• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac cocuk düsünüyorsunuz ve neden?

1 bile bu kadar gözümü korkuturken :26: size maaşallah yani, bu devirde 3-4 düşünenler, cesaretinize hayran kaldım.

3 düşünüyorum ama 4 de olabilir belki... şuan daha birinciyi dogurmadım ama :60::60:

ya herkes sağlıklı olsun ister bende ilk onunla birlikte iki tane isterim..ne bileyim bi kzım bi oğlum olsun falan işte isterim.. fazlada :49: olamam ve emir_bebek: yapamam:))

1 bile bu kadar gözümü korkuturken :26: size maaşallah yani, bu devirde 3-4 düşünenler, cesaretinize hayran kaldım.

valla öyle..haklısınız..bu devirde değil 2, dört bide:))yani iş bulamayan var,üniversite mezunları açıkta kalabiliyor ben gibi mesela,diğer okullara sınavlarla çok büyük haksızlık yapılıyor,zenginden değil yine fakirden alıp fakire vererek insanları sömüren bi ülkede yaşarken benimde gözüm korkuyor sizin gibi:1::1: (((kimseye lafım yok bu arada sadece katılmak istedim..kim kaç doğurursa doğursun))):)

Allah kısmet ederse 2.ciyi istiyoruz oğluş biraz büyüsün.Kardşsiz kalsın istemem çünkü kardeşte ayrı bir bağ ayrı bir sevgi. Allah isteyene sağlıkla sıhatle hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

eskiden kalabalık aile sayısı cokmus hayat bu kadar pahalı değil şimdi ihtiyaç diye nitelendirdiğimiz şeyler o zaman lüksmüş yani zaman çok değişti.dünyaya gtirdiklerinize bakacak okutacak ihtiyaçlarınızı karşılayacak maddi güç varsa 3 4 5 Allaah ne verdiyse yapılsın yani yapan yapsın ama bence bu devirde 1 hadi bir ihtimal bir kardeşi olsun derseniz2 yeter de artar bile bence.arada da 7 yaştan fazla olmamalı diye düşünüyorum cok geç bağ kuruluyor o zaman o da kötü.aman ne bileyim cok karışık bir konu tek çocuğun şımarık olacağına pek katılmıyorum zira bu ailelerin yetiştirme anlayışları ile alakalı.ÖZETLE Allah herkese hayırlı evlat versin kaç tane olduğunun bir önemi yok aslında:34:

2 YADA 3 ...ASLINDA 3 BİLE ZORLAYABİLİR MADDİ AÇIDAN
2 İDEAL EVET EVET:61:

ALLAH HAYIRLISINI VERSİN:emir_bebek:

en az 4 :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
sözlümde bende çok çocuk istiyoruz.ben kalabalık aileleri çok seviyorum
Rabbim nasip ederse :nazar: vatana millete hayırlı,güzel yetiştirebilmek için tüm varlığımızı adayacağımız en az 4 çocuk istiyoruz :72: :16:
inşallah nasip olur :nazar:

bırtane yeter zaten 4 yasındada bı kızım var kardes ıstıoruz ama maglum aksama kadar goruyoruz dunyanın ne oldugunu bu dunyayda bı ıkıncı ucuncu cocuguda getırmek ıstemem sahsen

maddi manevi onlara yetebilecek durumumuz olursa

2 tane dusunuyoruz... bir erkek bir de kız olsa hiç fena olmaz :emir_bebek:

ben de iki kardeşim ama erkek kardeşim benden kucuk

hep bir abim olsun istemiştim ama olmadı...

kızım olursa onun olur inşallah... önce yakısıklı bir abisi olsun sonra da dünyalar güzeli bir kızkardeşi.. :16:

Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...:emir_bebek:

bence bir ailenin en az 2 tane çocuğu olmalı ki ben 3 tane istiyorum. bizim oralarda kızı kardaşlı yerden alacaksın derler :D

valla ben 2 tane düşünüyorum nişanlım 4 tane kısmet artık ama 2 olsun enfazla 3 onların hiç bişeyi eksik kalsın istemem bide kariyer var tabi her bebiş için bi süre ara vermek gerekiyo ama 2 tane olsun ya bayılırız biz ikimizde çocuklara Allah verir inşallah 2 kız 1 erkek olur

Back