Kaç Kitap Okudunuz?

bu konuyu açan kişi olarak ilk ben yazayım.
ben şimdi 322. kitabıma başladım.

canlarım cevaplarınızı bekliyorum...
sevgilerimle...

Che .!.:
Hiç kimse cevap yazmamış.
canlarım nerdesiniz...

canım ben saymadım ama en fazla 100 okumuşumdur o da genç kızlığımdan bu yana o zamanlar bize kimse kitap almıyordu ben arkadaşlarımdan okuyup iade ediyordum birde gazetelerde kitap fasükül olarak verilirdi o şeşilde iki kitap yapmıştım.o yüzden tam olarak bilmiyorum birde roman falan da okurdum ben eskiden fotoromanlar vardı çok güzel aşk hikayeleri olurdu :laugh: :laugh:

yavvv chem iyi diyonda herkes senin gibi sebat edip saymamıştırki canım. ben ne kadar düşünsemde onun hesabını yapamam mesela. ama aklıma gelen tek şey ilk okuduğum ciddi kitap (yani sayfa vede içerik olarak:smile: ) MARK TWAIN -TOM SAWYER. hiç unutamam. öğretmenim hediye etmişti ve onun sayesinde kitap okumayı sevdim. allah razı olsun. umarım yaşıyordur ve allah uzun ömürler verir.
paylaşımın için sağol canım.
bu arada unutmadan buluşmaya gelmemezlik etme sakın....

valla bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa senin kadar olmadığıdır çocukluğumdan beri 80-90 kitap okumuşumdur heralde

serayy .!.:
yavvv chem iyi diyonda herkes senin gibi sebat edip saymamıştırki canım. ben ne kadar düşünsemde onun hesabını yapamam mesela. ama aklıma gelen tek şey ilk okuduğum ciddi kitap (yani sayfa vede içerik olarak:smile: ) MARK TWAIN -TOM SAWYER. hiç unutamam. öğretmenim hediye etmişti ve onun sayesinde kitap okumayı sevdim. allah razı olsun. umarım yaşıyordur ve allah uzun ömürler verir.

ha bu arada ilk kitabımı okurken henüz 10 yaşındaydım.......

serayy .!.:

canım ben okuduğum kitapları bir defterim var oraya yazıyorum. böylelikle de bir liste oluşturdum.
canım kesinlikle geliyorum.
asla kaçırmam.
şekerlerimi unutma tsmsm mı.
canımsın seni çok özledim.

CANIM HİÇ SAYMADIM AMA 500 Ü BULMUŞTUR KESİN..6 YAŞIMDAN BERİ OKUYORUM Bİ ALİM OLAMADIM..DÜNYA EĞİL KARŞIMDA BE!!!:1cool: :hooray: :anlarsinja:

emcan01 .!.:
valla bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa senin kadar olmadığıdır çocukluğumdan beri 80-90 kitap okumuşumdur heralde

canım bence bir kitap okumanın bile çok değeri vardır.
asla küçümsememelisin.
devam etemelisin.
okumak çok güzeldir.
sevgilerimle...

Che .!.:
canım ben okuduğum kitapları bir defterim var oraya yazıyorum. böylelikle de bir liste oluşturdum.
canım kesinlikle geliyorum.
asla kaçırmam.
şekerlerimi unutma tsmsm mı.
canımsın seni çok özledim.

şekerler hazır olur ama sen lastiklerden mi istiyorsun, çukulardan mı onları söyle.:biggrin:

hülya canan .!.:
CANIM HİÇ SAYMADIM AMA 500 Ü BULMUŞTUR KESİN..6 YAŞIMDAN BERİ OKUYORUM Bİ ALİM OLAMADIM..DÜNYA EĞİL KARŞIMDA BE!!!:1cool: :hooray: :anlarsinja:

canım süpersin keşke senin kadar çok kitap okuyabilseydim. ben kitap okumaya biraz geç başladım.
yine de 16 sene de epey kitap okumuşum.
sevgilerimle...

serayy .!.:
şekerler hazır olur ama sen lastiklerden mi istiyorsun, çukulardan mı onları söyle.:biggrin:

canım ben hakveli şekerlerden istiyorum.
canımsın.
sevgilerimle...

Che bu konu hakikaten güzel..belleğimi yordum biraz..lisedeyken saymıştım sanırım..kitapları senin gibi not ederdim..ve biliyor musun mutlaka 2. kez okuyordum:) Allah'tan bu huyumu bıraktım..yoksa gözlerin hali haraptı..şimdi pek o kadar okuyamıyorum..genç kızken babam çok söylenirdi kör olacaksın çık şu odandan gez dolaş diye..ama iyi ki de okumuşum..ayıptır söylemesi..hızlı okuma yarışmalarından kazandığım pek çok ödülüm var:) bakıp bakıp yad ediyorum o günleri..iyi ki böyle bir konu açmışsın..son olarak..Kitap en güzel hediyedir..okuyun ve okutun..sevgiler Che..

hülya canan .!.:
Che bu konu hakikaten güzel..belleğimi yordum biraz..lisedeyken saymıştım sanırım..kitapları senin gibi not ederdim..ve biliyor musun mutlaka 2. kez okuyordum:) Allah'tan bu huyumu bıraktım..yoksa gözlerin hali haraptı..şimdi pek o kadar okuyamıyorum..genç kızken babam çok söylenirdi kör olacaksın çık şu odandan gez dolaş diye..ama iyi ki de okumuşum..ayıptır söylemesi..hızlı okuma yarışmalarından kazandığım pek çok ödülüm var:) bakıp bakıp yad ediyorum o günleri..iyi ki böyle bir konu açmışsın..son olarak..Kitap en güzel hediyedir..okuyun ve okutun..sevgiler Che..

canım ilgin için çok teşekkürler.
ben de bir aralar öyleydim.
şimdide kitaptan vazgeçemiyorum.
ama eskisi kadar da okuyamıyorum.
iş kk derken kitaba pek vakit kalmıyor ama yine de ben vakit ayırmaya özen gösteriyorum.
işe gidip gelirken bile kitap okuyanlardanım.
sevgilerimle...

valla che tebrik ediyorum seni..322 cok iyi bir sayi:KK66: yurtdisinda yasamanin dezavantaji pek fazla kitap okuyamiyor olmam..ama cok rahat 50 yi gecmistir..hatta minik bir kitapligim var diyebilirim:)..

Bende kitap okumayı çok severim.12-13 yaşlarında ilk kitabımı okudum.şimdiye kadar herhalde 200 tane olmuştur.Şuanda iki tane devam ettiğim kitap var.Bir de bende bu huy var,sabırsızım.Biri bitsnde diğerine başlayayım diye bekleyemem,ikisini birden okumaya başlarım.Tabi bitirmem de uzun sürer.
Keşke daha çok okuyabilsem...

Che canım valla tam sayı veremem ama kütüphanemde(gurur duyuyorum) bulunan kitapların sayısı 700 e ulaştı...Ve ben sanırım üçte ikisini okumuşumdur.Ama ilerideki günlerde tam bir sayı veririm artık.Hiç saymadım sebep oldu bana sayayım bari...:)

1_sen .!.:
valla che tebrik ediyorum seni..322 cok iyi bir sayi:KK66: yurtdisinda yasamanin dezavantaji pek fazla kitap okuyamiyor olmam..ama cok rahat 50 yi gecmistir..hatta minik bir kitapligim var diyebilirim:)..

canım senin için de çok iyi bir sayı yurt dışında olduğun için söylüyorum.
sevgilerimle...

X