kaç kilo aldınız tatlı anne adayları

canım 1-1,5 kg arası bişey aldım bende 20. haftaya başladım bugün... bu kiloyu da tatilde aldım dr. çok iyi ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi çünkü 6. aydan itibaren istesende engelleyemeyeceksin dedi... gelişim iyi olduğu sürece hiç korkma hatta sevin

keske bende almasaydım son ayımdayım 20 kılo aldım malesef .zaten popom vardı gene popom buyudu

slm bayanlar bende 26 haftalık hamileyim 60 kiloydum hamile olduğumu öğrendiğimde şuan 71 im ben ilk başlarda çok acıkıyordum iştahım açıldı hiç mide bulantısı yaşamadım istifar etmedim ve hep aldım ilk 2 ay 2,5 kilo aldım sonra 3 ay aynı kiloda kaldım sonra tekrar almaya başladım birde bebeğimin gelişimi 1 hafta geriden geliyor eşimde aileside yemem için ısrar etti ve bu kiloya geldim bi süredirde aynıyım bakalım.

Arkadaşlar 24 haftalık gebeyim ama hiç kilo almadım henüz normal mi sizce ?
Hala gebe kaldığım kilodayım.. Kızımın gelişimi de çok iyi maşallah
Tüm testlerimiz güzel sonuç alıyoruz.

bende aynı soruyu soruyordum kendi kendime acaba bi sıkıntı olur mu diye :) bende şuan 13 haftann içindeyim henüz kilo almadım aynı kilomda devam ediorum.Doktora da sordum şuan normal dedi zaten alıcaksın kilo istesende istemsende dert etme dedi :) gelişim yolunda ise sıkıntı olmaz die doktrlar benmkide öyle

canım 7 aylık doguma ragmen maşşallah bebegin kilolu dogmuş şekerin falan mı vardı bide sakıncası yoksa neden erken dogum yaaptın
tansiyonlarım cok çıkıyordu birde epilepsi hastasıyım. Bebek hareket ettikce büyüdükçe kriz geciriyordum. O yüzden sezaryen ile aldilar Bebeğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…