Tamam ben de alingan davranmis olabilirim ozur diliyorum. Size o kadar sert cikismak istemezdim sadece bir lafinizin uzerine. Muhtemelen yanlis anladim, sizi tanimadan. Aslinda yargilamak istemedim sizi de, ki siz de depresyon atlatmissiniz bu hisleri anliyorsunuzdur. Dedigim gibi, yorumunuz bana o zamanlarda duydugum tembelsin suclamalarini hatirlatti. Depresyonda degilsin sen, tembelsin diyen bir ev arkadasim vardi. Atipik depresyondaki insanlarda zaten cok buyuk bir sucluluk ve en ufak bir reddedilmeye kotu soze suclamaya karsi cok buyuk bir hassasiyet oluyor. Melankolik tipin aksine habire bir gulme, iyiyim ben deme, gizleme egilimi oluyor. Semptomlari sanki bile isteye yapiyormus gibi yansitilinca, simarik, tembel gibi yaftalamalara maruz kalinca cidden cok yikici bir etkisi oluyor bunlarin. Dedigim gibi ben bir tecavuz magduru ve bir depresyon hastasi olarak bunlari yasadim. Sizin yorumunuzu bu kadar sert yargilamamin sebebi bu. Aslinda sizin yorumunuz vesilesiyle, kendimce bu konuda farkindalik yaratmaya calismis bile olabilirim. Tekrar ozur diliyorum ve kisisel algilamamanizi rica ediyorum.