• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaban pardesü ayakkabı çanta ne ararsanız var yenileri eklenecek takıpte kalın:)

Cnm yarın devam etsek olur mu, ben bi çaresini düşüneyim sana nasıl havale yapabilirim. kargo sana mı ait olacak o şekilde. Gözlerim kapanıyor İnan zorla yazıyorum

Kızlar kusura bakmayın özelden msjlara zaman yetmiyo bazen ürünlerin çogu duruyo begenenler indirimleri kaçırmasın bitiriyorummmmm

Arkadaşım merhaba. Söylediğiniz gibi cuma öğlen havalenizi yaptım pzt kargomu gönderecekmisiniz, zahmet edip bi Cvp verseniz çok mutlu olacağım . Sevgiler ...

Kargom hakkında bilgi bekliyorum. Cumadan beri tek bilgi vermediniz. Ben konuştuktan 10 dk sonra paranızı yatırdım ama siz ortada yoksunuz!!!!

Kargom hakkında bilgi bekliyorum. Cumadan beri tek bilgi vermediniz. Ben konuştuktan 10 dk sonra paranızı yatırdım ama siz ortada yoksunuz!!!!

size pazartesi göndericem demiştim daha parayı bile alamadım canım kusura bakma şehir dışındaydım yoksa niye cvp vermiyim nete giremedim yani :43:

Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz. Kaç gündür parAyı yatırtıp, kayboluyorsunuz, sonra bugün kaaaççç msından sonra tamam gönderiyorum diyip kaybolup , telefon numaramı alıp , kendi numaranızı vermeden, sonra saatler sonra ürünü göndermicem hesap numaranı ver paranı yollayacağım diyip geri kaybolmanız - hiçççççç bir açıklamayapmadannnn- çok miğde bulandırıcı. Size ulaşamıyorum. Günlerdir saatlerimi çaldınız , çocuğumla benim. Allah'a havale ediyorum bu hareketinizi

Back