Canim benim 3.cocugum ve karnimi gorenler daha kucuk oldugunu soyluyor. Daha oncekilerde de karnim pek buyumedi. Ama cocuklarimdan biri 3800 gr digeride 3125 gr dogdu.Benim karnımda çok küçük zaten ben tahmin ediyordum minik olduğunu kızımın. Karnımı görenler 5 aylık görünüyor diyor ama 8. Ay bitti 9a girdik hala minicik karnım
Kacinci haftada kilosunu soyluyolar ?
Kızlar adetim gecikti.. sizin hamilelik belirtinizde adet olucakmış gibi olup ama olmadığınız gibi belirtiniz oldu mu.?? Soru çok garip oldu ama neyse :))) bu arada forumunuzla hiç alakası yok özür dilerim rahatsızlık veriyorsam
Kızlar adetim gecikti.. sizin hamilelik belirtinizde adet olucakmış gibi olup ama olmadığınız gibi belirtiniz oldu mu.?? Soru çok garip oldu ama neyse :))) bu arada forumunuzla hiç alakası yok özür dilerim rahatsızlık veriyorsam
Canım benim 16 gün gecikti 3 kere test yaptım evde hepside negatifKaç gün geçti sizin? geçtiyse genelde testte silikte olsa çıkıyor bi bakın isterseniz
Canım benim 16 gün gecikti 3 kere test yaptım evde hepside negatifdün akşamdan beri karnım ağrıyor adet olucak gibi...
25-26 haftalık olup bebeğinin kilosunu bilen var mı?
ben 25+2yim bugün kontrolüm vardı ultrason kağıdına eve gelince baktım 860 gr internetteki değerlerden yüksek korktum açıkçası iri bebek olursa normal doğum yapamam diyeCnm bnm 24+3 te kontrolümde 700 gr cikmisti
25+2 de 780 gr25-26 haftalık olup bebeğinin kilosunu bilen var mı?
Cok iri degil canim anca bir kac gun ilerde gibi buda normal. Benimkini olcerken doktor olcum aldi. Sonra baska acidan bakayim bu daha iyi gibi dedi. O aciya gore yeniden olctu vs.ben 25+2yim bugün kontrolüm vardı ultrason kağıdına eve gelince baktım 860 gr internetteki değerlerden yüksek korktum açıkçası iri bebek olursa normal doğum yapamam diye
Canim bebekten bebege degisir. Ama bu haftalarda bebek daha cok kilo alir. Haftada 100-250 gr arasi alir. Annenin bebegi besleyisi alakali. Haftada 200 gr aliyor gibi bebegin. Buda yaklasik 2300 gr felan oluyor.34 . Haftada kilosu ne kadar olmalı bilginiz varmı 30. Haftada 1520 kilo demişti hangi haftalarda daha çok kilo alır
17 bitti 18. Haftaya başladın canımbugün 18 hafta girdik
16+3 de 170 gr demişti :)
bu arada 16+3 17 hafta oluyor değil mi gebelik takip programım öyle hesaplıyor
mesela şuan 18 haftadasın diyor ama 17+0 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?