Sabah acHerşeyi denedim unlu yemedim bi sıra bol sıvı tükettim gün kurusu erik ilaçlardan bitek fitil işe yaradı yemek yiyemez hale geldim inanılmaz derecede karnım şiş taş gibi her yolu denedim ilaçta kullandım başka tavsiyesi olan varmı hanımlar
Sabah ac karnına bir bardak ilik su ic.Ardindan 2 tane kuru kayisi ye.Herşeyi denedim unlu yemedim bi sıra bol sıvı tükettim gün kurusu erik ilaçlardan bitek fitil işe yaradı yemek yiyemez hale geldim inanılmaz derecede karnım şiş taş gibi her yolu denedim ilaçta kullandım başka tavsiyesi olan varmı hanımlar
Herşeyi denedim unlu yemedim bi sıra bol sıvı tükettim gün kurusu erik ilaçlardan bitek fitil işe yaradı yemek yiyemez hale geldim inanılmaz derecede karnım şiş taş gibi her yolu denedim ilaçta kullandım başka tavsiyesi olan varmı hanımlar
kayısı +su+ ingiliz karbonatı (eczanede satılır. her sabah silme cay kasıgı karbonatı 1 bardak suya at. karıştıt. iç) ama bunu evdeyken yap ciddi dışarı cıkıorsun.Herşeyi denedim unlu yemedim bi sıra bol sıvı tükettim gün kurusu erik ilaçlardan bitek fitil işe yaradı yemek yiyemez hale geldim inanılmaz derecede karnım şiş taş gibi her yolu denedim ilaçta kullandım başka tavsiyesi olan varmı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?