- Konu Sahibi baby_on_board
-
kızlar bebeğim 7,5 aylık oldu ama ek gıdaya başladığımızdan beri zor yapıyor. her gün kayısı kompostosu suyu veriyorum, öylelikle günde yada 2 günde 1 yapmaya başladı ama pirinç unu maması verince çok fenaz kabız oluyor. geceleri 10 kere falan uyandığı için ek gıdaya başlayıp muhallebi yapmayı bekliyodum, gece iyi uyur diye. ama kabız yüzünden yapamıyorum. bu hep böyle mi gidecek yani kabız olayı?yapıyor ama zor yapıyor, sizler muhallebi verince kabız olmuyor mu?
canım ben meyve vermekle başlamıştım muz bile verdim hiç kabız olmamıştı ama ne zamanki prinç unlu mama verdim kabız oldu 5 gün yapamadı fitille zor yaptı. o yüzden o yaptığına eminim ve o seferde çok acıdığı için sonradan sadece yoğurt versem de zor yapmaya başladı. bi sefer acıyınca bebek bi daha yapmaya korkuyomuş galibaarmut veremiyorum meyveleri artık nedense yemiyor. suyunu verebiliom sadece. zeytinyağı arada veriyodum ama her gün düzenli versem iyi olacak. ama pirinç unlu mama vermeye korkuyorum
benim oğlum bu sorunu 4 aydır yaşıyor.şimdi 8 aylık oldu.pirinç,patates,muz yasak dedi doktor.kayısı püresi bol su ve yulaf unundan muhallebi yap dedi.Yulaf unu cok işe yaradı.2 tatlı kaşığı yulaf ununu bıraz suyla ocakta kaynat sonra içine kayısı püresi koy.hemen yaptırıyor.ben böyle yediriyorumm gece.Sabaha muhakkak yapıyor.
Evet Onu kullanırken başladı aslında. İyi ki hatırlattınız ben unutmuştum . onu birkaç gün kullanıp bıraktım düzelmedi. Aslında onu içerken arada bir kere de ishal olmuştu. Ama korkumdan veremiyorum.Demir damlasi kullaniyormusunuz oda yapiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?