• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaban pardesü ayakkabı çanta ne ararsanız var yenileri eklenecek takıpte kalın:)

Bakın msj lar alıyorum bana yaptığınız ilk değilmişim.ısrarla kapıda ödeme teklifine ısrarla havale dediniz ve havale yaptıracak biri arattınız kaç gün arAttırıp parayı yatırtıp vazgeçtiniz. Ürünümü gönderin yoksa elimde havale belgelerim var yoksa hakkınızda suç duyurusu yaptıracağım . Bilginize
Not: bu son msjım. Ürünüm gelmezse o zaman başka türlü olur. Artık gerisi size kalmış

Bakın msj lar alıyorum bana yaptığınız ilk değilmişim.ısrarla kapıda ödeme teklifine ısrarla havale dediniz ve havale yaptıracak biri arattınız kaç gün arAttırıp parayı yatırtıp vazgeçtiniz. Ürünümü gönderin yoksa elimde havale belgelerim var yoksa hakkınızda suç duyurusu yaptıracağım . Bilginize
Not: bu son msjım. Ürünüm gelmezse o zaman başka türlü olur. Artık gerisi size kalmış

arkadaşlar kime ne yanlış yapmışım söyleyin kimin parasını alıpta ürünü göndermemişim ben satmak istemedigim kişiye msj çekmek zorunda diilim yani çıksın kimse onlar sölesin öle tehtidle olmaz bu işler benimde çektigim msjlar var sana paranı yollım diyorum yardımcı oluyom yok sen ortalıgı yelveleye veriyon insanların adını lekeliyon buyur arkadaşım ben zorla paranı almadım yolıcam diyorum üründe sorun var diyom yok anlatamıyom bişey sana

ya arkadaştan bende bişeyler sormuştum nete giremiyorum eşimle sorunum var dedi bence biraz bekle yazar mutlaka

sagol arkadaşım valla insanları lekelemek ne kadar güzel 2 gün net yoktu cvp veremedim bugun geldim resmen tehtit ediliyorum ne yaptım anlamadım ben bu arkadaşa alt tarafı paranı geri yollım dedim

mailde dediğin için biliyorum ama giremezsen arkadaşlara giremiyecam yazamıyacağım demelisin

havale yi aldım ürünü pazartesi yollıcam dedim şehir dışına gittim yani belli bişi degildi giremedim üründe dura dura sorun oluşmuş onu düşündügümden göndermiyim paranı yollıyım dedim

benim ptt de hesabım yok malesef o yüzden sadece havale ile satıyorum kime yanlış yapmışım biri çıksın kaç kişiye gönderdim ürün 3 3ündende sagolsunlar güzel tepkiler aldım başka kimseyede bişi yollamadım

Hadi ya çıksanıza bende özelden msj alıyorum kim bu ortalık karıştırıcılar bulalım bari herkez bilsin ona göre böle insanları içimizde barındırmayalım

Arkadaşım!
Üründe leke o luşmuş diye daha şimdi msj atıyorsun bana .açıklamaları dahaaaa şimdi yapıyorsun bana. Tehdit etmiyorum sadece mağdur edilirsem yapacağım yasal işlemden bahsediyorum. Ardı ardına kaççç msj attın şu minnnacık zaman dilimi de. Atabiliyosun madem bu msj dan sonra. Sabahtan niye kıvrandıyorsun insanı. Leke oluşmuştu ondan yollamıyorum açıklamasını bana yaptın mı? Yapmadın daha kaç dk önce, benim son msjımdan sonra yazdın

arkadaşım!
üründe leke o luşmuş diye daha şimdi msj atıyorsun bana .açıklamaları dahaaaa şimdi yapıyorsun bana. Tehdit etmiyorum sadece mağdur edilirsem yapacağım yasal işlemden bahsediyorum. Ardı ardına kaççç msj attın şu minnnacık zaman dilimi de. Atabiliyosun madem bu msj dan sonra. Sabahtan niye kıvrandıyorsun insanı. Leke oluşmuştu ondan yollamıyorum açıklamasını bana yaptın mı? Yapmadın daha kaç dk önce, benim son msjımdan sonra yazdın
görmedimki daha sana kargo yapıcakken gördüm görsem satarmıyım hiç o kadar msjlaştık senle benimde çocugum var her zaman giremiyorum magdur etmiyorum ki seni paranı yollım dedim sadece böle msjları görünce sinirlendim bende çünki kimseye bişi yapmadım kim msj çektiki sana

Ama bakın hanımefendi . Bu işler böyle olmaz , ürünü göndermicem sorun çıktı diyip saatlerce ortada olmazsanızolnaz. O açıklamayı bana orda yapacaktınız bende kabul ediyorum defoyu gönderin derim ya da kabul etmiyorum iadesini yapın paramın derim. Tabiki yasal olarak da mağdur olursam da hakkımı ararım gayet normaldir . İşi bu boyuta getiren kendiniz oldunuz. Haşaaa kimsenin adını lekelemem mağduriyetimi anlatırım. Söyleyeni afişe edemem. Kendisi isterse söyler. Özelden devam edelim sonrasını

ama bakın hanımefendi . Bu işler böyle olmaz , ürünü göndermicem sorun çıktı diyip saatlerce ortada olmazsanızolnaz. O açıklamayı bana orda yapacaktınız bende kabul ediyorum defoyu gönderin derim ya da kabul etmiyorum iadesini yapın paramın derim. Tabiki yasal olarak da mağdur olursam da hakkımı ararım gayet normaldir . Işi bu boyuta getiren kendiniz oldunuz. Haşaaa kimsenin adını lekelemem mağduriyetimi anlatırım. Söyleyeni afişe edemem. Kendisi isterse söyler. özelden devam edelim sonrasını

valla özelden msj atmakla olmuyo kim yazdıysa çıksın o zaman ortaya resmen iftira yaaa sen bana özelden msj at halledelim

Lekeleri görebilirmiyim . Nasıl lekeler. Islak bezle çıkınca geçecek gibi mi, kalıcı mı

Tamam gönderin lütfen. Bilgilerimi göndermiştim. Takip numarasını ve hangi kargo olduğunu bildirirseniz sevinirim

Back