- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Reyyan Özcan Temizkan a vajinismus tedavisi olmaya karar verdim kaç günde kurtulurum olan varsa tedavi masrafı ne kadardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istanbulda Yeşim Yerçok a tedavi oldum 3 günde kurtuldum :) kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat olarak da pek çok yere göre uygun ilk gün ücreti alıyorlar ister 3 ister 30 seans gidin ekstra ücret ödemiyorsunuz sonrasında sorununuz olursa 6 ay içinde ücretsiz gidebiliyorsunuz tekrarReyyan Özcan Temizkan a vajinismus tedavisi olmaya karar verdim kaç günde kurtulurum olan varsa tedavi masrafı ne kadardı
Ben istanbulda Yeşim Yerçok a tedavi oldum 3 günde kurtuldum :) kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat olarak da pek çok yere göre uygun ilk gün ücreti alıyorlar ister 3 ister 30 seans gidin ekstra ücret ödemiyorsunuz sonrasında sorununuz olursa 6 ay içinde ücretsiz gidebiliyorsunuz tekrar
Ne kadar odedinizBende Yeşim hanıma gittim 6 seansta bitti benimde. Bu kişiden kişiye değişiyor tabi ama İstanbul’da olanlara öneririm
Reyyan Özcan Temizkan a vajinismus tedavisi olmaya karar verdim kaç günde kurtulurum olan varsa tedavi masrafı ne kadardı
Neler yapti nasil bitti parmak egzersizi varmi yardimci olur musunuzBende Yeşim hanıma gittim 6 seansta bitti benimde. Bu kişiden kişiye değişiyor tabi ama İstanbul’da olanlara öneririm
Nerde basladiniz tedaviye nasil sureciniz ins cabuk biterMerhaba ben de tedavi oluyorum, bununla ilgili konu açtım okuyabilirsin. Sanırım 2 seans sürecek benimki.
Nerde basladiniz tedaviye nasil sureciniz ins cabuk biter
Ben biraz acemiyim sayfanizu yazarmisiniz ben bakayim ordanTedavimle ilgili bi başlık açtım orada detaylı bir şekilde yazdım dilerseniz okuyun :) şuan gidişattan çok memnunum inanıyorum bitecek
Ins ins allah kalbinize gore versinTedavimle ilgili bi başlık açtım orada detaylı bir şekilde yazdım dilerseniz okuyun :) şuan gidişattan çok memnunum inanıyorum bitecek
Ben takip ederom ordan sizi ah rabbim ins banada nasip eder atlatmayıTedavimle ilgili bi başlık açtım orada detaylı bir şekilde yazdım dilerseniz okuyun :) şuan gidişattan çok memnunum inanıyorum bitecek
Ben takip ederom ordan sizi ah rabbim ins banada nasip eder atlatmayı
Ins kardesim insBu hafta vajinismus tedavisine başladım
Merhaba kızlar... 1 yıllık evliyim, vajinismus olduğumu 2. Ayda anladım Biz eşimle hiç bi şekilde ilişkiye giremedik, hep dümdüz bir duvar hissine kapıldık. O duvarı zorladıkça da acısı cabası... o zamandan bu zamana kadar hem cesaretimi toplamaya hem de doktor aramaya çalışıyordum. Ankarada...www.kadinlarkulubu.com
Yukardaki konuya tıklayabilirsiniz. İnşallah siz de bir an önce tedavi sürecine girersiniz, o sürece girince zaten illaki üstesinden geliniyor, ama emin olun kafamızda büyüttüğümüz birşeymiş, sadece bi uzmanın yardımıyla birşeyleri farketmeniz sağlanıyor, öyle çözümsüz bişey değil yeterki isteyin...