Kaç Kitap Okudunuz?

cranky .!.:
Bende kitap okumayı çok severim.12-13 yaşlarında ilk kitabımı okudum.şimdiye kadar herhalde 200 tane olmuştur.Şuanda iki tane devam ettiğim kitap var.Bir de bende bu huy var,sabırsızım.Biri bitsnde diğerine başlayayım diye bekleyemem,ikisini birden okumaya başlarım.Tabi bitirmem de uzun sürer.
Keşke daha çok okuyabilsem...

ben de bazen senin gibi iki kitabı bir arada okuyorum. ama bazen karıştırıyorum. bence tek tek okumak daha iyidir.
keşke daha fazla zamanım olsa da çok kitap okuyabilsem.
sevgilerimle...

romance .!.:
Che canım valla tam sayı veremem ama kütüphanemde(gurur duyuyorum) bulunan kitapların sayısı 700 e ulaştı...Ve ben sanırım üçte ikisini okumuşumdur.Ama ilerideki günlerde tam bir sayı veririm artık.Hiç saymadım sebep oldu bana sayayım bari...:)

canım bizim kütüphane de pek yamana atılmaz yani.
1000 üstünde kitap var.
ben ancak 300 lerdeyim.
hepsini okuyabilirim ihşallah.
sevgilerimle...

valla bne de saymadımm ama 200 küsürü bulmuşturr kesinnn..

delice zeytin .!.:
valla bne de saymadımm ama 200 küsürü bulmuşturr kesinnn..

çok güzel. ne kadar çok kitaqp okuyanımız varmış.
böylece bunu da görüyoruz öyle değil mi?
sevgilerimle...

Şimdiye kadar hiç saymadım , ancak , sayıları 2.000'i kesin geçmiştir .Haftada ortalama 2 kitap okuduğum ve 30 yaşında olduğum düşünülürse...

Sevgiyle kalın...

eger konu ilgımı cekerse 1 gunde bıtırırım cekmezse 1 2 haftayı bulur.kıtabın sayfalarına gore degışır tabı

rceren .!.:
Şimdiye kadar hiç saymadım , ancak , sayıları 2.000'i kesin geçmiştir .Haftada ortalama 2 kitap okuduğum ve 30 yaşında olduğum düşünülürse...

Sevgiyle kalın...

canım çok güzel bu kadar kitap okumana sevindim...

samyeli34 .!.:
eger konu ilgımı cekerse 1 gunde bıtırırım cekmezse 1 2 haftayı bulur.kıtabın sayfalarına gore degışır tabı

benim çok fazla vaktim olmuyor ama yine de 1-2 hafta da bir kitap bitirmeye çalışıyorum.

aycazeynep .!.:
okuduğum kitapları hiç saymadım..
bence sayı değil,kitaplardan ne kadar ne aldığımız önemli...
yoksa bisürü beyaz dizi okusam ne olacak..

canım gerçekten de çok haklısın. önemli olan okuduğun kitabın sana neler verdiğidir.
sevgilerimle...

ben geç başladığımı düşünoyurum.üniversite zamanlarında. ama ayda 3 kitap alıp bitirdiğimde oldu. kendi çapında kitaplığım bile var. sayısını bilmiyorum ama sıkça okumanın bana çok şeyler verdiğini düşünüyorum. oğlum küçük ama çalışmalara şimdiden başladım. iyi bir okuyucu olmasını isterim. hepinize sevgiler.( maaşımı alınca borç listemde kitap borcu hiç eksik olmuyor.)

bende saymadım hiç ama ayda en az 2 kitap bitiririm okumayı öğrendim öğreneli üniversiteye hazırlanırken bile hiç ara vermedim okumaya.elimde kitap olmadığında bir şeyler eksik gibi gelir.

ben en son jack london'un beyaz dişini okudum, 2 gün oldu biteli, şimdi emil zola'nın nana adlı kiyabını okuyacağım, kitap okumakkadar zevkli birşey varmıki??? (kadınlar kulübü hariç tabii)

Ayda en az 1 kitap okuyorum.Öğrencilik yıllarımda daha fazla kitap okurdum ama çalışma hayatına başlayınca ayda 1 kitap ancak okuyabiliyorum.

ben bir ara sayıyordum 1500 e yakındı şimdi 2000 e yaklaşmıştır.
önceden haftada en az 3-4 kitap okurdum şimdi 1 taneyi zor okuyorum. :KK43:(((
demek ozamanlar ne kadar boş vaktim varmış :KK43:((((

kitap okumaya 11 yaşında başladım o dönemde 100 kitap okudum 12 yaş ve daha sonrasında her sene 250 kitap olarak devam ettim şu an 27 yaşındayım ve düzenli olarak yaşadığım şehirde kütüphane haftasında en çok kitap okuyan okuyucu olarak ödül alıyorum :nazar:

canım ben okuduğum kitapları bir defterim var oraya yazıyorum. böylelikle de bir liste oluşturdum.
.

Ne kadar akıllıca hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti.Liseden beri ayda bir kitap bitirmeye özen gösteriyorum sanırım oldukça çok oldu.:1yes2:

kendime ait ufakta olsa kütüphanem var.Bana ait olmayanlarla beraber 500 ü geçmiştir sanırım.

X