Bebek Beslenmesi Kaç cc mama yer

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim tek göğüste hiç yoktu süt gelmedi hiç sağım vs yaptık yok emzirir yok o yüzden tek gogustuk gece uykumuz her 3 saate bir mama için uyanıyoruz mamamızı yiyor uyuyoruz mama saatini kaçırdıysak ortalığı ayağa kaldırıyoruz uyumuyoruz birdaha sabah 6da uyanıyoruz birdaha uyku 12ye kadar yok gündüz doğru dürüst uyumuyor zaten

bence 150 iyi vnm belki diş cikariyordur hani sana yuxune emer gibi saldiriyor ise

Bizim döngü hep aynı 11 de yiyip uyuyor 4 de kalkıyor yine besleniyor sabah 7 gibi tekrar .gündüz saatlerimiz bizimde azaldi

Mama işinin azı çoğu yok. Doyduğu kadar verin.o zaten red eder fazlasını ona göre ayarlarsınız. Ben iil bebeğimde çok cahildim çocuğum çok güzel bir doğum kilosuyla başladı,banada ozamna az bir cc önermişlerdi onu verdim doymuyordu. Bende herkesin bebeği aynı değil diye doyduğu kadar verdim.şimdi 5yaşında gayet fit sağlıklı bir çocuk.bir yıl sma kullandım sonra aptamile geçtim.

İşte mamalar ile eskiden kalma bilgilerle doldurulmuş oldugumuz için tüm bu yanılsamalar.
Kimse anne sütü yerine mama alsın demez diyemez zaten mucize oldugunu en salak insan bile bilir.
Ama mamalar artık eskisi gibi değil , anne sütüne çok ama çok yakın içerikleri.hatta yurt dışında çoğu ülkede ilk 3 aydan sonra anne sütüne ek mama tavsiye edilir , anneden alamadığı vitaminleri takviye etsin diye.sırf anne sütü alıp , aşırı kilolu bebeklerde mevcut.kiloya ancak ek gıdaya geçtikten sonra dikkat edilebilir , ilk 6 ay mama ya da anne sütünden bebek istediği sürece asla kesemezsiniz.

Aynen süt bitmez bebek ihtiyacı kadar üretir anne
4. Aydan sonra etrafı merak ettiği için dikkatleri dağılıyor o yüzden meme reddi normal. Karanlık Los ve fazla eşya olmayan odada emzirn

Merhaba. Anne sütü + mama ile beslediğinizi yazmışsınız ben de bi kaç gün şirkete gitmem lazım sizce evde olmadığım zamanlarda kaç cc mama vermeliyim bebeğim 3 buçuk aylık şuan. Cevaplarsanız cok sevinirim..

Canım bu bebeğine bağlı.
İştahına,kilosuna,uyanık olma süresine göre bile değişir.
60-80cc yap mamayı.
İstiyorsa ek mama yaparsın.
Doyarsa zaten bırakır yada uyuyakalır tokluk hissinde.
Ben iki çocugumada nekadar isyerlerse verdim.
Zamanla zaten kendileri yönlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…