• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

10 haftalık bebeğim yarım kilo aldım ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım vermek kolay oldu bundada en fazla 13 diyorum bakalım hayırlısı

17 haftalık hamileyim ve toplamda 4.5 kilo aldım..
Tabi ilk aylarımda kusma bulantı vs yaşamadığım için kilo vermiş olup devam etmediğim için devamlı alarak ilerledim diye düşünüyorum.. Fazla mıdır sizdece?

Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım

Ben de son kontrolümde (15 gün önce) toplamda 7 kilo almıştım... Yarınki kontrolümü de üstüne koyarsam sanırım toplamda yaklaşık bugüne kadar 8 kilo civarı almış bulunmaktayım :cool:

6. haftada 1 kilo almışım benim hiç bulantım filan yok şuan ama bu hamileliği boyunca 8-9 kilo alanları gıbta ediyorum yani :KK9:

6. haftada 1 kilo almışım benim hiç bulantım filan yok şuan ama bu hamileliği boyunca 8-9 kilo alanları gıbta ediyorum yani :KK9:
benımde hiç bulantım olmadı...hatta ilkaylarda yemek yemesem ayakta duramıyordum....şimdi 18 haftalık hamıleyım 5 kılo aldım...ilk aylar dıkkat et soonrsında almk daha kolay cunku...
ben dıkkat etmeye başladım bıraz geç oldu ama...inş geregınden fazla almam

benımde hiç bulantım olmadı...hatta ilkaylarda yemek yemesem ayakta duramıyordum....şimdi 18 haftalık hamıleyım 5 kılo aldım...ilk aylar dıkkat et soonrsında almk daha kolay cunku...
ben dıkkat etmeye başladım bıraz geç oldu ama...inş geregınden fazla almam

günaydın teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için perşembeden bu güne kadar o aldıgım kiloyu geri vermişim zaten :) mide bulantım hala yok ama iştahsızlık başladı.. Dikkat et canım sende..

ben 8. haftamdayım şimdiden 2 kilo aldım. iştahım apaçık maşallah
58 kiloyla evlendim, 4 ayda 4 kilo aldım
62 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğrurum bu gidişle :KK55:

hamileliğimin 23. haftası içindeyim 6 kilo aldım bilmiyorum normal mi yoksa anormalmi bu ay doktora gittiğimde tekrar sorucam bende 12-13 kiloyu geçmek istemiyorum doğuma kadar

13+2 haftalik hamileyim 1 kilo verdim ve verdigimle duruyorum yani hiçkilo almadim :KK49:inş. Doguma kadar 7-8 kilo alsam çok iyi olur saglik kismet bakalim sağ salim kucagima alayimda bebisimi kilolar gider yeterki saglikla gelsin annesinin gözbebeği:KK46::nazar::KK46::nazar::KK46::nazar:

8 haftalık hamileyim ve 2 kilo almışım :KK22: fazla mı acaba? 53 ile hamile kaldım 55 olmuşum.

Back