Kaç Kitap Bitirdiniz kpss.....

Kızlaarrr

Türkçeden ve alan bilgisinden birer soru bankası bitirdim:KK14:

Yenilerine başladım :KK51:

Bu da burda dursun belki gaz etkisi yaratır :KK53:

2018 için çalışmalarımı başlatıyorum tam bir gazla çalışmak isteyenler burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç kitap bitirdiniz biten konular falan :KK70:
Hasatvakti Hasatvakti kuzum seni de buralarda göreyim :)

2018 için çalışmalarımı başlatıyorum tam bir gazla çalışmak isteyenler burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç kitap bitirdiniz biten konular falan :KK70:
Hasatvakti Hasatvakti kuzum seni de buralarda göreyim :)
Abla ben cok kitap bitirdim valla
Halen ders halen ders mezun olali bir yil olacak boyuna ders calisiyorum :))

Pazartesi mi baslayacaksin
Benim halsizligim var abla bebis olabilir mi ki acaba bilemedim
evet canım pazartesi başlayacağım pazara kadar işimiz var :KK70::KK70::KK70: ay hamiş falan olmayasın gülüm hadi hayırlısı ben de bugün hyataktan zor kalktım gözlerimi açamıyorum :)

evet canım pazartesi başlayacağım pazara kadar işimiz var :KK70::KK70::KK70: ay hamiş falan olmayasın gülüm hadi hayırlısı ben de bugün hyataktan zor kalktım gözlerimi açamıyorum :)
Calisma saatleri belirle bence en cok beynin hangi zamanlarda anliyorsa o zamanlar calis gunde kac saat calisacaksin
Ders calismayi cok seviyorum en buyuk hobim:KK200:
Bebis de haftaya belli olur

Calisma saatleri belirle bence en cok beynin hangi zamanlarda anliyorsa o zamanlar calis gunde kac saat calisacaksin
Ders calismayi cok seviyorum en buyuk hobim:KK200:
Bebis de haftaya belli olur
hadi bakalım canım bebiş müjdesi mi alacaksın ne içime bir his doğdu :)
evet bir ders çalışma planı yapsam çok iyi olur..
kaç saat çalışmaya başlasam acaba azdan çoğa doğrumu çalışsam

önce 2 saat diyip sonra saatleri artırsam mı yoksa en baştan disiplinli bir 5 saat çalışacağım mı demeliyim

Bence kronometre edin kendine kac saat calistigina bakarsin ona göre ritmini olusturursun canim
Ben genelde 3 4 saat calisiyorum artik butun gun evdeyim herhalde 6 7 saat olur inşallah.

Bence kronometre edin kendine kac saat calistigina bakarsin ona göre ritmini olusturursun canim
Ben genelde 3 4 saat calisiyorum artik butun gun evdeyim herhalde 6 7 saat olur inşallah.
evet bir kronometre alsam iyi olacak hayırlısı ya bir düzenli başladım mı devamı gelir inşallah

X