• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

bu hafta sadece 100 gr almışım oda sanırım bebeğe gitmişştir diye dusunuyorum sonunda 1 kılo almaktan galıba kurtuldum bakalım dığer haftalarda neler olur :)

benimde 16. hafta yarın bitiyo arkadaslar 2 kilo falan aldım. normal kilomun üzerinde hamile kalmıstım zaten benim için böylesi daha iyi :) ama az almamın sebebi hala daha iştahım acılmıs durumda değil ne zaman normale döncek bilmiyorum :/

15. haftam bitiyor inşallah.
1,3 kg almışım bu sabah itibariyle.
Her sabah işe gelmeden önce 30-40 dk yürüyorum.
İlk 20 hafta 2,5-3,5 kg geçmeyin diyorlar da nasıl başaracağız onu bilmiyorum.
6. aydan sonra hızlı kilo alımı başlıyormuş ...

Son düzenleme:
Slm kizlar Bende 38. haftamdayim ve suana kadar 12 kilo aldim.Bebegimde 3 kilo simdilik :))) kaldi 2 haftam eger erken gelmezse kizim.

benimde 16. hafta yarın bitiyo arkadaslar 2 kilo falan aldım. normal kilomun üzerinde hamile kalmıstım zaten benim için böylesi daha iyi :) ama az almamın sebebi hala daha iştahım acılmıs durumda değil ne zaman normale döncek bilmiyorum :/

17.haftama kadar 3 kılo aldım sonra bırden 4 kılo canım yemek çok yemedıgım halde merak etme alırsın

15. haftam bitiyor inşallah.
1,3 kg almışım bu sabah itibariyle.
Her sabah işe gelmeden önce 30-40 dk yürüyorum.
İlk 20 hafta 2,5-3,5 kg geçmeyin diyorlar da nasıl başaracağız onu bilmiyorum.
6. aydan sonra hızlı kilo alımı başlıyormuş ...

bunyeden bunyeye değişiyor demekki o durum çunku ben 22 haftalıgım 7 kılo aldım yememem ragmen dıyetısyene gıttım bu yuzden neden dıye 2,3 haftaya kadar 6 olucam ozaman napıcam ben ya :(

bende 15 haftalık hamileyim ilk hamile kaldığımda 60 dım ilk haftalarda 4 kilo verdim 56 kiloya düştüm iştahsızlıktan ve mide bulantılarından dolayı şuan sadece 1 kilo albildim hedefin her ay 1 buçuk kilo ama baklaım inş öle olur

bunyeden bunyeye değişiyor demekki o durum çunku ben 22 haftalıgım 7 kılo aldım yememem ragmen dıyetısyene gıttım bu yuzden neden dıye 2,3 haftaya kadar 6 olucam ozaman napıcam ben ya :(

Eğer sağlıklı, dengeli besleniyorsanız ve kilonuzu bu şekilde alıyorsanız hiç kafanıza takmayın.
Normal kiloda hamile kaldıysanız haftada 300-450 gr arası alabilirmişsiniz Siz 6.aydan sonra istemesenizde.
Riskiniz yoksa sabah ve akşam 30 dk yürüyün, 3-4 lt sıvı almaya çalışın, gerisi sağlık sıhhat artık.

20. haftaya 4 haftam var ama kilo alışım şimdiden hızlandı gibi anlayabiliyorum..

demek ki herkes aynı modda "nerden geliyo bu kilolar..."
şifa olsun diye yediklerim hep kilo oluyo sanki ya çok kafaya takmak istemiyorum ama normalde de kilolu olduğum için takıyorum.
24. haftadayım 4 kilo aldım hedefim 2,5 filandı.hakkaten 6. aydan sonra hızlı alınıyomuş

hele 18-19. haftalar gelsin sen o zaman gör iştahı benim o zaman açılmıştı hala da açık herşeyi canım çekiyor yaaa:56::56: bugün 21+6 günlüğüm ve tolam 2 kilo 400 gr almışım

ben de bugün kontrole gittim,24.haftada gitmiştim en son bugün 29+2 günlük olmuşuz ve ben 8,4 kilo almışım,son 5 haftada 3,2 kilo almışım ve dr fazla almısın ayda 1-1,5 alman lazım dedı moralim bozuldu,bebişim de 1300 gr olmuş hayırlsı artık bıaz daha dikkat edicem,umarım 12-13 kilo ile doğuma girerim öyle hedefliyordum ama bu ay bacagıma giren kramlar yuzunden eşim ve annemin ısrarlarıyla iyi geliyor diye hergun en az 1 muz yemıstım sonucta kramlar gectı ama kilo almış oldum:)

kızlar nasılsınız 18. haftadayım bende 6 kilo almışım doktorum duygucum biraz yavaşla çok almışsın daha çok alacaksın şimdiden başlamışsın dedi üzüldüm ama yine de yiyorum napayım :9:

24.haftamdayım 8 kılo aldım napsam gidiyooo şu aylara kadar normalde çok almamalıydık esas bundan sonra ben 20yle doğuma gitsem öpüp başıma koycam sanırım haur kupurde yemıyorum neden oluyooooooooooooooooooo

kızlar 13 haftalık gebeyim.henüz kilo almamışım.doktorum,çoğunuzun dediği gibi son 3-4 ay zaten istemesende alacaksın dedi. beklemedeyiz.

bir de 12. haftam da 2 li tarama testinde %55 kız dedi. acaba değişebilir mi?kızım olsun çok istiyorum(önce sağlıklı olsun tabi)

Back