- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
37+ 4 olduk canım bugün sat 12 Ağustos36+3 olabilir mi canim?
Takvime gore 37. haftanin icindesin de.
37. haftan bitmemis. Aramizda birkac gun var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37+ 4 olduk canım bugün sat 12 Ağustos36+3 olabilir mi canim?
Takvime gore 37. haftanin icindesin de.
37. haftan bitmemis. Aramizda birkac gun var.
O zaman takvim yanlis sanirim.37+ 4 olduk canım bugün sat 12 Ağustos
Olabilir canım sen kaç haftalıksin bebisin durumu nasilO zaman takvim yanlis sanirim.
Olabilir canım sen kaç haftalıksin bebisin durumu nasil
Bugun 36+3 benim de.
Cok sukur iyiyiz. Yeri daralmasina ragmen cok hareketli.
Bakalim yarin kontrolumuz var :)
Cnm kontrol nasıl geçti ne kadar olmuş bebisin?
Anladım cnm aman sağlıklı olsn bi sorun çıkmasında kilosu onmli degil bnceKontrol iyiydi ama kilosu muallakta kaldi anlamadim.
Doktorun ultrasonunda baska radyolojide baska sonuc cikiyor ve arada daglar kadar fark var.
Anladım cnm aman sağlıklı olsn bi sorun çıkmasında kilosu onmli degil bnce
Cok sukur herhangi bir sorun yok canim. 12 gun sonra insallah kavusuyoruz :)
Sezeryan olacak sanırım ins sağ salim kucağına alırsın cnm
Yemek ile birebir iliskili olmuyor maalesef. Bazi kisiler bebegi anne karninda daha iyi besliyor cok kafana takma. Saglikli dogsun yeter. Birde usg olcumude cok tutmayabiliyor.Benim 34+2 de 2300 dü bebeğim. Doktor kilosu çok az beslenmene dikkat et dedi. Yemediğim şey kalmadı çok iyi besleniyorum ama bebeğimin kilosu geriden geliyor malesef
Benim karnımda çok küçük zaten ben tahmin ediyordum minik olduğunu kızımın. Karnımı görenler 5 aylık görünüyor diyor ama 8. Ay bitti 9a girdik hala minicik karnımYemek ile birebir iliskili olmuyor maalesef. Bazi kisiler bebegi anne karninda daha iyi besliyor cok kafana takma. Saglikli dogsun yeter. Birde usg olcumude cok tutmayabiliyor.
Benim karnımda çok küçük zaten ben tahmin ediyordum minik olduğunu kızımın. Karnımı görenler 5 aylık görünüyor diyor ama 8. Ay bitti 9a girdik hala minicik karnım