Çok uzun bir süre olmuş acaba kistiniz felan mi vardi?2 yıl 3 ay sonra.
Baya uzun bir süre olmus herhangi bir problem mi vardi?Korunmayı bıraktıktan 3,5 yıl sonra.
Canim benim olur insallah bir an once bi rahatsizlik mi var2 yıl oldu beklemedeyim
Kist yoktu amh düşüktü sadece. 1 tüp bebek negatifim bile var. Şu an doğal hamileyim.Çok uzun bir süre olmuş acaba kistiniz felan mi vardi?
Bu 1 ayda hamile kalanlar ne kadar sanslilar o halde ben bugun test yaptim ama negatif cikti adetime 3 gun vardi8 ay sonra
Bı sıkıntı yoktu son 4 ay öncesine kadar hormonum yüksek çıktı şuan onun için tedavi görüyorum 2aydirCanim benim olur insallah bir an once bi rahatsizlik mi var
Rabbim bir an önce sana da bütün isteyenlerede olmayanlarada nasip etsin insallahhhBı sıkıntı yoktu son 4 ay öncesine kadar hormonum yüksek çıktı şuan onun için tedavi görüyorum 2aydir
Hayır hiç bir problem yoktu.Ne eşimde ne bende.Her şeye de bakılmıştı.Ama sebepsiz dendi.Tüp bebekle hamile kaldım ilk seferde.Baya uzun bir süre olmus herhangi bir problem mi vardi?
Amin inşallah canım hepimize Rabb'im hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim bir an önce sana da bütün isteyenlerede olmayanlarada nasip etsin insallahhh
Gerçekten öyleBu 1 ayda hamile kalanlar ne kadar sanslilar o halde ben bugun test yaptim ama negatif cikti adetime 3 gun vardi
Nerden temin edebilirim acaba? Birde bu telefona indirilen uygulamalardaki ovülasyon günlerini hesaplıyor onlar doğru değil mi?Gerçekten öyleİlk 6 ayda olma olasılığı çok yüksek oluyor ovülasyon testi kullanmanızı öneririm.
Canım instagramda Birgebeningünlüğü diye bir sayfa var onun testleri çok güvenilirmiş uygulamalara çok güvenme yanıltıcı olabiliyorNerden temin edebilirim acaba? Birde bu telefona indirilen uygulamalardaki ovülasyon günlerini hesaplıyor onlar doğru değil mi?
Çok üzüldüm inanın dualarım hep sizinle rabbim size annelik duygusunu kat kat yaşatsın inşallah8 yil sonra tup bebekle ilk defa hamile kaldım ama oda dustu malesef
Allah razi olsun isteyen herkese insallahÇok üzüldüm inanın dualarım hep sizinle rabbim size annelik duygusunu kat kat yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?