- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım peki bu 6 ay boyunca ovülasyon günlerini değerlendirdin mi rastgele mi korunmama olduHiç korunmadık 6 ay sonra kaldım
4 ay değerlendirdim olmadı 6.ay kaçırdım zannettim uğraşmadım o ay oldu :))Selam canım peki bu 6 ay boyunca ovülasyon günlerini değerlendirdin mi rastgele mi korunmama oldu
Hemde nasıl şanslılar.Bu 1 ayda hamile kalanlar ne kadar sanslilar o halde ben bugun test yaptim ama negatif cikti adetime 3 gun vardi
Hamileyim çok şükür 2 aylık dilerim ki Rabbim isteyen hak eden herkese bu duyguyu en güzel en özel şekilde yaştırHemde nasıl şanslılar.
Şükür sebebi ilk ayda hamile kalmak hemde milyarlarca kere.
Ben 23 yaşında 7 aylık evli iken istemeye başladık.4 ay sonra hamile kaldım. Dilerim sizde çık beklemezsiniz.
İlk aydanmı hamile kaldınız. 18 nisanda negatif gördüm demişsin. Âmîn inşallahHamileyim çok şükür 2 aylık dilerim ki Rabbim isteyen hak eden herkese bu duyguyu en güzel en özel şekilde yaştır
20 nisan son adet tarihim 2. ayda hamile kaldımİlk aydanmı hamile kaldınız. 18 nisanda negatif gördüm demişsin. Âmîn inşallah
Çok güzel maşallah. Nasıl geçiyor hamilelik. Mide bulantısı vs varmı ?20 nisan son adet tarihim 2. ayda hamile kaldım
Mide bulantısından ölüyorum resmen çok kötüyüm hiçbirşey yiyemiyorumÇok güzel maşallah. Nasıl geçiyor hamilelik. Mide bulantısı vs varmı ?
İlk ay olmasi cok da onemli degil. Onemli olan saglikli bi sekilde sonuna kadar surmesi ve sağlıklı şekilde kucaga alinmasi.Hemde nasıl şanslılar.
Şükür sebebi ilk ayda hamile kalmak hemde milyarlarca kere.
Ben 23 yaşında 7 aylık evli iken istemeye başladık.4 ay sonra hamile kaldım. Dilerim sizde çık beklemezsiniz.
Nerden temin edebilirim acaba? Birde bu telefona indirilen uygulamalardaki ovülasyon günlerini hesaplıyor onlar doğru değil mi?
Ahhh yazmayayım kimsenin moralini bozmayayım dedim.. benim ilk üç hamileliğimde düşükle sonlandı. Hep 4.ayda gebe kalmıştım. 3.yılda kucağıma aldım elhamdülillahİlk ay olmasi cok da onemli degil. Onemli olan saglikli bi sekilde sonuna kadar surmesi ve sağlıklı şekilde kucaga alinmasi.
Allah bagislasinAhhh yazmayayım kimsenin moralini bozmayayım dedim.. benim ilk üç hamileliğimde düşükle sonlandı. Hep 4.ayda gebe kalmıştım. 3.yılda kucağıma aldım elhamdülillah
Amin sende sağ salim kucağına alırsın inşallah...Allah bagislasin
Amin insallahAmin sende sağ salim kucağına alırsın inşallah...
Evet telefon uygulamaları fasafiso çıktı ovulasyon testi bambaşka günü gösterdiDoğru olmuyor kuzum onlar