Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen dediğin gibi benim oğlumda öyle sağlam basıyoki sanki yürüyecek. emeklemeye daha 10 günlükten beri yelteniyo ama netice alamıyo:)) neler yapıyo neler çok zekiler valla maşallah nazar değmesin bizimkilere. ama merak etme yavaş yavaş geçecek. sen sakin yaklaş onların stres yaşamaması ve hissetmemesi lazım.
canım nurse harveysi hergünmü içirdin yoksa gazı oldukçamı?canım benimde oğlum kolikti bizde KOLİK cd si çok işe yaradı. bide biz nurse harveys kullandıkoda baağı işe yarıyor gaz sancıları için. 15-20 gündür oğlum çok daha rahat artık eskisi gibi ağlayıp kıvranmıyor. eminim seninkide en kısa zamanda atlatacak koliği. malesef beter bişey akşamları özellikle başladılarmı ağlamaya susmazlar. yay gibi gerilirler. ben yaşadım çok zor bişey ama 8. haftadan sonra azalmaya başlar merak etme..
bu resmen sac kurutma makinesi cocuklar bunu duyuncami susuyo niyeki acaba anne karnindaki sesleremi benziyofisfisfis