• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

ben toplamda 12.5 kilo aldım. çok şekerli ve yağlı şeyler tüketmedim. ancak diyet yamak istediğimden değil canım yemek istemedi bunları. hiç kusma da yaşamadım hafif bulantılarla atlattım. doğumdan çıktığımda 5 kilosunu vermiştim şimdi bebeğim 5 aylık ve doğumdan önceki kiloma inmek için vermem gereken 3 kilom var. ancak artık zor gidiyor kilolar. dikkat edin kendinize...bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle...

30 haftalık haileyim 9 kilo aldım ve hemşire beni tebrik etti :) bilinçli yaptığım birşey değildi sadece çok şekerli şeyleri fazla tüketmiyordum.. şimdi hamilelik şekeri çıktığı için zorunlu diyet yapıyorum ama eski yediğimden daha bile çok şey var diyebilirim diyette.. hemşirelere göre aşırı kilo annenin bi hastalığı olmasının belirtisiymiş en normali 12 - 16 kilo arasıymış.. beyaz zehirden uzak durun derim ben..

31. haftadayım 8 kilo aldım son bir ay nerdeyse hiç kilo almadım ama göbeğim dahada irileşti. İştahım pek yok canım yemek istemiyor tatlı hak getire hiç olmasada olur badem ceviz fındıkla geçiştiriyorum minnoşuma faydası olsun diye :D

13 haftaligm 41kiloyla hamile kaldm . Suanda 48 im. Ck mtluym ins dhada alirim . Hep cirpi gibiydm . Hc 45 i qorememistm. Kilo almak istyrm brz...

13 haftaligm 41kiloyla hamile kaldm . Suanda 48 im. Ck mtluym ins dhada alirim . Hep cirpi gibiydm . Hc 45 i qorememistm. Kilo almak istyrm brz...

Bende 26 haftalık hamileyim bir ay içinde çok hızlı kilo aldım normalde 69 iken doktora gittim 2 hafta önce 72 geldim simdi aile hekimligine gittim 2 hafta içinde 2 kilo daha almışim 74 oldum ekmegi kes dedi ama doymuyorum sizce ekmegi yesem mi yemesem mi

Bende 26 haftalık hamileyim bir ay içinde çok hızlı kilo aldım normalde 69 iken doktora gittim 2 hafta önce 72 geldim simdi aile hekimligine gittim 2 hafta içinde 2 kilo daha almışim 74 oldum ekmegi kes dedi ama doymuyorum sizce ekmegi yesem mi yemesem mi

walla senın kılon guzelmıs bence kes asırı kıloda ıyı deqıl ben cok zayıfım ondan . Cok kılo almak ıstyrmmm.

bende 22 haftalığım ve 8 kilo aldım,ah şu tatlıların gözü kör olsun.

Bende 23 haftalığım ve 8,5 kilo aldım daha şimdiden...Doktorum Özlemcim çok dikkat edicem diyordun ama hızlı gidiyorsun dedi:(
Ekstra hiç bir şey yemememe rağmen yine tartıda ibre ilerliyo:)) sanırım zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyor ,sadece kendimi onla avutuyorum :) İnşallah bebişlerimiz kiloları sıhhatleri yerinde olsun rahat doğsunlarda gerisi bi şekilde gidecek:):nazar::49:

hımm iyisin iyi, ben 68 olsam havalara uçardım bir 90 kilolu olark :/

olsun vericez inşallah..karbonhidrat ve şeker gereksiz yere kilo almamıza sebep oluyor,ben gebelikten önce ekmek pirinç yemezdim tatlıyı yediğimde koşuya cıkardım ekstra.gebelik sistemimi degiştirdi tabi birazda ben kendimi bıraktım.şimdi ekmegi ve pirinci kestim neredeyse hamur işi de öle.canım çok tatlı istediginde 1 2 kaşık reçel yiyorum. 27 hft 71 kilodayım

kızlar bende 34 haftalık hamileyim 68 kilo ile başladım şu anda 81 kiloyum 13 kilo aldım inşallah 85le tamamlarım dha da fazla almam allahtan bacakalrımdan fazla almıyorum karnım büyüyor devamlıda yürüyüş yapıyorum ama bakalım artık

Doğumdan sonra 15 kilo verdim ilk 3 ay içinde.
Toplamda 30 kilo aldım. Demek ki 15 kilo alsam yetiyormuş.

bende 66 ile hamile kaldm 82 kilo ile 1 ay önce doğum yaptım ve şuanda 66 kiloyum .. hızla gidiyor kilolarım bol bol su içiyorum .. normal mi bu kadar hızlı kilo vermem bilemiyorum :1:

Çok iyi kilo vermissin nasıl başardın dikkat ediyor musun kendiliğindenmi gidiyor.

pek dikkat ettiğim söylenemez.. işthımda bir hayli açık :1: çok terleyen bir yapım var ve göğüslerimde çatladığı için daha çok terler oldum.. böylece gidiyor kilom :8:

Back