Bugün takip numaram gelmezse sabah suç duyurunuz yapılmış olacaktır. Bilginize
arkadaşım gelmezse konuşursun suç duyurusuyla falan korkutamazsın tck yı ezbere biliyorum neyin ne oldugunu herşeyi biliyorum tehtit etme takip numaran gelmezse git ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün takip numaram gelmezse sabah suç duyurunuz yapılmış olacaktır. Bilginize
Takip No maadram tarafından gönderilmiştir.
Not: hakkım olanı istedim. Sorun çıkaran sizdiniz. Kargoyu gönderdiniz halaaa bana laf atıyorsunuz. İyi günler dilerim.
bende sizin hakkınızı yemedim sizi düşündüm ben kendimin yerine koyarım öle lekeli bi ürün gelse ben şahsn kabul etmem paranı gönderim dedim başladınız şuç duyurusu falan filan yani öle şeylerden korkmam hayatta allahtan korkunca zaten gerisine gerek kalmıyo o yüzden uzatmayalım lütfen şu konuyu kapatalım sayenizde zaten son satışım oldugunu düşünüyorum aradan aylar geçmiş gibide konuşmayın lütfen daha cuma günü havale yaptınız bilmiyorum ya yanlış anlama sorununuz var ya bende bi sorun var ben çözemedim bu olay nasıl bu haddeye geldi yani
canım merhaba.çantayı alıyorum gönderirmisin 15 lira dimi
kusura bakma cezalı oldugum için cvp yazamadım canım evet 15 lira ya veriyom başka istedigin bişi varsa yardımcı olurum
Trençkot geldi . Harika çok beğendim. Yanlış anlaşılmalar oldu ama sonucu çok güzel oldu. Tam üstüme göre oldu. İyi satışlar
cumartsı yollarmısn cnm
yollarım canım bilgilerini gönder
Eki Görüntüle 1109074 bunlar satldımı satlmadysa fiyatları ve bedenlerini öğreneblrmym?
çanta satıldı digeri 38 beden 50 tl