Kızlar yarın 10'da sınava giricem çok heyecanlıyım mafoldumben
Umarım geçerim mafoldumben
Yorum yazmasanız bile okuyup benim sınavdan geçmem için dua eder misiniz
Şansle duayla olcak işler değil bunlar ama şansa ve duanıza ihtiyacım var
boşver üzülme zaten o iş hep torpille olur tanıdığın yoksa almazlar bende başvurmuştum eskiden şimdi de memur oldum gerçi, epey geç oldu oda ayrı mesele tam 12 yıl işsiz kaldım kendini geliştirmeye bak bu süre içinde bence:sm_confused:
boşver üzülme zaten o iş hep torpille olur tanıdığın yoksa almazlar bende başvurmuştum eskiden şimdi de memur oldum gerçi, epey geç oldu oda ayrı mesele tam 12 yıl işsiz kaldım kendini geliştirmeye bak bu süre içinde bence:sm_confused:
haklısın ama canım bi heves gittim yaa. Baraj 70, ben almışım, halbuki çok rahat yapmıştım soruları ama dediğin gibi torpil var heralde cnm işin içinde çok kötü oldum yaamafoldumben
gerçi önümde halkbank sınavı var ama yine de bişeyi başaramadıım zaman çok üzülüyorummafoldumben
Kızlar yarın 10'da sınava giricem çok heyecanlıyım mafoldumben
Umarım geçerim mafoldumben
Yorum yazmasanız bile okuyup benim sınavdan geçmem için dua eder misiniz
Şansle duayla olcak işler değil bunlar ama şansa ve duanıza ihtiyacım var
haklısın ama canım bi heves gittim yaa. Baraj 70, ben almışım, halbuki çok rahat yapmıştım soruları ama dediğin gibi torpil var heralde cnm işin içinde çok kötü oldum yaamafoldumben
gerçi önümde halkbank sınavı var ama yine de bişeyi başaramadıım zaman çok üzülüyorummafoldumben
canım sanırım sun ın sınavına girdin bak benim torpilim yoktu ama ben o sınavı gecmiştim ve sorular cok kolay gelmişti daha öncede söylemiştim ama bende son anda vazgectim belkide suanda bende kabin memuruydum hayırlısı cnm hersey kader kısmet üzülme baska yerlerde dene sansını
merhabaa nasılsınız :) kabin memurluğu sınawına girmişsiniz.. bende giricem 3 gün sonra.. ingilizce olacağını biliorm ama içeriğine dair hiçbir bilgim yok.. rica etsem bana yardım eder misiniz? gerçekten çok minnettar kalırım :) mesajınızı bekliorm.. lütfen yardımcı olun..