bak kırıldı diyor.kızamıyorum bile
Inanın bunun çalışmakla falanda alakası yok canim ben ev hanımıyım evde biraz ses fazla olsa insaniz ya dayanamayıp ya bağırıyoruz yada 1 tane vuruyoruz haklimiyiz aslaaaaaaa ama anneyiz herşey de bize bakınca birden sabır taşıp tahammülsüzlük başlıyor ALLAH yardımcımız olsunOkul öncesi öğretmeniyim ama maalesef kendi çocuklarımı güzel yetiştiremedim bu durum beni çok üzüyor.
3 tane çocuğum var biri 3, ikizler 6 yaşında
Çalışan anneyim ikizler birinci sınıfa gidiyor ama Üçü sürekli kavga ve didişme halinde ne yapsam çözüm olmadı. Daha sabah uyanır uyanmaz başlıyor kavgalar huysuzluklar Sürekli ya kavga yada birinden birisi huysuzluk halinde.
Okul bu sene çok yoğun çok yoruluyorum öğrenci sayım fazla yardımcım yok birde evdeki bu durum birde ev işi yemek ödevler derken iyice sinirlerim bozuldu.
Mesela bu akşam olan bir şeyi anlatayım bu öğlen ikizler okuldan gelince açıktılar diye pasta vardı evde pasta koydum mutfakta yiyorlar bende küçük oğlanla etkinlik yapıyorum.
Beş dakika geçti bir ağlama sesi ama nasıl ağlamak gittim yanlarına ikizlerden erkek olanın eli gözünde çığlık çığlığa dedim gözü çıktı herhalde elini kaldırdım gözüne diğeri pasta sürmüş o panikle gözü çıktı zannettim gözü resmen böğürtlenli pastayla kaplanmış. Kardeşini gösterdi o yaptı dedi ve ben o panik korkuyla ikizine vurdum.
Baya sinirlerim bozuldu çok kızdım bağırdım. İlk defa böyle bişey yaptım. Ama artık gerçekten sabır kalmadı. Şuanda da bu duruma ağlıyorum. Ona şiddet uyguladığım için ne yaparsam yapayım onlara yetemediğim onları güzel yetiştiremediğim için…
Bir yandan da kendime üzülüyorum bu tür anlattığım şeye benzer kaç şey yaşıyorum günde artık sabır kalmadı tükendiğimi hissediyorum.
Önerisi olan varmı sizler çocuklarınızla nasıl başa çıkıyorsunuz özellikle 2 ve daha fazla çocuğu olan anneler…? Çok moralim bozuk derdimi anlatacağım kimsem yok
Evet sinirden gülüyorum.eliim ayağım boşalıyor.kızamıyosun bileGüler misin ağlar mısın insan sinirden güler
Aynen dediğini yaşıyorum kızımda asla cekmezdi o da bir iki gündür yokluyor. Ben diğeri bıraksın diye beklerken şimdi kızımda başladı. İnşallah çabuk geçer trip falan razıyım çok ciddi ağlatıyor. Ama oğlumda sadece bu var aslında çok uysal. Bende fena olan kız. Kızım sinirlendimi kızdı mı ona vuruyor ama acıtacak gibi değil aglatmiyor. Kardeştir olur dediğimiz şeyi yapıyor. Saç çekmeye karşı koymayı öğrense bari diyorum. İnşallah çabuk geçer sonrasında bakalım ne olur. ikiz üstüne üçüncü bebek ayrıca kutluyorum seniBenim kızlarım da huy, karakter, boy pos, yüz olarak tamamen farklılar.
Sizin aylar civarında bir kızım diğerine vururdu. Elinden pat diye alırdı, ne varsa.
Ne yaptıysak anlamadı, vurdu da vurdu.Bazen oyun bazen öfke.
Sonra ne oldu, diğer kızım da vurmaya başladı. Öğrendi çünkü. O da vurmaya başlayınca geri çekildi biraz. Ama zamanla azaldı. "Vurmak yasak" bunu vurguluyorduk sürekli. O zaman herkes birbirine vursun mu, baba da vursun mu, bana da vuracak mısın falan diye.
Şöyle birşey yaşıyordum :
İkisi de benim çocuğum. Birisi sürekli vurularak, elinden alınarak iteleniyor, her gün..
E bir başkası yapsa bunu ben o insanla görüşmem çocuğumu mağdur etmem. Ama bunu yapan kendi çocuğum. Tamam kardeşler kavga eder geçinemez bazen olur öyle şeyler, olsun da, vurmadan olsun bari diyeydi çabam.
Şimdilerde küsmeler sözlü kavgalar oluyor Bir daha oynamıcam,şunu vermicem, bunu göstermicem gibi.
İnşallah sizinkilerde de bitecektir.
Birebir de ilgilenmeye çalışın, çok zor ama el mecbur.
Çok küçüklermiş hayırdan anlasa bile yine yapar oyuna çeviriyor inadına yapıyorlar değil mi.
Şimdi bende de 25 aylık bir oğlan var, erkek çocuğunu tecrübe ediyorum, farklı gerçekten. Vurmalı kırmalı atlamalı zıplamalı hep
Ahh kusura bakmayın ...dalgınim sanırım.Ben mi yanlış alıntı olmuş sanırım
Bak aynı zorluklardan geçerek kendi rızamla 3. Çocuğu düşündüm insan unutkan varlık.. Oysa şakasına bile tahammül edemezdim ama iyiki doğmuş bu da çok tatlı yaaAynen dediğini yaşıyorum kızımda asla cekmezdi o da bir iki gündür yokluyor. Ben diğeri bıraksın diye beklerken şimdi kızımda başladı. İnşallah çabuk geçer trip falan razıyım çok ciddi ağlatıyor. Ama oğlumda sadece bu var aslında çok uysal. Bende fena olan kız. Kızım sinirlendimi kızdı mı ona vuruyor ama acıtacak gibi değil aglatmiyor. Kardeştir olur dediğimiz şeyi yapıyor. Saç çekmeye karşı koymayı öğrense bari diyorum. İnşallah çabuk geçer sonrasında bakalım ne olur. ikiz üstüne üçüncü bebek ayrıca kutluyorum seni