Çocuk Hastalıkları benim bebeğim kolik kızlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
evet erken yapıyolar herşeyi mesela benim ki sürünmeye hatta adım atmaya yelteniyor sürünmeyi başarıyor maşallah ama henüz yürümesi zor:KK70: birde laf istiyor sürekli sanki cevap veriyo gibi de konuşuyo yaramaz bir tek gazından haberi yok onu da atlatsak tamam galiba

benim bebegimde kolikti 3 ay byunca aglayip durdu kizim o kadar cok agliyorduki artik baska birsey var deyip geceleri doktora gittik ama cok sukur gun gectikce rahatliyoruz.karnina sicak havlu sariyordum birde cok huysuzlanirsa uyuyamazsa doktor paranox fitil vermisti onu veriyordum azda olsa rahatliyor bebek.Allah yardimcin olsun

aynen dediğin gibi benim oğlumda öyle sağlam basıyoki sanki yürüyecek. emeklemeye daha 10 günlükten beri yelteniyo ama netice alamıyo:)) neler yapıyo neler çok zekiler valla maşallah nazar değmesin bizimkilere. ama merak etme yavaş yavaş geçecek. sen sakin yaklaş onların stres yaşamaması ve hissetmemesi lazım.

merhaba benim oğlumda kolik akşam 6.30-9.30 arası yaşıyoruz krizleri emmiyor bile yavrum bugün elektrik süpürgesiyle uyudu şu kolik müziğini internettn indirebileceğimiz bir yer varmı?çok acıyorum oğluma bişey yapamıyoruz

aynen dediğin gibi benim oğlumda öyle sağlam basıyoki sanki yürüyecek. emeklemeye daha 10 günlükten beri yelteniyo ama netice alamıyo:)) neler yapıyo neler çok zekiler valla maşallah nazar değmesin bizimkilere. ama merak etme yavaş yavaş geçecek. sen sakin yaklaş onların stres yaşamaması ve hissetmemesi lazım.

adeta bizim kız...kesinlikle çok daha hassas ve duygusallar...:1hug:

Fitil banada vermişti doktor çok zorlandığın zaman kullan demişti bir kaç kere denedim açıkçası etkili olmadı.Şuan benimki haftada iki güne indi cuma ve cumartesi onundışında rahatım.Ama şaşırdığım günleri saatleri öyle kesinki aynı gün aynı saatte başlıyor aynı saatte bitiyor hiç şaşmadı daha.

canım benimde oğlum kolikti bizde KOLİK cd si çok işe yaradı. bide biz nurse harveys kullandıkoda baağı işe yarıyor gaz sancıları için. 15-20 gündür oğlum çok daha rahat artık eskisi gibi ağlayıp kıvranmıyor. eminim seninkide en kısa zamanda atlatacak koliği. malesef beter bişey akşamları özellikle başladılarmı ağlamaya susmazlar. yay gibi gerilirler. ben yaşadım çok zor bişey ama 8. haftadan sonra azalmaya başlar merak etme..
canım nurse harveysi hergünmü içirdin yoksa gazı oldukçamı?

kolik müzigi dediginiz şey saç kurutma makinesi sesi..
buda aşşagıda linkte..
Birde bebek biyotu alıp karnına koyun..
Bana dogumda gelmişti emzirme yastıgının yanında
Kiraz cekirdegi torbası var mikrodalga da ısıtıp karnına koyunca cok faydası oluyor
avrupa da da çok sık kullanılıyormuş..
birde avuçları cok terler sürekli ovun...
dizinize yatırın bacaklarını geri dogru hafif hafif cekin ..

http://www.tradebit.com/filedetail.php/1126079-Sounds-MIDI şutarafagitti

bu resmen sac kurutma makinesi cocuklar bunu duyuncami susuyo niyeki acaba anne karnindaki sesleremi benziyofisfisfis

X