• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

23. haftamdayım 9 kilo aldım birde bize göre çok çok az kilo alıpta çok kilo aldım diyenler yokmu :47:

Kızlar sormayın 30 haftalık oldum 20 kg aldım. Allah'tan 47 kg ile hamile kaldım aldığım kilolar yakıştı insana benzedim :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

18 haftalik hamileyim 58 kilo hamile kaldım ilk üç ay bulantı kusma şeklinde geçti 4 kilo verdim suan verdiğim aldım 58im ilk gebelikte 19 kilo aldım hepsini verdim emzirme çok faydalı bu konuda acayip kalori yakıyor ama aciktiriyorda o yüzden hamilelikten daha tehlikeli emzirme dönemi. Ben tatlıya yüklemek yerine bol su içtim şekeri az kompostolar kiloları verdim darısı ikincide ☺

22. Haftadayiz ve henüz 3 kilo aldim:) göbek de yok kimse inanmıyor hamile olduğuma

Ben kizimda 17 kilo almistim dombili olmustum simdi hamile kaldigim kilidan 4 kg daha zayifim. Gozunuz korkmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım
Ben 13 haftalik hamileyim sana kadar tam 4 kilo aldım bugün doktora söyledim çok değilmi diye doktor büyük ihtimalle ödenir dedi bilmiyorum göbeğimde 5 6 aylıkları gibi duruyor kocaman:(

Ben de 19 haftalık hamileyim 3 kilo aldım normalde cok daha fazla kilo alırdım da bulantıların ve istifralarım hala devam ediyor o yüzden herhalde. Çünkü cok müsait bir bünyem var kilo almaya artı en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım niyazik ki ama bebeğim iyi olduğu sürece önemli değil ben bu bebeği cok bekledim :) :) :)

Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım
17.hafta 2 kilo aldım :)

Back