• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç kilo aldınız tatlı anne adayları

shrumt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
124
0
16
İstanbul
Arkadaşlar 24 haftalık gebeyim ama hiç kilo almadım henüz normal mi sizce ?
Hala gebe kaldığım kilodayım.. Kızımın gelişimi de çok iyi maşallah
Tüm testlerimiz güzel sonuç alıyoruz.

ay sizin yerinizde olmak için neler vermezdim:1: bebeğin gelişimi iyise ne güzel işte takmayın kafaya ben 7 kilo aldım ki daha 7.aydan sonra falan acaip kilo alıyorum.inşallah bu sefer almamayı planlıyorum.tabi bu arada 7 kilo aldım ama normalde ne yiyorsam o yani nasılsa hamileyim diye çok da yemiyorum.bünye meselesi,tadını çıkarın...:49:

ayy inşallah bende senin gibi olurum 1aylık hamileyken 48 dim şimdi 4 aylık hamileyim 49.3 üm inşallah bende kilo almam sadece göbeğim çıkarsa güzel olur tabi ki doktor gelişimi iyi demişti baklım hayırlısı

ay sizin yerinizde olmak için neler vermezdim:1: bebeğin gelişimi iyise ne güzel işte takmayın kafaya ben 7 kilo aldım ki daha 7.aydan sonra falan acaip kilo alıyorum.inşallah bu sefer almamayı planlıyorum.tabi bu arada 7 kilo aldım ama normalde ne yiyorsam o yani nasılsa hamileyim diye çok da yemiyorum.bünye meselesi,tadını çıkarın...:49:

işte herkes bana kilo nie almadın alman lazımdı diyolar :( bende korkuyorum doğal olarak

kıskançlıklarından diyorlardır :1: şaka bir yana bünye meselesi çok tanıdığım var 7.aydan sonra göbekleri çıkan tosun gibi de bebişleri oldu siz sağlıklı beslendiğinizden emin olun,bebeğin gelişiminin düzenli olduğundan da..gerisi teferruat..

merhaba,bende hamilelige 55 kilo basladim.25. haftaya kadar 2,5 kilo almistim sonrasinda ister istemez aliniyor hic korkmayin, hatta biri su tartinin ibresini durdursun diyebilirsiniz bile :52:

ben 36. haftanin icindeyim 10 kilo almisim,hic hamile pantolonu filan almaya ihtiyac duymadim,beli lastikli eteklerimi sortlarimi giyip idare ediyorum ama karnimin masallahi var, bagimsizligini ilan etti resmen:27:
bol bol proteinli ve kalsiyumlu gidalar tukentin,meyvelerin bol oldugu zamanlardayiz,hic hamur isi tatliya yonelmeyin bebege zerre faydasi yok.benim minik karpuzu agzima koydugum an oynamaya basliyo:16:

merhaba,bende hamilelige 55 kilo basladim.25. haftaya kadar 2,5 kilo almistim sonrasinda ister istemez aliniyor hic korkmayin, hatta biri su tartinin ibresini durdursun diyebilirsiniz bile :52:

ben 36. haftanin icindeyim 10 kilo almisim,hic hamile pantolonu filan almaya ihtiyac duymadim,beli lastikli eteklerimi sortlarimi giyip idare ediyorum ama karnimin masallahi var, bagimsizligini ilan etti resmen:27:
bol bol proteinli ve kalsiyumlu gidalar tukentin,meyvelerin bol oldugu zamanlardayiz,hic hamur isi tatliya yonelmeyin bebege zerre faydasi yok.benim minik karpuzu agzima koydugum an oynamaya basliyo:16:

maşallahh:) bebeğiniz erkek mi kız mı peki çok merak ettimde sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil sonuçta tabii

bende 54 kg ile hamile kaldım şu an 3,5 kg almışım oda sadece karnımdan ve birascık:9:da kalcadan. ama görenler sen nasıl 6,5 aylık hamilesin diyo ama drum bebegimin iyi oldugunu söylüyo e drdan i bilecek degiller ya o yüzden kafanı takma gecen internette gördüm kadının biri 8 aylıkken fotosunu cekmiş şok oldum:53: kadında göbek falan yok kimsede inanmıyomuş ama kadın dogum yapmış maşşallah bebegi gayet saglıklı normal kiloda yani üzülüpte kafanı takma canımm:34:

Ben 7 aylık doğum yaptım ve tam 20 kilo almistim. Bebegimde 3 kilo doğmuş tu

Ben 7 aylık doğum yaptım ve tam 20 kilo almistim. Bebegimde 3 kilo doğmuş tu

canım 7 aylık doguma ragmen maşşallah bebegin kilolu dogmuş şekerin falan mı vardı bide sakıncası yoksa neden erken dogum yaaptın

Bende 21 haftalık hamileyim hamileliğimde toplamda 7 kilo vermiştim son ayda 2 kilosunu geri aldım yani hamile kaldığım kilodan 5 kilo aşağıdayım hala ve bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi dr sende merak etme korkma :)

maşallahh:) bebeğiniz erkek mi kız mı peki çok merak ettimde sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil sonuçta tabii

ultrasonda erkek gorunuyor eger gobek kordonuyla bizi kandirmiyorsa :52: dediginiz gibi kiz mi erkek mi hic onemli degil,ruhu girdigi bedende uyum mutluluk icinde gelisen hayirli saglikli huyu guzel insan olsun herkesin evladi,oyle olsun ki dunya yasanabilesi bir yer olsun:34:

ayyy maşallahhh ya :) sağlıklı olmaları en çok mutlu eden şey oluyor zaten

arkadaşlar vallahi içime su serptiniz... Allah razı olsun ... Hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin..

hamilelikte metobolizma daha da hızlanıyor KİLO ALMAYA YATKIN DEĞİLSEN ALMAMAN NORMALDİR CANINI SIKMA. bende 26. haftadayım 9 kilo aldım şuan 90 kiloyum ve 1 aydır koruyorum . :) çok kilo aldım 2 sende toplam 30 kilo doğumdan sonra hayatıma heyecan katıp zayıflayacam ve verdiğim her kilonun tadını iyi çıkaracam
:27::27::27::27::27::27::27:

ben henuz bır kılo aldım ama hıc almak ıstemıyorum umarım bı 12 hafta daha kılo almam sızın gıbıcunku ılkınde 26 kılo almıstım bundada okadar sısmekten korkuyorumsaglıklı olması herseyden onemlı ama bende saglıklı dınc bır hamıle olmak ıstıyorum

Kizlar kilolari o kadar dert etmeyin bebek saglikli olsun da. Hem gebelikte egzersizler ve dogum sonurasi egzersiz ve emzirmeyle siz istemeseniz de gidiyor o kilolar ben bi ebe olarak 18 kilo aldim mesela;-) canim istiyor yiyorum keyfini cikara cikara.;-) tabi hamurisi yok öyle cok canim isterse haftada 1. Zaten gebelik oncesi 5 kilo eksigim vardi zayiftim yani amaaaaan herseyin hayirlisi :-D

bende 16 inci haftama kadar sadece 1-1,5kg almisdim... suan 25 haftalik hamileyim ve toplamda 5kg almisim..
aniden almaya basladim ama hic anlamiyorum neden böyle oldu.. hani istahim cok ii.. ama meyve ve sebze cok yiyorum bol bolda su iciyorum.. hamile kalmadan önceki yedimden birazcik daha fazla yiyorum.. kimi zmn oluyor cnim bisey istemiyor ama azda olsun yiyorum.. sizce cokmu kilo almisim.. ?????

Back