- 23 Ağustos 2012
- 50.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.206
- 898
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Kesinlikle şansını denemelisin, bizim toplumumuz alışmış klasik işlere. Hele bir de evli bir bayansan aman en iyi iş öğretmenliktir. Ya da memurluk. Sabah çıkıp akşam gelirsin, ileride çocuğun olursa rahat edersin saçmalıkları. Bir süre Atatürk Havaalanında çalışmıştım. Hayran olmuştum pilotlara ve kabin memurlarına. Benimde şimdi bir kızım var, ileride neye yatkınlığı olur,ne olmak ister bilemiyorum ama hergün dua ediyorum İnşallah pilot olur diye. Herşeyi araştırdım, tabi o zamana kadar bir çok şey değişir belki ama, pilot olması için ne okumalı, neler gerekli vs vs. Kısacası kesinlikle denemelisin.
Ben yazımı kime ithafen yazdığımı belirttim zaten, yazdıklarımdan biri değilseniz neden üzerinize alıyorsunuz? Yazdığımın hiçbiri değilseniz değilsinizdir yani yazının kimi kastettiği ortada. Kıyısından köşesinden o insanlar gibi hissediyorsanız onu bilemem.Memurluğu söylediğiniz sebepten dolayı mı istiyor sadece insanlar? İlginç.
Ben mesela istiyorum çünkü İstanbulda kalmak istemiyorum,tayin alıp il il gezeyim hep aynı yere çakılı kalmayayım diye istiyorum.Ne boş bir insanım ne monoton, yazdığınızın hiçbiri değilim. Fazla tek yönlü düşünmüşsünüz.
Kız pilot olmayacak, garson olacak.
Hayallerinize köstek oluyor gibi sürekli negatif yazmak istemiyorum, bu son, söz
Siz arkadaşlarınızdan daha iyi öğrenirsiniz de, şimdi o uçağın havaalanında yatması, uçmasından daha pahalıya maal oluyor diye biliyorum ben. Yani uçak bir ülkeye varıyor, bir kaç saat sonra hazırlanıp geri dönüş yolculuğunu yapıyor.
Hadi onu geçtim, gittiğiniz yerde kalsanız bile gezmek için vize falan gerekmeyecek mi?
Ya öğretmensiniz siz, kaç ay tatil var, asıl en güzel şu halinizde gezersiniz.
Neyse, hayırlısını diliyorum sizin için
işin bu kısmı o atmosferde olacağım için gözümde büyümüyor.
National geographic in thy belgeseli var. Mutlaka izle calisanlarin bir gununu ele aliyor. Bastan sonra stres ama eglencelide. Kalbinin sesini dinlemen daha dogru geliyor bana
Maddi olarak karşılayabilecekseniz pilot eğitimi de alabilirsiniz. Bu anlamda çok iyi eğitimler verenler kurumlar var, hayalinize aşık oldum. :) İnşallah benim kızımda en az sizin kadar sever gökyüzünü :=)
yatılar oluyor, özellikle deniz aşırı uçulduğunda birkaç günü bulabiliyor. kabin memurlarının vizeye ihtiyacı yok, havayolu şirketleri bunu hallediyorlar. valla şunu söyleyeyim, sömestr tatilimiz daha yeni başladı ama ben şimdiden inanılmaz sıkıldım. hoş tez yazıyor olmam gerek ama :) eşim özel sektörde olduğu için benim çok tatilim olsa da onun yılda farklı zamanlarda bölerek kullanabileceği 2 haftası var sadece.
Önceki mesajımda da belirtmiştim. İsterse 15.000 tl maaş olsun, ben yapamam, hizmet edemem kimseye. Tuvalete kusan olunca o tuvaleti de hostes temizliyor...Bu kadar eğitimli biri hosteslik yapmamalı bence.Binlerce TL kazanan insanlara garson denmiyor.
Kız pilot olmayacak, garson olacak.
Önceki mesajımda da belirtmiştim. İsterse 15.000 tl maaş olsun, ben yapamam, hizmet edemem kimseye. Tuvalete kusan olunca o tuvaleti de hostes temizliyor...Bu kadar eğitimli biri hosteslik yapmamalı bence.
bakış açınıza saygı duyarım. 4 senedir çeşitli şekillerde gerek part time çalışığım işlerde, gerek stajlarda, gerekse 2 senedir bilfiil devlette bunu yaptım. pek çok öğrenciye ingilziceyi sevdirdiğimi düşünüyorum. bu yönde dönütler alıyorum. ama çok sıkıldım. hayat boyu bu işi yaparken hayal edemiyorum kendimi.O bilginizi çocuklar ile paylaşın derim ona buna çay getirip götürmekle harcamayin ayrıca toplumun akıllı zeki çocuklara ve kadınlara ihtiyacı varken kendinizi bir uçakta koreltmeyin
Durmayın yürüyün o zaman derim . Ama bir süre sonra entellektüel açıdan eksik hissedip bugünlerdeki hissiyatınıza kapılabilirsiniz.
Bence entellektüel açıdan zorlayıcı maceralar arayın. Fiziksel macera bir noktadan sonra tatmin etmiyor.
Elbette kadın yarım gün çalışsın, sonra eve gelip yemek yapsın çocuk yapsın misssssssssss. İdeal ev kadını.
Toplum kadınları öğretmen olmaya çağırıyor yapacak bir şey yok
Bu sitede kaç tane insan var, fazla genel konuşmuşsun,memurluğu fazlaca kötülemişsiniz. Kıyısından köşesinden öyle hissetmiyorum ama kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş diye de bir söz var hani.Ben yazımı kime ithafen yazdığımı belirttim zaten, yazdıklarımdan biri değilseniz neden üzerinize alıyorsunuz? Yazdığımın hiçbiri değilseniz değilsinizdir yani yazının kimi kastettiği ortada. Kıyısından köşesinden o insanlar gibi hissediyorsanız onu bilemem.
Sizin hayatınız tabi ki bize sadece dusuncelerimizi paylaşmak duser. Ama kucucuk beyinleri yetiştirmek muazzam bi emek dilerim hakkinizda hayırlısı olur.bakış açınıza saygı duyarım. 4 senedir çeşitli şekillerde gerek part time çalışığım işlerde, gerek stajlarda, gerekse 2 senedir bilfiil devlette bunu yaptım. pek çok öğrenciye ingilziceyi sevdirdiğimi düşünüyorum. bu yönde dönütler alıyorum. ama çok sıkıldım. hayat boyu bu işi yaparken hayal edemiyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?