İyi geceler. Ya benim kafama kaç gecedir takıldı nolur bi yardımcı olun.pazartesi kontrolüm vardı bebeğim 30w+5d yazıyordu ultrason da . Bende evde hesapladığımda 31+5 çıkmıştı. Doktor kilosu felan herşeyi iyi dedi. O ara aklıma gelme di sormak. Sizce bu önemlimi neden 5-6 gün eksik çıktı. 31 haftalık dedi ama niye eksik 5 gün acaba br sıkıntmı var. sonAdetim 15 eylül. Acaba geç döllenmemi olmuş. Nolur bi aydınlatın beni. Benmi evham yaptım yoksam
30. Haftadym ne boyunu ne kilosunu biliyrum:) dr en son 22.haftada baktı herşey norml dedi. O kadr:)Kaç haftalik hamilesiniz ve bebeğinizin kilosu kaç
Korkmana gerek yok benimde hesapladgmda utrasyonla son adet tarihi arasında bi hafta fark var korkulck bisey yok
Kilosu iyiymiss36. haftada 2849 gram ve 48.5 cm olmusuz
Evet doktorum da her seyin yolunda oldugunu soyledi.Kilosu iyiymiss
Bnmde 34+3 te 2740 gr 47 cm di 35+6 da gidecem bakalım ne kadar olcakGecen hafta 35.haftada 2619 gramdi.
Suan hastanedeyim.
36. hafta kilosunu ogrenince yazarim.
Bnmde 34+3 te 2740 gr 47 cm di 35+6 da gidecem bakalım ne kadar olcak
Senin geçen 1 haftada yaklaşık 200 gr falan almış gözüküyordu bence 3 u geçmiştr birazBen de bu hafta 36+4'te gidicem vok merak ediyorum.
En son 2849'du. 3 kg oldu mu acaba :)
Senin geçen 1 haftada yaklaşık 200 gr falan almış gözüküyordu bence 3 u geçmiştr biraz
Tamam öğrenince yaz :) ben daha p.tesi gidcem baya var bnm yaEvet oyleydi :)
Bakalim meraktayim ben de 1 gun kaldi :)
37 +3 haftaligiz 3280 gr
Tamam öğrenince yaz :) ben daha p.tesi gidcem baya var bnm ya
37+ 4 olduk canım bugün sat 12 Ağustos36+3 olabilir mi canim?
Takvime gore 37. haftanin icindesin de.
37. haftan bitmemis. Aramizda birkac gun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?