- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guselmiş gelinligin cnmm inşş ggule gule giyersn opuyorumnanaktan kına içinne dusunuosun peki
benimkinin altı buna benziyor. ama üstü böyle diil. üstü seninki gibi tamamen taş işlemeli. ben çok beğendim
fame ya bu kadar olmaz, koyduğun resimlerdeki gelinliklerden en sonuncusun yine bu sitede görüp beğenmiştim :) valla resmi nerden aldığını söylemen çok iyi oldu çok sağol ya :) en beğendiğim gelinlik oydu. 810.jpg kaydirigubbakcemile3 teşekkürler
bu model cokmoda bu sene ben gelınlıkcıme gıttım dırek cızdırttım bu modelı daha snra bıkac gelınlıkcı gezınce baska bı model begendım gıttım onu cızdrdım o dıkılıyor yanı onu görmeseydım benım gelınlıgımde böyle olucaktı.
daha cok ısılıtı olması ıcın hanı eteklerı tektek dıkıyorlar ya 2 sıra bu kumastan 1 sıra ısıltılı kumastan volan koydurarak ışıltıyı arttırabılırsınız
bişi sorucam ben ışıl ışıl parlasın ıstıyorum bu ust kısmında işleme olucak ya ne renk secmelıyım daha cok parlaması ıcın boncukları grı mı
teşekkür ederim opuyorumnanaktan canım yaa valla kına için daha bişey düşünmedim.
sadece bindallı mı giysem yoksa önce elbise sonra bindallı mı giysem karar veremedım
teşekkür ederim opuyorumnanaktan canım yaa valla kına için daha bişey düşünmedim.
sadece bindallı mı giysem yoksa önce elbise sonra bindallı mı giysem karar veremedım
Canım gelinliğine bayıldım. Tam benim istediğim gibi. Benim düğünümde 6 haziranda.
Daha ben hiç gelinlik bakmadım çok erken diye. Bakmam gerekirmi geçmi kaldım yoksa bilmiyorumkismile
aynen canım ya bende karar veremedim kına gecemde gelinlik giysemmi diye :S nikah olucağı içindaha fazla üstümde dursun istiyorum:S karmaşık oluyo düşünmek ama sen abiyeni kına yakışlırken çıkart bindallını giy sona bindallınla 1 2 saat daha oynarsın:)tadını çıkart hem abiyenin hem bindallının
Canım gelinliğine bayıldım. Tam benim istediğim gibi. Benim düğünümde 6 haziranda.
Daha ben hiç gelinlik bakmadım çok erken diye. Bakmam gerekirmi geçmi kaldım yoksa bilmiyorumkismile
keşke kınada da gelinliğimizi giysek valla.. okadar özene bezene alıyosun diktiriyosun 1gece giy bırak üzülüyo insankaydirigubbakcemile5