- 20 Ekim 2013
- 459
- 532
- 323
- 32
- Konu Sahibi ALEVADAUGUR
arkadaşım ne mutlu sana ben daha 15. haftamda 4 kilo aldım inşallah doğumdan sonra kolayca verebiliriz bu kiloları35 haftalık hamıleyımm toplam 8 kılo aldım :)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım ne mutlu sana ben daha 15. haftamda 4 kilo aldım inşallah doğumdan sonra kolayca verebiliriz bu kiloları35 haftalık hamıleyımm toplam 8 kılo aldım :)
arkadaşım ne mutlu sana ben daha 15. haftamda 4 kilo aldım inşallah doğumdan sonra kolayca verebiliriz bu kiloları![]()
Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım
benımde hiç bulantım olmadı...hatta ilkaylarda yemek yemesem ayakta duramıyordum....şimdi 18 haftalık hamıleyım 5 kılo aldım...ilk aylar dıkkat et soonrsında almk daha kolay cunku...6. haftada 1 kilo almışım benim hiç bulantım filan yok şuan ama bu hamileliği boyunca 8-9 kilo alanları gıbta ediyorum yani![]()
benımde hiç bulantım olmadı...hatta ilkaylarda yemek yemesem ayakta duramıyordum....şimdi 18 haftalık hamıleyım 5 kılo aldım...ilk aylar dıkkat et soonrsında almk daha kolay cunku...
ben dıkkat etmeye başladım bıraz geç oldu ama...inş geregınden fazla almam