- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
Benim tek göğüste hiç yoktu süt gelmedi hiç sağım vs yaptık yok emzirir yok o yüzden tek gogustuk gece uykumuz her 3 saate bir mama için uyanıyoruz mamamızı yiyor uyuyoruz mama saatini kaçırdıysak ortalığı ayağa kaldırıyoruz uyumuyoruz birdaha sabah 6da uyanıyoruz birdaha uyku 12ye kadar yok gündüz doğru dürüst uyumuyor zatenBenim diğer kızımda soldan hep az gelirdi bende nasıl olsa o az diye pek emzirmemistim hep sagi vermiştim. Hep soldan az geliyo diye bildiğim için bunda da pek solu teklif etmiyordum annem de sol için ısrar ediyordu anne nasıl olsa az boşver diyodum annem ısrarla hep sola verdi. Sol gogsum her emdiğinde öyle acıyordu ki anlatamam. sonra sonra icerken lıkır lıkır daha uzun süre yutkundugunu gordugumde bayağı sasirmistim hatta sağdan bile fazla yutkunuyordu sagdigimda gerçek ortaya çıktı eşit çıkıyordu ikisindende. Kızım eme eme bütün kanalları açmış. O 20 30 ml bile o kadar kıymetli ki az gelse doymazdı emzirmek, her ikisini de bol bol emzirmek en mantıklısı. Yok diğeri az diye vermemek memeyi daha da köreltiyor.
Kafama takmadigim şey kalmadı ki elime türlü türlü aletler alıp omuzumda oynatıyorum daha neler neler anca emzirebiliyorum bunları yaparak.
Bisey sorcam gece beslenmeniz ve uykunuz nasıl? Gece aralıksız kaç saat uyuyor?