• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kabarık kat kat gelinlik sevenler buraya

benimkinin altı buna benziyor. ama üstü böyle diil. üstü seninki gibi tamamen taş işlemeli. ben çok beğendim

Eklentiler

• $Gelinlik_99056422.jpg
    $Gelinlik_99056422.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 59
guselmiş gelinligin cnmm inşş ggule gule giyersn opuyorumnanaktan kına içinne dusunuosun peki

teşekkür ederim opuyorumnanaktan canım yaa valla kına için daha bişey düşünmedim.
sadece bindallı mı giysem yoksa önce elbise sonra bindallı mı giysem karar veremedım

benimkinin altı buna benziyor. ama üstü böyle diil. üstü seninki gibi tamamen taş işlemeli. ben çok beğendim

canım senin gelinliğinde çok güzelmiş valal çok benziyo benimkine sağlikla mutlulukla giy arkadaşım.
en iyisi düğüne yakın zamanda diktirmek en iyisi canım çünkü bu etek modeli çok çabuk kirleniyormuş

fame ya bu kadar olmaz, koyduğun resimlerdeki gelinliklerden en sonuncusun yine bu sitede görüp beğenmiştim :) valla resmi nerden aldığını söylemen çok iyi oldu çok sağol ya :) en beğendiğim gelinlik oydu. 810.jpg kaydirigubbakcemile3 teşekkürler

rica ederim canım ne güzel bilmeden iyi bişey yapmışım. senin seçtiğin gelinlikte çok güzel canım güle güle giy. işine yaradıysa ne mutlu banakaydirigubbakcemile5

bu model cokmoda bu sene ben gelınlıkcıme gıttım dırek cızdırttım bu modelı daha snra bıkac gelınlıkcı gezınce baska bı model begendım gıttım onu cızdrdım o dıkılıyor yanı onu görmeseydım benım gelınlıgımde böyle olucaktı.

daha cok ısılıtı olması ıcın hanı eteklerı tektek dıkıyorlar ya 2 sıra bu kumastan 1 sıra ısıltılı kumastan volan koydurarak ışıltıyı arttırabılırsınız

bişi sorucam ben ışıl ışıl parlasın ıstıyorum bu ust kısmında işleme olucak ya ne renk secmelıyım daha cok parlaması ıcın boncukları grı mı

bu model cokmoda bu sene ben gelınlıkcıme gıttım dırek cızdırttım bu modelı daha snra bıkac gelınlıkcı gezınce baska bı model begendım gıttım onu cızdrdım o dıkılıyor yanı onu görmeseydım benım gelınlıgımde böyle olucaktı.

daha cok ısılıtı olması ıcın hanı eteklerı tektek dıkıyorlar ya 2 sıra bu kumastan 1 sıra ısıltılı kumastan volan koydurarak ışıltıyı arttırabılırsınız

bişi sorucam ben ışıl ışıl parlasın ıstıyorum bu ust kısmında işleme olucak ya ne renk secmelıyım daha cok parlaması ıcın boncukları grı mı

evet canım benimde bu modelde beyaz boncuklar ama bende gri boncuk koyduruyorum daha ışıltılı olsun diye. etegede ara ara buanlı simli tül olcak

bence sizde gri boncuk kullanırsanız daha ışıltılı olur

ben de eteğe ara ara simli tül atmaısnı istedim taş olarak da savorosky kullandcak gümüş renklerinde pırıltılı taşlar atıcak etek kısmına. bence gelinlik dediğin ihtişamlı kabarık olmalı ya

bencede sade bı kıyafetı herhangı bırının dugununde gıyersın ama kabarık şatafatlı süslü püslü bıda nerde gıycen:) heralde fırfırların kenarına tas gecırcekler senın anladıgım kadarıyla

teşekkür ederim opuyorumnanaktan canım yaa valla kına için daha bişey düşünmedim.
sadece bindallı mı giysem yoksa önce elbise sonra bindallı mı giysem karar veremedım

anladım cnm bende gelnlik işini halledebiliorum da kınayıda cok takıom kafama yaa fisfisfis bence her ikisinide giy sonradan keske elbisede giyseymişim filan demee :1hug:

aynen canım ya bende karar veremedim kına gecemde gelinlik giysemmi diye :S nikah olucağı içindaha fazla üstümde dursun istiyorum:S karmaşık oluyo düşünmek ama sen abiyeni kına yakışlırken çıkart bindallını giy:D sona bindallınla 1 2 saat daha oynarsın:)tadını çıkart hem abiyenin hem bindallının

Canım gelinliğine bayıldım. Tam benim istediğim gibi. Benim düğünümde 6 haziranda.
Daha ben hiç gelinlik bakmadım çok erken diye. Bakmam gerekirmi geçmi kaldım yoksa bilmiyorumkismile

Canım gelinliğine bayıldım. Tam benim istediğim gibi. Benim düğünümde 6 haziranda.
Daha ben hiç gelinlik bakmadım çok erken diye. Bakmam gerekirmi geçmi kaldım yoksa bilmiyorumkismile

cnm bu sene ramazan erken olacagından hazıranda bı yıgılma olucak bence dugunlerde bu da gleınlıkcılerı zorlıcak işleı cok olucak özenle dıkılsın ıstıyorsan suan bak bence hazır bıle alcak olsan suan bak hem fıyat acısından hemde yoğunluk azken daha cok ılgılenırler

Doğru söylüyorsun canım. Zaten düğüne yakın açıköğretim sınavlarım filan var.
O zaman vakit daralması yaşarım.Şimdiden bakayım.
Hiç olmasa o zamanlarda koştur koştur bakmam.yerimseniben

aynen canım ya bende karar veremedim kına gecemde gelinlik giysemmi diye :S nikah olucağı içindaha fazla üstümde dursun istiyorum:S karmaşık oluyo düşünmek ama sen abiyeni kına yakışlırken çıkart bindallını giy:D sona bindallınla 1 2 saat daha oynarsın:)tadını çıkart hem abiyenin hem bindallının

keşke kınada da gelinliğimizi giysek valla.. okadar özene bezene alıyosun diktiriyosun 1gece giy bırak üzülüyo insankaydirigubbakcemile5

valla canım benimde haziranda ama erken alırsan fiyat daha düşük oluyor

Back