Kaç milyar ile evlendiniz?

saol canım benim..valla huzur olsun da benim için önemli olan o zaten..olsa dahi param 40-50bin asla vermem...ev yatırımı yaparım şahsen ben...valla para kazanan insan biliyor ne kadar zor kazanıldığını har vurup harman savuramam ...allah herkese daha çok versin..en başta sağlık tabi...

canim sen moralini bozma..hersey olur insallah..allah evlenenlere yardim ederzemuszemus
15 milyara isteyince hersey olur kaydirigubbakcemile5

katılıyrm kızlar size insan istediğinde ve bütçesini denklediğinde 15.milyara yapabilir herşeyini
ama bu tercih meselesi kimisi vardır ben kendim yapıyrm ne zor şartlarda biriktirip alıyrm eşyalarımı der kimisi ailemde destek verio istediğim herşey iyisi olsun der o farklı .
lütfen kimse burda bu konuda alınganlıkta yapmasın sözler kişisel değil

pardon ama ben konuşurken sizin adınızı verip öyle mi yapmışlar dedim..
genel olarak konuştum sonuçta 40 bin ilede evlenilir 15 bin ile de..tabi aileden destek alarak evlenenler de var almadan herşeylerini kendileri yapıp evlenenlerde var..demi amaaa

tatlım ad vermedin ama yüksek mebla ayırmayı har vurup harman savurma şeklinde yazınca azcık alındım ve üzüldüm açıkçası..
herkes gönlüne göre ve bütçesine göre yapacak elbette...Allah geçim ve mutluluk versin yeterki..

ayşeçınarlı ayşe çınarlı,msna gel özel mesajında kapalı. ulaşamadım sana:)
evleneyim söylerim. konuyada yazmış olayım bu arada:)

banada tuhaf geliyor canım ya istemiyorum ..kına gecesinde kaynananın donu yanması da çok saçma ben istemiyorum...

kızlar bizde adet olmadığı için kına gecesi istemedik ve yapmadık da kaynanın donu yanması ne demek ? bu konuda hiç fikrim yok cidden ? ilk defa duyuyorum ???:bbo:

tatlım ad vermedin ama yüksek mebla ayırmayı har vurup harman savurma şeklinde yazınca azcık alındım ve üzüldüm açıkçası..
herkes gönlüne göre ve bütçesine göre yapacak elbette...Allah geçim ve mutluluk versin yeterki..

ben kendi kazandığımızı har vurup harman savuramam dedim canım ,,yalnış niye anladın ki..amin...nerde varsa.

kızlar bizde adet olmadığı için kına gecesi istemedik ve yapmadık da kaynanın donu yanması ne demek ? bu konuda hiç fikrim yok cidden ? ilk defa duyuyorum ???:bbo:

benim dayımın kızı kaynanasının donunu yakmıştı ama bence çok gereksiz ya...

şu kadara bu kadara evlenilir diye bir şey yok bence.çünkü ihtiyaçlara ve de kişilerin maddi güçlerine göre değşir.biri nikahtan evlenir birinin maddi durumu iyidir otelde yemekli düğün yapar.biri kampayalı mobilyalardan alır biri parası çoktur özel yaptırır.biri sıradan bir gelinlik alır diğeri 4000-5000 bayıllır öyle gelinlik alır.yani herkes kesesine göre düğün yapar.ama sonuç olarak bence asıl olan huzur ve mutluluktur.eskiler anlatır bir tencere bir küçük tüp bir karyola bir yorgan ev döşermiş.sonradan her şeyleri olmuş.ben henüz bekarım çıktığım var nasipse evleneceğiz.şuan sadece benim ıvır zıvır çeyizim 10 000 tuttu.fiyatlar artarda azalırdı.bunlar mühim değil.Allah geçim dirlik huzur ağız tadı versin.

banada tuhaf geliyor canım ya istemiyorum ..kına gecesinde kaynananın donu yanması da çok saçma ben istemiyorum...

daha önce böyle bişiy duymadım
kız çeyizi alınırken davulcuda getirilmez bizde
sadece gelin evden çıkarken davulcu gelir

ben kendi kazandığımızı har vurup harman savuramam dedim canım ,,yalnış niye anladın ki..amin...nerde varsa.

o zaman ben de çalışıyordum ve birkimim vardı..eh geç evlenince birikim de şartlar da ona göre oluyor..hem kendimiz hem ailemiz yaptı..ihtiyaç duyduğumuz şeylerdi ve hala eksiklerimiz bitmedi..evde tamirat vs çok gerekliydi...

