• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kabaran saçlar tek çözüm seyrelttirmek

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
benim saçlarımın bukleleri çok güzel ama sürekli kabarıyordu sonra kuaföre gittim ve jiletli tarak gibi bir şeyle saçlarımı aldı kökleri durdu pişman olsam bile kökü bende dedim yaptırdım ama şimdi o kadar mutluyumki herkes çok beyeniyor saçlarımı herkese tasiye ediyor kuaföre saçımın altlarını seyreltin deyin hemen hemen her kuaför güzel yapıyor

sık sık yaptırman gerekebilir sanırım. bana da yapalım mı dedi kuaför. uzarken nasıl olur peki daha çok kabarmaz mı dedim. ara ara yaptırman gerekir evet, dedi. ben de yaptırmadım..
güzel olmuşsa şanslısın ama : )
ben pişman olanları da okumuştum çünkü

evet bende çok korkarak yaptırdım ama çok memnunum şimdi ama benim saçlarım hani öyle çok kıvır kıvır degil bukle sadece belki ondandır

benim de saçlarım sık dalgalı, iri kıvırcık arası ve ben pişman olanlardanım. ilkin çok iyi olmuştu ancak o kısaltılanlar uzamaya başladığında off, tam bonus kafa olmuştum:))) ama sık kuaföre gidiyorsanız devam ederseniz sorununuz olmaz sanırım.

Ben seneler önce yaptırmıştım şimdi saçım kedi kuyruğu kadar kaldı gene kabarıyor kuruyken ama ıslakken, fönlüyken jöleliyke bildiğin kedi kuyruğu. şimdi de tam tersi gidip kuaföre arada kalmış küsmüş uzamayan saçlarım var diplerde onları canlandırsın diye minik minik kırptırıyorum.. Yavaş yavaş toparlanmaya başladı, yıkayınca tarak önceden saçımda kayardı şimdi tarağı biraz zorluyorum tararken hoşuma gidiyor. Yanisi tavsiye etmiyorum.. Öptüm sizi...

ben 2 ay önce yptırdım süper bir duygu gerçekten özellikta yıkarken hissediyorsunuz rahatlığı :D
ama şimdi uzamaya başladı ve çok kötü oldu o diptekiler kapaarıo böle dipler kabarık elektiriklli uçlar seyrek bukle oluo ve kötü duruyor :(

aynı sorun bende de vardı ama 3-4 kere yaptırdım sonrasında saçlarım ehlileşti mi ne :1: şuan banyodan sonra fön çekmesem de taramasam da kabarmıyor ve istediğim gibi düz ya da hafif dalgalı oluyor canım saçım olumunekankayizsmile

kesinlikle önermem..bende yaptırdım bir umut die. saç teli çok inceliyor, matlaşıyor, şekil bozukluğu oluyor ve uzama kısmen duruyor..yazık değmez bence

:37:Selam,
Yıllar evvel bu işi ben de yaptırmıştım ama memenun kalmayanlardanım.
Öncelikle bu işlem sanıyorum çok kıvırcık ve gür saçlarda iyi sonuç veriyor ve ara ara tekrarı gerekiyor.....benim gibi iri dalgalı ,normal gür ve elektriklenen saçta pek sağlıklı olmuyor .Hele de biraz uzadığında feci ötesi bir durum.Sanıyorum bizim gibiler yıkama sonrası ürünler ve yüksek devirli sıcak bir fönle diil sabırla ılık bir fönle saçlarını kurutur iseler sorun olmaz...

Back