Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelinliğin çok güzelmiş ; Allah tamamına erdirsin...
benim beğendiğim gelinlik modeli de 3.kısımdaki 3.gibi... yani straplez kısmı düz olup biraz hareketlendirilen...
Hepsi birbirinden güzel :) çok zevklisiniz Allah giymek isteyen herkeze nasip eder inşallah.
and çarşısında en alt katta seleyda modaevi var orada diktiriyorum. valla canım ben çok memnunum çok güler yüzlüler ve çok iyi ilgileniyorlar. iş olarakta çok iyi yapıyorlar ben herşeyi onlara bırakıyorum ve harika şeyler çıkıyor ortaya mesela yarın 3. provam var canım
canım bende mart ayında başlıcam diktirmeye nasipse önce seleyda moda evine gidicem :) senin gelinliğin çok hoşuma gitti bi çok arkadaşım and çarşısından memnun kalmamıştı zeyno gelinlikten o yüzden iyi biyer arıyodum önerilen :) bide provalarda resmini çekersen yollarmısın canm
1. kısımdaki gelinlik çok güzelmiş. ankarada mı diktirdin cnm
arkadaşların neden memnun kalmamış anlamadım. daha bugun üst kısmın işlemesini göstermek için çağırdılar. yaptıkları işi davranışları çok beğeniyorum ben.
canım 2provaya gittim zaten resim çekmedim.
1.astar provası
2. üst kısmın işlemesini gösterdiler
3. nisan ayında olcak o zaman koplesi bitcek
sonrada teslim alcam.
canım yalnız keşke şimdiden başlasan hem fiyat olarak hemde sıkıstırmamak için düğün ne zamandı
öyle tabide ağustosta düğün olcağı içinb çook erken oluyo canm ya..