• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç günde bitiyor bu illet ?

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.036
6.766
398
Reyyan Özcan Temizkan a vajinismus tedavisi olmaya karar verdim kaç günde kurtulurum olan varsa tedavi masrafı ne kadardı

Reyyan Özcan Temizkan a vajinismus tedavisi olmaya karar verdim kaç günde kurtulurum olan varsa tedavi masrafı ne kadardı
Ben istanbulda Yeşim Yerçok a tedavi oldum 3 günde kurtuldum :) kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat olarak da pek çok yere göre uygun ilk gün ücreti alıyorlar ister 3 ister 30 seans gidin ekstra ücret ödemiyorsunuz sonrasında sorununuz olursa 6 ay içinde ücretsiz gidebiliyorsunuz tekrar

Ben istanbulda Yeşim Yerçok a tedavi oldum 3 günde kurtuldum :) kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat olarak da pek çok yere göre uygun ilk gün ücreti alıyorlar ister 3 ister 30 seans gidin ekstra ücret ödemiyorsunuz sonrasında sorununuz olursa 6 ay içinde ücretsiz gidebiliyorsunuz tekrar

Bende Yeşim hanıma gittim 6 seansta bitti benimde. Bu kişiden kişiye değişiyor tabi ama İstanbul’da olanlara öneririm

benden toplam 5000 tl aldı canım. ilk muayene 350 lira sonra karar verirsen toplam ücretten düşüyor. benim biraz uzun sürdü araya regl filan girdi ama genelde 1 haftada sonuç alıyor okuduğum hasta yorumları. şimdiye kadar neler yaptın bilmiyorum ama benim tecrübemi okuyabilirsin.

Merhaba ben de tedavi oluyorum, bununla ilgili konu açtım okuyabilirsin. Sanırım 2 seans sürecek benimki.

Ben takip ederom ordan sizi ah rabbim ins banada nasip eder atlatmayı

Yukardaki konuya tıklayabilirsiniz. İnşallah siz de bir an önce tedavi sürecine girersiniz, o sürece girince zaten illaki üstesinden geliniyor, ama emin olun kafamızda büyüttüğümüz birşeymiş, sadece bi uzmanın yardımıyla birşeyleri farketmeniz sağlanıyor, öyle çözümsüz bişey değil yeterki isteyin...

Yukardaki konuya tıklayabilirsiniz. İnşallah siz de bir an önce tedavi sürecine girersiniz, o sürece girince zaten illaki üstesinden geliniyor, ama emin olun kafamızda büyüttüğümüz birşeymiş, sadece bi uzmanın yardımıyla birşeyleri farketmeniz sağlanıyor, öyle çözümsüz bişey değil yeterki isteyin...
Ins kardesim ins

Back