• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaban pardesü ayakkabı çanta ne ararsanız var yenileri eklenecek takıpte kalın:)

Bende dürüyor hepsi . Şöyleydi : siz 40 olsun havale yapın kargo benden dediniz , diğer türlü para çok kesiliyor dediniz. Ne dediyseniz onu yaptık . Gönderdikten sonra takip numarasını da gönderin lütfen . Teşekkürler iyi akşamlar

tamam sorun yok unutmuş olabilirim her şeyde bi hayır var ben karşı ödemeli göndericektim mesela bole bi olay olmasaydı ama konum dagıldı resmen bi açıklama yaparsan çok sevinirim yani çok kötü duruma soktun benii

Canim sen benim mesajlarıma cevap vermiyorsun neden? Taba çantayı sordum ne kadar olur?

tamam sorun yok unutmuş olabilirim her şeyde bi hayır var ben karşı ödemeli göndericektim mesela bole bi olay olmasaydı ama konum dagıldı resmen bi açıklama yaparsan çok sevinirim yani çok kötü duruma soktun benii

Ben mi kötü duruma soktum. Msjlarını silmek yerine okusaydın. Kapıda ödemeli isteyen bendim, sen hayır havale yap, kargo parası benden dedin. Bak arkadaşım hepsi kayıtlı bende. 40 öde dedin . Yeter ama ya bugünümü cehennem ettin ne açıklaması. Yeter

Bende 40 defa hem sayfada hem özelde mesaj atiyorum fakat geri dönüş yapmıyorsunuz. Bu şekilde satış filan yapamazsınız hanimefendi.vazgectim o pardesuden, arkadasa yaptiginizin aynisini bana da yapmanizi istemem

16.22 de msj attınız dışarı çıkıyorum hemen karar ver diye . Gönder dedim . 17.28 de msj atıyorsun PTT kapandı sabah göndereceğim diye. Öğlen olmadan kargoya verin ve bari bu kez söylediğinizi yapınnnn. Bekliyorum!!!!!

Ben mi kötü duruma soktum. Msjlarını silmek yerine okusaydın. Kapıda ödemeli isteyen bendim, sen hayır havale yap, kargo parası benden dedin. Bak arkadaşım hepsi kayıtlı bende. 40 öde dedin . Yeter ama ya bugünümü cehennem ettin ne açıklaması. Yeter
yaa ben size inanamıyorum unutmak suçmu halletmedik mi arkadaşım senle dün bugun göndericem işte daha ne istiyosun bir dünya hakaret ettin sattıgıma satacagıma pişman ettin beni yaaa ilk defa böle bişiyle karşılaştım hayatımda bide cehennem ettin diyon ptt 3 e kadar alıyo burda bişi söyledinmi sen ki cvp vermedin çıkmak zorunda kaldım sayfam maf oldu resmen yaaa valla daha bi,şi demiyorum bugun gönderiyorum dahada yazma allah aşkına yaaa

Bende 40 defa hem sayfada hem özelde mesaj atiyorum fakat geri dönüş yapmıyorsunuz. Bu şekilde satış filan yapamazsınız hanimefendi.vazgectim o pardesuden, arkadasa yaptiginizin aynisini bana da yapmanizi istemem

ne yapmışım arkadaşa allah aşkına fotoraf istiyosun yükleyemedim bu şuc mu yani ben zorla kimseye bişi satmıyorum zaten sen bilirsin ama ben kimseyi magdur etmedim etmemde allahın izniyle

Kusura bakmayın da maadram hanım! Hayatımda tek ayak üstünde bu kadar yalanı ard Arda söyleyebilen bi insan tanımadım. Özelden başka yazıyorsun , forumdan başka. Pes!!! Pes!!!!!!
Pişman olan benim, günlerdir çıldırttın insanı. Daha ne istiyorsun ne demek! Gerçekleri hakaret olarak gören sizzz, az bile söylendi. Yalanlarını yazmak istemiyorum burdan, çelişkileri vs . Cvp vermişmiymişmmm! Bak msj dökümanını kopyalar yapıştırırım buraya sen rezil olursun, kaç dk sonra Cvp yazmıştım.resmen sinir sistemlerimi bozdun, sadaka verir gibi malını gönderiyosun, hakaretten bahsediyorsun sonra.

Kusura bakmayın da maadram hanım! Hayatımda tek ayak üstünde bu kadar yalanı ard Arda söyleyebilen bi insan tanımadım. Özelden başka yazıyorsun , forumdan başka. Pes!!! Pes!!!!!!
Pişman olan benim, günlerdir çıldırttın insanı. Daha ne istiyorsun ne demek! Gerçekleri hakaret olarak gören sizzz, az bile söylendi. Yalanlarını yazmak istemiyorum burdan, çelişkileri vs . Cvp vermişmiymişmmm! Bak msj dökümanını kopyalar yapıştırırım buraya sen rezil olursun, kaç dk sonra Cvp yazmıştım.resmen sinir sistemlerimi bozdun, sadaka verir gibi malını gönderiyosun, hakaretten bahsediyorsun sonra.

arkadaşım şu hesap numaranı ver paranı yolluyorum senin kopyala yapıştır ne yapıyosan yap burası dükkan degil insanları yönetemezsin tamammı ne yalanı ne dolanı sizin sorununuz var galiba ben sizinle ugraşamıcam daha sen ürünün begenmezsende ortalıgı yelveleye verirsin bende sinir kalmadı zaten benim ne sorunlarım var biliyomusun sana burda söylemek istemiyorum ama siz bunada yalan dersiniz

Son düzenleme:
Velvele falan yok. Ne söz verdiysen onu yap sadece. Dün 16.22 de sordun kararımı, gönder dedim. Çıkıyorum dedin. Ürünümü gönder arkadaşım dünden beri söylediğin gibi. Başka da msj yazmayacağım. Kargomu GÖNDER!

velvele falan yok. Ne söz verdiysen onu yap sadece. Dün 16.22 de sordun kararımı, gönder dedim. çıkıyorum dedin. ürünümü gönder arkadaşım dünden beri söylediğin gibi. Başka da msj yazmayacağım. Kargomu gönder!

yazma zaten allah aşkına bak aglattın beni zaten göndercem diyorum kargoyu karşılıcam diyorum hala yalancı dolancı sayıyosun ayıp günahtır yaaa biz burda ticaret yapmıoz ki herkes ihtiyacını karşılıyo burası çok güzel biyerdi ama bana inan zehir oldu artık dahada bişi satamam zaten

Back