- 18 Mart 2008
- 284
- 2
-
- Konu Sahibi xoxzlemkrts
slm kızlar aşılamayla ilgili acılan forumları okudum ama istediğim şeyi bulamadım
konuya gelince cok sevdiğim bi arkadaşım famara ilacı kullanıyor yumurtalar gelişince catlama iğnesi oluyor ve doğal yoldan beraber olarak hamile kalmaya çalışıyor
şimdi bu aşılamamıdır ?
bugün catlama iğnesinden sonraki 15 günü gebelik testi yaptıralım mı ?
cevap verirseniz sevinirim ve bekliyorum
canım bu yapılan işlem yumurta takibi, aşılamalardan önce banada 6 sefer uygulandı bu işlem çatlatma iğnesinden sonra doktor hangi günlerin uygun olduğunu söylüyor sonrada 21. gün progesteron testi istiyor değer yükselmişmi diye.. 3 ile 10 arası yumurtladığını gösteriyor..10dan yukarısı kesin halde yumurtlayıp işlemin yolunda olduğunu gösteriyor ama hamilelik testi değil buna bakılıp hamilelikle ilgili bilgi edinilmiyor yani...slm kızlar aşılamayla ilgili acılan forumları okudum ama istediğim şeyi bulamadım
konuya gelince cok sevdiğim bi arkadaşım famara ilacı kullanıyor yumurtalar gelişince catlama iğnesi oluyor ve doğal yoldan beraber olarak hamile kalmaya çalışıyor
şimdi bu aşılamamıdır ?
canım bu yapılan işlem yumurta takibi, aşılamalardan önce banada 6 sefer uygulandı bu işlem çatlatma iğnesinden sonra doktor hangi günlerin uygun olduğunu söylüyor sonrada 21. gün progesteron testi istiyor değer yükselmişmi diye.. 3 ile 10 arası yumurtladığını gösteriyor..10dan yukarısı kesin halde yumurtlayıp işlemin yolunda olduğunu gösteriyor ama hamilelik testi değil buna bakılıp hamilelikle ilgili bilgi edinilmiyor yani...
aşılama ise yine doktorun öngördüğü ilaçları kullanıyorsun aşılamada çoğunlukla iğne tarzında oluyor 2 güne bir kontrole gidiyorsun yumurtalr için sonra uygun büyüklüğe gelince yumişler çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra doktor şu gün gelin diyor o gün eşinden sperm alınıyor ve işleme tabi tutluyor yıkanıp en hareketli olanları ince ve uzun bir kanülle (büyük şırınga gibi bişey) senin rahmine veriliyor.. 20 dk dinlenip eve gidiyorsun...
slm kızlar aşılamayla ilgili acılan forumları okudum ama istediğim şeyi bulamadım
şimdi bu aşılamamıdır ?
arkadaşımda aynı 2. paragrafta yazdığın gibi ama iğneden 36 saat sonra doğal birlikte oluyorla
şimdi biz 16. günü test yapsak öğrenirmiyiz hamile olup olmadığını öğrenebilirmiyiz CADIARZU
nazlımelek ya bu işte tüp bebek gibi meşakatli bi işmiş ya