- 1 Ekim 2023
- 3.639
- 13.110
-
- Konu Sahibi Buket Akarsu
Eşim benim daha önceden kaç iliskim olduğuna dair şüpheleri varmış. Benden hastane raporu istedi dediğine göre bir test varmış ve bir kaç yılda kaç kişiyle birlikte olmuşsak o testte çıkıyormuş. Böyle bir test varmı gerçekten varsa nasıl yapılıyor.
Eşim benim daha önceden kaç iliskim olduğuna dair şüpheleri varmış. Benden hastane raporu istedi dediğine göre bir test varmış ve bir kaç yılda kaç kişiyle birlikte olmuşsak o testte çıkıyormuş. Böyle bir test varmı gerçekten varsa nasıl yapılıyor.
Aynen bende gidiyorumGözlerim; Kota doldu hadi uyuma vakti.
Eşin yem atmış! Böyle bir şey mümkün mü sence ? Böyle adamla da daha fazla evli kalma!Eşim benim daha önceden kaç iliskim olduğuna dair şüpheleri varmış. Benden hastane raporu istedi dediğine göre bir test varmış ve bir kaç yılda kaç kişiyle birlikte olmuşsak o testte çıkıyormuş. Böyle bir test varmı gerçekten varsa nasıl yapılıyor.
Aynen bende gidiyorum
İyi geceler beybi
Gel ben yaparım anlaşırız istediğin bi sonuç yazarız
Bu forumda duyduğum en ilginç olaylarda top5 e yerleştirdim siziEşim benim daha önceden kaç iliskim olduğuna dair şüpheleri varmış. Benden hastane raporu istedi dediğine göre bir test varmış ve bir kaç yılda kaç kişiyle birlikte olmuşsak o testte çıkıyormuş. Böyle bir test varmı gerçekten varsa nasıl yapılıyor.
kötü bir şaka (!)Eşim benim daha önceden kaç iliskim olduğuna dair şüpheleri varmış. Benden hastane raporu istedi dediğine göre bir test varmış ve bir kaç yılda kaç kişiyle birlikte olmuşsak o testte çıkıyormuş. Böyle bir test varmı gerçekten varsa nasıl yapılıyor.