aminnnnn .nerde varsa..:Saruboceq:

katılıyrm kızlar size insan istediğinde ve bütçesini denklediğinde 15.milyara yapabilir herşeyini
ama bu tercih meselesi kimisi vardır ben kendim yapıyrm ne zor şartlarda biriktirip alıyrm eşyalarımı der kimisi ailemde destek verio istediğim herşey iyisi olsun der o farklı .
lütfen kimse burda bu konuda alınganlıkta yapmasın sözler kişisel değil

evet canım benim

o zaman ben de çalışıyordum ve birkimim vardı..eh geç evlenince birikim de şartlar da ona göre oluyor..hem kendimiz hem ailemiz yaptı..ihtiyaç duyduğumuz şeylerdi ve hala eksiklerimiz bitmedi..evde tamirat vs çok gerekliydi...

aminnnnn .nerde varsa..:Saruboceq:

bende çalışıyorum nişanlımda öyle ama staj yaptığım için kenara çok az ayırabiliyorum bizim demeyimde nişanlımın ailesin durumu belli bende insanları sıkmak istemiyorum olduğu kadar biz yaparız dedim iikide demişim kendim çalışıp bişeyler yapmak gibisi yokmuş..aileme gelince de destek olmaya müsaitler ama ben istemedim kendi seçimim...

kizlar bence önemli olan borca girmemek..az bir miktar olabilir..ama evliliginiz ilk 10 senesi borc ödemekdense elimdekinle idare etmeye calisirim daha iyi kaydirigubbakcemile4

valla ceyiz davul zurna ile cikarmayi ilk kez duydum..hic yapanini duymadim görmedim :umursamaz: ama eglenceli olabilir bence kaydirigubbakcemile2

yalniz bu don yakmaya bayildim :lepi::lepi:
kaynanamin donunu yaksam ne yapar acaba akannehirakannehirakannehir
:lepi:

kizlar bence önemli olan borca girmemek..az bir miktar olabilir..ama evliliginiz ilk 10 senesi borc ödemekdense elimdekinle idare etmeye calisirim daha iyi kaydirigubbakcemile4

valla ceyiz davul zurna ile cikarmayi ilk kez duydum..hic yapanini duymadim görmedim :umursamaz: ama eglenceli olabilir bence kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3
nazını gazını çeker susar anlamındaymış canım

benim dayımın kızı kaynanasının donunu yakmıştı ama bence çok gereksiz ya...

evet önemli olan borca girmeden halletmek..

ayyy çok saçma adetlermiş...:bbo:

aslında evlilik de bir şekilde yapılır ama önemli olan geçim iki insanın evliliklerini bir ömür mutlu şekilde yürütebilmeleri ..günümüzde çok azaldı böyle evlilikler, rabbim herkese ağız tadı versin...

bende çalışıyorum nişanlımda öyle ama staj yaptığım için kenara çok az ayırabiliyorum bizim demeyimde nişanlımın ailesin durumu belli bende insanları sıkmak istemiyorum olduğu kadar biz yaparız dedim iikide demişim kendim çalışıp bişeyler yapmak gibisi yokmuş..aileme gelince de destek olmaya müsaitler ama ben istemedim kendi seçimim...

insanın birşeyleri kendinin yapması kadar gzl bişiy yok
ailenden istemediğin çok iyi olmuş
aldığın herşeyde sizin emeğiniz olucak
aileler tabikide ufak tefek şeyleri yapıyorlar ama büyük yük sizde olunca insan gurur duyuyor kendiyle. biz nişanlımla birlikte yapıyrz senin gibi ailemden bende bişiy beklemedim beyaz eşyalarımızı aldık şimdi diyrz ki biz aldık biz yaptık bizim alın terimiz

kaydirigubbakcemile3
nazını gazını çeker susar anlamındaymış canım
amann ne de çekerler ya
o don yakılırken içlerinden diyolardır sen şimdi yak sonrada ben seni yakıcam :D:D

aslında evlilik de bir şekilde yapılır ama önemli olan geçim iki insanın evliliklerini bir ömür mutlu şekilde yürütebilmeleri ..günümüzde çok azaldı böyle evlilikler, rabbim herkese ağız tadı versin...

amin aminnn

insanın birşeyleri kendinin yapması kadar gzl bişiy yok
ailenden istemediğin çok iyi olmuş
aldığın herşeyde sizin emeğiniz olucak
aileler tabikide ufak tefek şeyleri yapıyorlar ama büyük yük sizde olunca insan gurur duyuyor kendiyle. biz nişanlımla birlikte yapıyrz senin gibi ailemden bende bişiy beklemedim beyaz eşyalarımızı aldık şimdi diyrz ki biz aldık biz yaptık bizim alın terimiz

evet hayatım
ne mutlu yaa a.s.

Back