• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalik hamilesiniz bebeğinizin kilosu kaç ?

Kaç haftalik hamilesiniz bebeğinizin kilosu kaç ?

• Benim 37 hafta 3000gram

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
23+4 te 568 gr dı yavrum.Genetik durumdan dolayı kilo alamamış sanırım.Bu haftada bu kiloda olan var mı acaba?Şuan 24+5 deyiz.

26+3 ken gitmistim 960 gramdi ve ultrasona gore 27+3tu. suan 27+1im, 29. haftada gidicem doktor iyi oldugunu soyledi sizin bu haftalarda nasıldi kilosu?

39 haftada 3400 gr bebisim kanala inmis ama bende sanci manci hak getire heycanla oğlusun gelmesini bekliyorum:işsiz::işsiz:

Benim 34+2 de 2300 dü bebeğim. Doktor kilosu çok az beslenmene dikkat et dedi. Yemediğim şey kalmadı çok iyi besleniyorum ama bebeğimin kilosu geriden geliyor malesef

Benim 34+2 de 2300 dü bebeğim. Doktor kilosu çok az beslenmene dikkat et dedi. Yemediğim şey kalmadı çok iyi besleniyorum ama bebeğimin kilosu geriden geliyor malesef
Yemek ile birebir iliskili olmuyor maalesef. Bazi kisiler bebegi anne karninda daha iyi besliyor cok kafana takma. Saglikli dogsun yeter. Birde usg olcumude cok tutmayabiliyor.

Yemek ile birebir iliskili olmuyor maalesef. Bazi kisiler bebegi anne karninda daha iyi besliyor cok kafana takma. Saglikli dogsun yeter. Birde usg olcumude cok tutmayabiliyor.
Benim karnımda çok küçük zaten ben tahmin ediyordum minik olduğunu kızımın. Karnımı görenler 5 aylık görünüyor diyor ama 8. Ay bitti 9a girdik hala minicik karnım

Karnının küçük olmasının bebekle alakası yok cnm bazılarının iç karnı geniş oluyormuş o yüzden karın pek cikmiyomus senin de öyle demek ki çünkü bnm 36 haftalık oldu ama karnım pek buyumedi halbuki bebeğim 2 hafta falan önden gidiyor kilosu fazla bnm 34+3 te kilosu 2740 gr di doktor gayet iyi dedi seninkide 2300 muş bnce az değil hem daha doğuma var kilolu olması sağlıklı demek değil ki sağlıklı olsun da kilo elbet alır ben su an kilolu olurda doguramazsam diye korkuyorum o yüzden hiç kafana takma
Benim karnımda çok küçük zaten ben tahmin ediyordum minik olduğunu kızımın. Karnımı görenler 5 aylık görünüyor diyor ama 8. Ay bitti 9a girdik hala minicik karnım

Back