Anket Kaç kardeşsiniz?

kaç kardeşsiniz?

• kardeşim yok

OY: 20 7,9%
  • iki kardeşiz

OY: 87 34,5%
  • üç kardeşiz

OY: 71 28,2%
  • dört kardeşiz

OY: 36 14,3%
  • 5 ve fazlası

OY: 38 15,1%

• Ankete Katılan
    252
Öyle ama ne yapayım :) Annemin üç kızı, babamın 4 kızı var :) Toplam 5 kardeşiz .Bilin bakalım nasıl oluyor :)Not : evlatlıktan filan reddedilen yok .Ona göre fikir yürütün:):dance:

annenin önceki evliliğinden 1 kızı, babanında önceki evliliğinden 2 kızı var bir de ikisiniz ortak 2 kızları var böylelikle toplamda 5 kız oluyorşakkıdı doğrumudur ?

Öyle ama ne yapayım :) Annemin üç kızı, babamın 4 kızı var :) Toplam 5 kardeşiz .Bilin bakalım nasıl oluyor :)Not : evlatlıktan filan reddedilen yok .Ona göre fikir yürütün:):dance:

şimdi annenin 3 kızı yanisen ve 2 kız kardeşin
babnında 4 kızı yani sen,2 kız kardeşin ve annen ve birde erkek karş var toplam 5 işde:roflol::roflol::roflol:
:teytey::teytey:hayırlı olsunn gülçin kafayı yediihihoyyythihoyyythihoyyyt

biz 4 kardeşiz.
ablam ....33
abim.....31
ben.......25
kardeşim....21
onlarsız bi hayat düşünemiyorum...iyiki annemlar aile planlamasına uymamışlar..............

annenin önceki evliliğinden 1 kızı, babanında önceki evliliğinden 2 kızı var bir de ikisiniz ortak 2 kızları var böylelikle toplamda 5 kız oluyorşakkıdı doğrumudur ?

Fena değil mantık doğru da biz öncekileriz diğerleri sonra:)
Yani annemle babam evliyken ablamla ben doğmuşuz.
Sonra boşandılar babam tekrar evlendi 2 kızı daha oldu.
Sonra annem evlendi bir kızı oldu.
Yani annemin üç kızı, babamın 4 kızı var ve toplam 5 kardeşiz.
Kutlarım hiç bu kadar yaklaşan olmamıştı.

uc kardesiz, Allah'tan en kucuk ben olmusum :) kiskanirdim yoksa kardesimi :)

ablam 1975li
abicigim 1978
ve ben 1984 :)

3 kız,3 oğlan, 6 kardeşiz
1.abim 34
2.ben 32
3.kızkardeşim 30
4.kızdeşim 28
5.oğlankardeşim 26
6.oğlankardeşim 24 yaşındayız.

biz dört kardeşiz
ablam 37
abim 35
ben 33 kız kardeşimde 32 yaşında
ve kardeşlerim çok seviyorum.

beş kardeşiz çok şükür

ablam 35
büyük abim 32
küçük abim 30
ben 26
küçük erkek kardeşim 24

kızlar kardeşlik iyide yeni nesilin kardeş olasılığı gitgide azalıyor,farkındamısınız?

canım sen 5 kardeşsizn ama annenin sonradan olan kızı 3 kardeş demi:roflol::roflol::roflol:bus efer doğru bildimmm:roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…