Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sizin yerinizde olmak için neler vermezdim bebeğin gelişimi iyise ne güzel işte takmayın kafaya ben 7 kilo aldım ki daha 7.aydan sonra falan acaip kilo alıyorum.inşallah bu sefer almamayı planlıyorum.tabi bu arada 7 kilo aldım ama normalde ne yiyorsam o yani nasılsa hamileyim diye çok da yemiyorum.bünye meselesi,tadını çıkarın...
merhaba,bende hamilelige 55 kilo basladim.25. haftaya kadar 2,5 kilo almistim sonrasinda ister istemez aliniyor hic korkmayin, hatta biri su tartinin ibresini durdursun diyebilirsiniz bile
ben 36. haftanin icindeyim 10 kilo almisim,hic hamile pantolonu filan almaya ihtiyac duymadim,beli lastikli eteklerimi sortlarimi giyip idare ediyorum ama karnimin masallahi var, bagimsizligini ilan etti resmen
bol bol proteinli ve kalsiyumlu gidalar tukentin,meyvelerin bol oldugu zamanlardayiz,hic hamur isi tatliya yonelmeyin bebege zerre faydasi yok.benim minik karpuzu agzima koydugum an oynamaya basliyo
Ben 7 aylık doğum yaptım ve tam 20 kilo almistim. Bebegimde 3 kilo doğmuş tu
maşallahh:) bebeğiniz erkek mi kız mı peki çok merak ettimde sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil sonuçta tabii
merhaba,bende hamilelige 55 kilo basladim.25. haftaya kadar 2,5 kilo almistim sonrasinda ister istemez aliniyor hic korkmayin, hatta biri su tartinin ibresini durdursun diyebilirsiniz bile
ben 36. haftanin icindeyim 10 kilo almisim,hic hamile pantolonu filan almaya ihtiyac duymadim,beli lastikli eteklerimi sortlarimi giyip idare ediyorum ama karnimin masallahi var, bagimsizligini ilan etti resmen
bol bol proteinli ve kalsiyumlu gidalar tukentin,meyvelerin bol oldugu zamanlardayiz,hic hamur isi tatliya yonelmeyin bebege zerre faydasi yok.benim minik karpuzu agzima koydugum an oynamaya basliyo