• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalik hamilesiniz bebeğinizin kilosu kaç ?

Kaç haftalik hamilesiniz bebeğinizin kilosu kaç ?

• Benim 37 hafta 3000gram

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
Benim karnımda çok küçük zaten ben tahmin ediyordum minik olduğunu kızımın. Karnımı görenler 5 aylık görünüyor diyor ama 8. Ay bitti 9a girdik hala minicik karnım
Canim benim 3.cocugum ve karnimi gorenler daha kucuk oldugunu soyluyor. Daha oncekilerde de karnim pek buyumedi. Ama cocuklarimdan biri 3800 gr digeride 3125 gr dogdu.

Kızlar adetim gecikti.. sizin hamilelik belirtinizde adet olucakmış gibi olup ama olmadığınız gibi belirtiniz oldu mu.?? Soru çok garip oldu ama neyse :))) bu arada forumunuzla hiç alakası yok özür dilerim rahatsızlık veriyorsam :(

Ben erken adet oldum sandım 1 2 gün çok az leke gibi gelince şaşırdım normal adetim öyle olmaz supelendim test yaptım hemen silik çizgi çıktı adetime 5 gün falan vardı hastaneye gidip kan verdim 4 mu 5 haftalık mi ne çıkmıştı o lekede yerleşme kanamasiymis sonradan ogrendim
Kızlar adetim gecikti.. sizin hamilelik belirtinizde adet olucakmış gibi olup ama olmadığınız gibi belirtiniz oldu mu.?? Soru çok garip oldu ama neyse :))) bu arada forumunuzla hiç alakası yok özür dilerim rahatsızlık veriyorsam :KK43:

Kaç gün geçti sizin? geçtiyse genelde testte silikte olsa çıkıyor bi bakın isterseniz
Kızlar adetim gecikti.. sizin hamilelik belirtinizde adet olucakmış gibi olup ama olmadığınız gibi belirtiniz oldu mu.?? Soru çok garip oldu ama neyse :))) bu arada forumunuzla hiç alakası yok özür dilerim rahatsızlık veriyorsam :KK43:

Cnm 16 gün geçtiyse kesin çıkması gerekyodu 1 hafta gecikmeyle baya net çıkıyor çünkü. Adetin normal gecikmiş olabilir stresten yada başka bir sebepten olabilir
Canım benim 16 gün gecikti 3 kere test yaptım evde hepside negatif :KK43: dün akşamdan beri karnım ağrıyor adet olucak gibi...

ben 25+2yim bugün kontrolüm vardı ultrason kağıdına eve gelince baktım 860 gr internetteki değerlerden yüksek korktum açıkçası iri bebek olursa normal doğum yapamam diye
Cok iri degil canim anca bir kac gun ilerde gibi buda normal. Benimkini olcerken doktor olcum aldi. Sonra baska acidan bakayim bu daha iyi gibi dedi. O aciya gore yeniden olctu vs.

34 . Haftada kilosu ne kadar olmalı bilginiz varmı 30. Haftada 1520 kilo demişti hangi haftalarda daha çok kilo alır

34 . Haftada kilosu ne kadar olmalı bilginiz varmı 30. Haftada 1520 kilo demişti hangi haftalarda daha çok kilo alır
Canim bebekten bebege degisir. Ama bu haftalarda bebek daha cok kilo alir. Haftada 100-250 gr arasi alir. Annenin bebegi besleyisi alakali. Haftada 200 gr aliyor gibi bebegin. Buda yaklasik 2300 gr felan oluyor.

bugün 18 hafta girdik
16+3 de 170 gr demişti :)
bu arada 16+3 17 hafta oluyor değil mi gebelik takip programım öyle hesaplıyor
mesela şuan 18 haftadasın diyor ama 17+0 gösteriyor

Back